"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 079
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Знае. Не я подценявай Вилито Wink

# 706
  • ES
Само не разбрах Вили къв ще го дири в Барселона. Може би някое тайно ин витро?
Там си почивала. Защото кърти камъни в лабораторията си по цял ден и е изморена Mr. Green
Маха се за да пропусне аборта
Peace

# 707
  • София

Или интуиция някаква, ама егати злодейката я изкараха.

# 708
Новата педиатърка от къде я познавам?  newsm78

Домъчня ми за Стилянова много.

Не е ли Десислава Бакърджиева?

# 709
  • ES

Или интуиция някаква, ама егати злодейката я изкараха.
Ами интуицията ѝ помага само в началото, за Галя и Пеци тя има и доказателства: разбра, че ѝ подари скъпата кола, видя ги как се връщаха заедно от Лондон и най вече мисля, че усеща променения си мъж, нещо, което явно не е усещала при предните му забежки.

# 710
Мен също вече ми доскуча сериала. Аз харесвам линията Сашко и Биляна, много са ми сладки. Направо колумбийска сапунка стана, прекалиха. Много претупаха на Биляна болестта, а на моториста цял епизод отделиха. Не знам какво трябва да измислят, че да стане интересно отново.Пеци чак ми е дразнещ. А Виолета просто не може да губи, не е фа обичка толкоз мъжа си.

# 711
Изпростяха с тая „ отрова”.
Калин остава най интересен образ. И добро, и лошо, и професионализъм, и цинизъм, но най вече действие! Което липсва при другите. Само се мотаят...

# 712
Вече втора седмица пълна скука и един голям миш- маш. Само тази вечер с мислите на Кръстева серията беше маалко по- стойностна.

Много ми дожаля за Стилянова. Виолета е за затвор!!!

# 713
  • София
Вилито чу едни сестри да говорят в коридора, че Стилянова е повръщала в операционната и не помня, но май се се смееха, че може би  е бременна и тогава навърза нещата, после, когато Стилянова си правеше ехограф, тя влезе и я засече, че е омазана с гел. Разбира ги Вилито тези работи, нищо, че не е бременна,  как и отичат краката и толумбички и се ядат.
А отровата си е класика - от Снежанка през (преди доста години) в турския 1001 нощ и кой знае още в колко сапунки, но тук си беше тотална липса на въображение, но пък с ръкавиците като че ли CSI или Престъпни намерения ще я разследват.

# 714
  • Майна Сити
Много мъчно ми стана за бебето на Стилянова  Sad Направо ВилитУ ми иде да пресегна през екрана да я удуша. Само едно не мога да си представя - сериала ако има втори сезон, а те разкрият всичко в първия, какво ще гледаме по-нататък? Ако не се разбере сега за разменените бебета, то тогава ще заприлича на турски сериал с индийска продължителност ooooh!

ЙЕС! Вторник ще излъчват не един,а два епизода  newsm44

# 715
Виолетка яхна  afwitch
Дали  ще направят изследвания на Стилянова  и да установят , че е натровена ?
Ще ми е кеф Пеци да тръгне да я успокоява и да зареже  Twisted Evil

# 716
  • ES
... Разбира ги Вилито тези работи, нищо, че не е бременна,  как и отичат краката и толумбички и се ядат.
...
Е, нали е била бременна все пак

# 717
Аз не разбрах защо Калин прочете картичката за  Кръстева.Дали защото в картичките обикновенно слагат пари доволните пациенти?Може да е искал да я претараши Mr. Green
Надявам се да не абортира Стилянова.А Вили според мен отива в Барселона,за да излезе после с версията,че там е преживяла спонтанен аборт Rolling Eyes

# 718
А защо Калин пак пуска на Сашо запи саното признание за евтаназията на Биляна? Ей това ме издразни мен. Какво иска от Сашо? Той си седи все като мумия. За книгата ли разбра? Или може би иска Василев да сложи лично неговия годежен пръстен на ръката на Биляна?

# 719
  • Там,където се събуждам щастлива.
А защо Калин пак пуска на Сашо запи саното признание за евтаназията на Биляна? Ей това ме издразни мен. Какво иска от Сашо? Той си седи все като мумия. За книгата ли разбра? Или може би иска Василев да сложи лично неговия годежен пръстен на ръката на Биляна?

Май, си мисли, че Сашо дава сигнали на Биляна, че я обича и тя затова така проявява  инат към него.

Аз не разбрах защо Калин прочете картичката за  Кръстева.Дали защото в картичките обикновенно слагат пари доволните пациенти?Може да е искал да я претараши Mr. Green

И според мен искаше да види за пари или е невъзпитан. Картичката, обаче, помогна да се обади, за да върнат Кръстева на работа. Тъй-като специалистите в България са кът, а младото поколение излиза голо и босо, като знания от нашите учебни заведения, на много места правят компромиси с алкохолните проблеми на висококвалифицирани служители, които са на възраст.

Моя колежка имаше същия пръстен за отслабване и направи проблем свъзпаление, както пациентката (не, от преяждане). В момента тук правят нов метод, който има много по-добри резултати и не предизвиква проблеми.

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 00:08 от Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт