ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 927
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Еовин, на картата за гласуване са дадени в червено. След като не участват в Евровизия, мисля не могат да гласуват.

# 256
В момента може да се слуша по  http://radioenergy.bg/ (най-горе на сайта) директно от зала Арена Армеец концерта на Енрике Иглесиас, докато чакаме финала.

# 257
Турците ги няма тая година- нямат право на глас  Peace ...Словакия също не мернах сякаш  newsm78, жалко (-12 точки   Mr. Green)

# 258
Като чета из форумите на Евровизия, там много фаворизирана е Австралия, което за мен е странно. Един човек е написал обаче, в отговор на превъзнасянията, как може да им харесва сценичното поведение на певец, който през цялото изпълнение седи седнал и размахва ръце Simple Smile, на фона на прекрасното сценично присъствие на България (и още няколко страни е изброил) Simple Smile не е българин.

А и още се чудят хората, сега като немския вот, няма как да иде за Турция (сещате се, заради турските емигранти,), за кого биха гласували немците Simple Smile

Другите фаворити са Франция и Италия. За Франция бих могла да се съглася, че им е хубава песента, но италианската е една от стотиците хиляди италиански песни, които са ми втръснали вече Simple Smile

Между другото, като изключа нашата си песен, която си харесвам много, аз лично харесах и албанската песен, ама май съм единствената  hahaha но на албански звучи по-добре, някак по-мелодично от на английски. Изобщо не бих казала никога, че това е албанска песен, ако не знаех Simple Smile

# 259
  • Варна
Здравейте!
Аз вече се настаних Party  Popcorn Popcorn чакам с нетърпение!

Аз мисля че Поли ще е на 5 -то място.
Според мен така ще се подредят :

Русия
Украина,
Австралия
Франция
България
Белгия

Успех на Поли!

# 260
Аз също ще пусна по 20 есемеса за Поли от двата телефона, гледам и българите в Швеция във ФБ имат намерение да гласуват и подкрепят Поли. Тук един смс е 0,36 евроце́нт. Е, имаше и няколко екземпляра дето никой не ги кара да гласуват, ама типично по български взеха да хейтят и да се обясняват как не слушали такава музика, все едно някой ги пита или насила ги кара да гласуват.

Може да се гласува от цяла Европа, Русия, Израел и Австралия с изключение на Румъния, Турция, Португалия, Словакия и Косово.

http://www.bulgaria.utre.bg/2016/05/13/369801-za_bulgarite_v_chu … nova_na_evrovizia

# 261
  • Вестерос
И Португалия не участва, преди сме имали и от тях повече точки

# 262
Може от Молдова и Украйна нещо да вземем, там имаме големи малцинства.
Само дето точно в честността на вота на тия страни хич не вярвам.
Арменците и евреите по принцип са с добри чевства към българите, въпреки че те макса сигурно ще го дадат на руснаците.

И разбира се - журито, то ще е решаващо. Избутало ли ни е много назад, вота на зрителите няма да стигне за 5-тицата.

ПП Германците ще гласуват за Украйна, почти съм сигурна.
Освен това според мен изпускаме Сърбия и тя може да ни е пряка конкуренция.

# 263
  • Вестерос
Защо?

Аз очаквам доста точки точно от Германия и Испания, както и от ОК, всеки трети българин е в една от трите  Grinning

# 264
  • София
Четете ли тук: https://www.facebook.com/EurovisionSongContest/?fref=ts
Вече на няколко пъти срещам призив да не се гласува за страна (напр. съседна страна или страна, с която са в добри отношения), а за песен. Дано повече да се вслушат.

Мисля, че Поли ще се класира в топ 10. Върти ми се в главата, че ще е на същата позиция, с която ще излезе на сцената, т.е. ще е 8-ма. Дано да не съм права  и тя да се окаже тазгодишната изненада на Евровизия.

# 265
Peace   Армения и Израел поне 10-ките да кихнат тогаз  Crossing Arms

На австрийците мисля се харесваме, ... холанадците са модерни Ора също  Whistling

ПП Правилно ли помня от минали години - 12 точки макс, 10-ка; 6-ца ... и други... разни огризки  Mr. Green

# 266
Защо?

Аз очаквам доста точки точно от Германия и Испания, както и от ОК, всеки трети българин е в една от трите  Grinning

Заради турското малцинство там. Тя не случайна пее на кримскотатарски, много е близък до турския, Турция покровителства кримските татари, били са част от една империя + общата вяра.
Както азерите, там е същата бира.
Въобще в Германия ще е интересно - турско срещу руско говорящи Mr. Green. Етническите германци ще наклонят везните в едната посока.

# 267
  • Атина
Чета и аз сега коментарите във Фейса...Повечето са за или против Русия/Украйна..Някой бе написал, че конкурса от година на година се политизира- вярно е..
На няколко пъти засичам песента на Поли по някое от радиата тук/ Гърция/, харесвана е..Мисля, че ще гласуват за нея..
Лична прогноза не се наемам да правя..Толкова много искам нашата песен да е поне в първата 3-ка, че...не ме интересува как точно ще се подредят гласовете...

# 268
  • София
Журито на кое място ни е поставило,  знае ли се?

# 269
Журито на кое място ни е поставило,  знае ли се?
Накрая ще кажат, мисля че преди да обявят вота на зрителите.

Цитат
Зрителите от Великобритания могат да гласуват само с телефонно обаждане на изписания на екраните номер, както и чрез приложението app.eurovision.tv.

Общи условия

Активация на акаунт