"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 090
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Мисля си че сюжетната линия или по-скоро побългарения любовен триъгълник Пецо-ВилитУ-ГалИтУ измести първоначално замисления на заблудения Сашко-отнесената Биляна-мазната коса КалинчУ. Или поне на мен ми е по-интересно да зяпам тях, някакси по-весело го раздават, а и там има поне живот (не само бременностите), за разлика от заспалата история на другите тримца

# 676
Аз свикнах вече и си чувам. А в сцените в операционната с маски, много често са дублирани допълнително, тогава пък чувам възможно най-добре. Wink

# 677
Противна ми стана моментално новата  педиатърка, разбира се. Щеше да умори детето без Кръстева, но Кръстева петни професията, пффффф. ooooh!
Пак не можа Пеци да прегледа Вилито, тюх. Mr. Green

# 678
Те, защото лекарите не близват! Всичките са трезвеници Stop

# 679
Те, защото лекарите не близват! Всичките са трезвеници Stop
До един!!!

Отровителката в действие. Направо не мога да повярвам колко още може да се заоре в дъното... Това са някакви брутални средновековни неща. Железният светилник, разбираш ли.

Бях сигурна, че момичето с гастралния пръстен си пише писмо за себе си.

# 680
Момичета, пия си тука сутрешния чай, чета ви и направо ще се задавя от смях  Laughing
Нали? И аз така.  Mr. Green

Аууу, при все, че Захариев ми е голям муньо, ще е ужасно мацката да загуби бебето.  Confused Изпуснала съм сцената с намесата на Захариева, как го е направила?

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 20:59 от McKitty

# 681
Много ми хареса днешния епизод...за пръв път от 34 епизода  Flutter някакво действие

# 682
  • Sofia
Айдеее, отиде ли бебето?
Дали пък няма го спасят някак-си?

# 683
Аз Вили я разбирах и донякъде разбирах и уважавах усилията й...досега.

# 684
Уф, много гадно, сигурно ще изгуби бебето Стилянова. Много противна Вилито.
То Пецко няма да избяга от нея, ако Галя не е бременна, нали... ooooh!

# 685
  • Варна
Новата педиатърка от къде я познавам?  newsm78

Домъчня ми за Стилянова много.

# 686
Уф, много гадно, сигурно ще изгуби бебето Стилянова. Много противна Вилито.
То Пецко няма да избяга от нея, ако Галя не е бременна, нали... ooooh!
С това нещо много олекнаха нещата, ако има накъде, това е несериозно... само си го представям как се случва наистина и изпадам в ступор. Виолета все едно е злата кралица от Снежанка, баце.
Ще гледам следващата серия да видя как ще "оправдаят" тази бездънна простотия с предизвикания аборт и ще го приключвам тоя сериал, нищо че е български.

Новата педатърка беше секретаркаТА в Стъклен дом и други неща е била, но това й е едно от най-известните.
Във Фамилията беше снаха на Данаилов, бивша Мис България. Деси Бакърджиева се казва актрисата.

# 687
Новата педиатърка от къде я познавам?  newsm78
От киното, телевизията, а може и от театъра Grinning
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%81%D0% … D0%B5%D0%B2%D0%B0
На мен не ми е ясно Вилито защо толкова си го иска Пецко?

# 688
Новата педиатърка от къде я познавам?  newsm78

От Стъклен дом вероятно
Името й е Десислава Бакърджиева

# 689
  • София
Захариева същински потомък на Борджиите.
Докато Кръстева говореше в началото и в края на епизода имах чувството, че чувам Педя човек, лакът брада.
И още е дин въпрос напира в мен - това е общинска болница, а всички стаи са с по едно легло, къде ги тез болници у нас newsm78

Общи условия

Активация на акаунт