"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 060
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
А защо Калин пак пуска на Сашо запи саното признание за евтаназията на Биляна? Ей това ме издразни мен. Какво иска от Сашо? Той си седи все като мумия. За книгата ли разбра? Или може би иска Василев да сложи лично неговия годежен пръстен на ръката на Биляна?
Е, как какво иска от Сашо, много ясно какво. Вижда ги двамата с Биляна, Алекс я гледа втренчено, напомня му.
Ми гнусен е образът на Калин, не мога да го харесам. Е, ще се бори да върне Кръстева на работа, браво за това. Но в личен план ми е отвратителен.
Новата педиатърка трябва да изхвърчи. Не ми е симпатична нито актрисата, нито героинята.

Моя колежка имаше същия пръстен за отслабване и направи същият проблем, както пациентката. В момента тук правят нов метод, който има много по-добри резултати и не предизвиква проблеми.
Ми то лакомията не се лекува, тя е психическо заболяване. Страшно тъпо ми иде - да ти сложат пръстена, та да НЕ можеш да се тъпчеш, но ти да се тъпчеш въпреки това.

# 721
  • Там,където се събуждам щастлива.
Калинчо ще е за новата педиатърка.

# 722
Е, ти па Ензимо, още не е дошла Д-р Хинова (глей, и фамилията й запаметих) и да изхвърчавала. Нека да си стои сега пък момичето. Ми Кръстева и да я върнат, няма да е за дълго, пак ще каже някоя истина и ще я заточат в Архива. Mr. Green

# 723
Точно така, да оставят д-р Хинова, за да покажат колко неграмотни лекари има, пълно е даже. И да я противопоставят отново и отново с Кръстева - истинския педиатър.

# 724
И в Седем часа разлика му беше гнусен образа. Евала за това че си е намерил точните роли тоя човек. На мене ми е отвратителен. Не го знам в живота какъв е и как се държи, но тия физиономии злобните толкова много му отиват, че сякаш естествено, отвътре му идва...

Епизода удари дъното. Нали винаги може по-лошо и те на тоя принцип по-зле и по-зле стават. Ся кво? Стилянката пометна, тая Буковска си разиграва коня, всичко е миш-маш и единственото положително беше че Кръстева стана ангел-спасител.

И като казах Кръстева. Ако беше номален сериал и ако не беше толкова безнадеждно зле всичко около него, то тази жена трябва отдавна да каже за размяната и после да им гледа сеира. Тя търпи и се налива с алкохол и тоя манипулатор Генадиев си разиграва коня. Ай сиктир. Вярно че е на години и по принцип не може да се дигне и да бачка в чужбина или някакви филми ако станат, ама Генадиев винаги и играе коза, че толкова години се бил грижел за нея и не знам си какво правил за нея. Ае (тук има една дума с 5 букви, първата е Т, втората е А, третата е Ш и другите 2 можете да се сетите кои са Wink )

# 725
  • Там,където се събуждам щастлива.

Моя колежка имаше същия пръстен за отслабване и направи същият проблем, както пациентката. В момента тук правят нов метод, който има много по-добри резултати и не предизвиква проблеми.
Ми то лакомията не се лекува, тя е психическо заболяване. Страшно тъпо ми иде - да ти сложат пръстена, та да НЕ можеш да се тъпчеш, но ти да се тъпчеш въпреки това.

Тя не се тъпчеше, но стана възпаление. Затова и вече започват да отричат пръстените. Преди няколко месеца си направи по новия метод и е неузнаваема.

# 726

Тя не се тъпчеше, но стана възпаление. Затова и вече започват да отричат пръстените. Преди няколко месеца си направи по новия метод и е неузнаваема.

Тогава защо казваш, че е имала същия проблем?  Shocked При момичето в серията беше от неспазване на режим, от плюскане. Гледах случайно Люси Иларионов, май новата мода е да съкращават(отстраняват голяма част) стомаха до една малка частичка от него. И ако се тъпче, пак ще има проблеми.

# 727
  • Бургас
Жената на др. Захариев последно бременна ли е? Нещо не схванах.
Между другото Калин участва във филма "Живи легенди" и е много по-симпатичен, отколкото тук  Peace

# 728

Тъй-като специалистите в България са кът, а младото поколение излиза голо и босо, като знания от нашите учебни заведения, на много места правят компромиси с алкохолните проблеми на висококвалифицирани служители, които са на възраст.
Това е ужасно вярно и гадно.

И все пак не ми харесва как представят нещата с Кръстева-като че ли  е някакси правилно да  работи,въпреки,че е алкохолик!Ами не е.Редно е да е уволнена, барабар с шефа си ,който от години си затваря очите.

# 729
  • ES
Абе как ще е бременна, не я ли видя как скача на въже като планинска коза.

# 730
  • Варна
Не е бременна, лъже мръсницата Twisted Evil

# 731
  • Бургас
Абе как ще е бременна, не я ли видя как скача на въже като планинска коза.

Пропуснала съм го това Joy
Нещо сериите ми се струват доста мудни напоследък..

# 732
  • ES
Що бе, аз съм чувала за хирург, който ако не ударил 100 гр преди операция му трепери ръката и не може да държи скалпела. Д-р Хаус и той в наркомански делириум му идваха най-гениалните диагнози.

# 733

И все пак не ми харесва как представят нещата с Кръстева-като че ли  е някакси правилно да  работи,въпреки,че е алкохолик!Ами не е.Редно е да е уволнена, барабар с шефа си ,който от години си затваря очите.
Пффф, ако уволняваха за това, знаеш ли какъв дефицит на лекари щеше да настане по болници и поликлиники.

# 734
Стари, млади, всички имат афинитет към алкохола. В лекарските кабинети има повече и по-качествен алкохол, отколкото в някое квартално барче, да не съм видяла, да не знам. За уиски не закъсват никога, а и екзотики се намират. Не казвам, че е правилно, просто факт. Доктори да пушат в кабинет също се среща и то не толкоз рядко. Толкоз им акъла просто. Ама като няма други и за тези ще питаме един ден...

Друго място, на което съм наблюдавала масово пиене с традиции е СУ. От сутрин до здрач. Пияни на лекции, пияни на изпити. Не говоря за студентите.

Изобщо, едно време Румен Белчев викаше "малко се пие в тая държава", те па на, сега може да си отдъхне.

Общи условия

Активация на акаунт