"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 099
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Единствената интересна линия в сериала за мен е точно Стилянова и Захариеви. Дано само да се разбере наистиан че не е бременна другия епизод, щото може и да не се разбере. БГ сериалите имат един много гаден трик и той е да показват в трейлърите нещо кой знае какво че аха, аха ще се случи и накрая в самата серия всичко се разминава и зрителя започва да псува. Сашко мълчи като пукал и гледал с брадясал поглед като някой ....., Калинката яко атакува Билянка да я превземе обратно, Генадиева е супер зле, ае като цяло много ама много затъпя сериала и то отдавна, ама винаги може и още. И понеже е бг и понеже "няма какво да се гледа" и "да подкрепим бгското" зяпат много хора такива сериали и вдигат изкуствено реитинги.

# 631
  • София
Сега ме мъчи един въпрос - от какво е била болна Биляна, та се оправи за 12 часа.  Mr. Green
От заплес?

# 632
  • Бургас
Сега ме мъчи един въпрос - от какво е била болна Биляна, та се оправи за 12 часа.  Mr. Green
Явно нещо страховито, но бързо минаващо. Посрещането и беше като на завърнала се от фронта.
А и в таз болница кат не си на работа 12 часа и ти честитят първия работен ден hahaha

# 633
От заплес?

Заплеса е нелечим. За съжаление няма лек за тази болест  Cry

# 634
Пеци с тортичката на тавана ме уби с това "как ще се очовечи майка ти бе!", когато Биляна му каза, че Виолета може да се очовечи ако има бебе. Автентичен ми е такъв, както и като каже "Гале" Simple Smile

# 635
Класическа сапунка - Пецан преглежда "бременното" Вили и вижда, че тя е неизлечимо болна. Ай ся пък от съжаление няма да я остави.

# 636
  • София
Вили може за толкова бреме инвитро да си е направила, нали работи в тази област.  Mr. Green

# 637
Момичета, пия си тука сутрешния чай, чета ви и направо ще се задавя от смях  Laughing

# 638
От заплес?
И аз си го помислих, но това е нелечимо.

# 639
  • София
Добре де, хем са минали само 12 часа, хем някой от героите каза, че все пак е минало доста време докато се върне Биляна. Нещо се разминават яко нещата.
Майката на моториста я изигра Филипа Балдева, която е на около 40-41 год. Казаха, че моториста е на 28 г., което значи, че е родила на 13 год. Ама да не държим на тези неща  Laughing

# 640
  • Sofia
Стига с тия 12 часа, нали някой обясни по-горе, явно са минали 12 часа от последната й сцена в изолатора, когато се събуди. Това явно е било оздравяването. Преди това колко е минало не стана ясно, но всички коментираха, че много е бързала да се върне на работа и не си е починала повече.
Но наистина щеше да бъде по-добре да бяха написали 12 дни.

# 641

Майката на моториста я изигра Филипа Балдева, която е на около 40-41 год. Казаха, че моториста е на 28 г., което значи, че е родила на 13 год. Ама да не държим на тези неща  Laughing
Аз таз като се появи и си помислих, че е сестрата на моториста. После разбрах, че била майка му и  Shocked

# 642
За претупването в сценария - нали първоначално бяха 48 епизода, пък после Милошев се сетил, че последните епизоди ще се засекат с Европеското по футбол и ще падне гледаемостта. И решили да ги намалят на 42....
И според мен яко са рязали в сценария, съответно мноооооого дупки и недомислици.
Очаквам до края да има още доста.

# 643
Този сериал е по-скалъпен и от Забранена любов, ма много е зле. Вече го гледам чисто заради хейта, нямам никаква надежда да се подобрят нещата.

А гусин директора дадоха ли го кога е заминал за Швейцария (мисля, че съм пропуснала)?

# 644
  • София
Директорът хич не знаем кога,защо и за колко време е заминал,че и кани Жени при него,нИ можИ без нея!Това неговото на маниак ми прилича,ама нейсе.
Оздравяването на Биляна е силно озадачаващо по принцип и изобщо цялата шумотевица от първия й работен ден беше супер смешна,а и всяка сестра питаше Сашко дали си е хапнал от тортичката... hahaha Сценариститииииии,къде гледате,елате тук да прочетете някоя свежа идейка,амаха!Гледам и аз все още,но си е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт