ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 931
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Журито на кое място ни е поставило,  знае ли се?
Накрая ще се каже. Wink
Но отзивите са много добри, доколкото чета. Най-добри отзиви са за: Австралия, Русия, Украйна, България, и Армения. Peace

# 271
На базата на списъка с хора в българското жури, си мисля, че ако и в другите държави е от такива хора, ще се оценява наистина качеството на песента и не би трябвало да се влияят политически, просто защото са преди всичко музиканти, които определено разбират от музика.

# 272
Гласуващите за Поли  bouquet  -  слушайте внимателно телевизионните коментатори за гласуването.. Май освен изписване в SMS на поредния номер 08 на Поли, ще трябва да я подкрепите и с максималния брой точки -12 pts.  В официалния сайт е обявено http://www.eurovision.tv/page/voting Voting in the Grand Final: In all participating countries, televoters and professional juries will each award 1 to 8, 10, and 12 points. (Зрителите и професионалните журита от всички страни-участнички ще оценяват всеки с от 1 до 8, 10, и 12 точки).
По БНТ само го споменаха в новините.

# 273
  • Berlin
Някакъв сбит превод на тази украинска песен може ли?  Много я споменавате. Laughing

# 274
Масово харесваните песни тази година, независимо, че са много силни и хубави, на мен лично са ми скучни, нищо ново, запомнящо се няма, след месец няма да ги помня дори. Не защото е българка, но наистина нашата песен е най-хубава, ритмична, зареждаща, веднага я запяваш. Просто е най-добра. Присъствието на Поли на сцената е невероятно! Успех!

Изненада за мен е участието на Грузия - не видях да е коментирано тук. Уникална песен, нетипична за формата, това е песента, която най-много ми харесва след нашата.

# 275
  • София
Някакъв сбит превод на тази украинска песен може ли?  Много я споменавате. Laughing
Казва се 1944. Това ти стига. Joy Joy Joy

# 276
  • Euskal Herria
Гласуващите за Поли  bouquet  -  слушайте внимателно телевизионните коментатори за гласуването.. Май освен изписване в SMS на поредния номер 08 на Поли, ще трябва да я подкрепите и с максималния брой точки -12 pts.  В официалния сайт е обявено http://www.eurovision.tv/page/voting Voting in the Grand Final: In all participating countries, televoters and professional juries will each award 1 to 8, 10, and 12 points. (Зрителите и професионалните журита от всички страни-участнички ще оценяват всеки с от 1 до 8, 10, и 12 точки).
По БНТ само го споменаха в новините.
Е, точно това с точките е толкова мъгляво, че...  В крайна сметка - ако пусна само СМС - с № 8 - какво ще се зачете?

# 277
Тук на входа днес преди да влезем в залата раздаваха тапи за уши. Детето ги използва по предназначение на украинската песен, като чу това виене ли да го нарека и опули очите  Joy Joy Joy

YanaDG, ще отчете 8 точки за Поли  Peace

# 278
В момента може да се слуша по  http://radioenergy.bg/ (най-горе на сайта) директно от зала Арена Армеец концерта на Енрике Иглесиас, докато чакаме финала.
Слушам го. Защо имената на момичетата не са български. Или ни пускат запис от друг концерт. Rolling Eyes
Например от БЕЛФАСТ. Laughing

# 279

Изненада за мен е участието на Грузия - не видях да е коментирано тук. Уникална песен, нетипична за формата, това е песента, която най-много ми харесва след нашата.

И аз я харесвам!  Hug

# 280
  • Бургас
Добра вечер!
Имам един въпрос относно гласуването. Моят мъж в момента е във Филандия, но е с българската карта, може ли да гласува за Поли и ако да, може ли да ми кажете къде да погледна за номера който трябва да използва!
Благодаря предварително!
Успех, Поли!

# 281
Аз очаквам доста точки точно от Германия и Испания, както и от ОК, всеки трети българин е в една от трите  Grinning
От твоята клавиатура в божиите уши, но за Англия съм сигурна, че няма да са 12 точките за Поли, защото те директно ще заминат за Австралия по разбираеми причини. Миналата година поне беше така.

# 282
  • София
Много е силна конкуренцията  Twisted Evil
Като гледам и чета в ютуб Русия, Франция, Испания и Австралия се поставят на първите места. Руската песен ми е адски демоде, но е атрактивно представена и вокално е дъ бест. Испанската песен ме дразни, колкото и модерно да звучи, не мога да я изтърпя до края. Азербайджан, Хърватия, Чехия и Малта също са с много силни песни и изпълнители. Белгийката много ми хареса на полуфинала - най-доброто представяне според мен, е и Поли разбира се.  Полската песен също ми е демоде, но определено ми харесва и то много, а Михал с този детски поглед... Армения - не е лоша, но не бих си я пуснала отново.
Аз лично харесвам Франция, Хърватия, Австралия, Азербайджан, Полша, Чехия, Малта, Белгия, а и Италия.

# 283
  • София
Казва се 1944. Това ти стига. Joy Joy Joy

През 1944  180хил.кримски татари бяха депортирани от Крим,баба на Джамала също.След анексия на Крим история се повтаря.Не разбирам тази омраза към Джамала тук в форума.Росия от самото начало беше против Джа-пранкери,гнусни лъжи,провокациони въпроси,но вие българи-защо?

# 284
Аз лично съм против намесването на политически въпроси в конкурс за музика, имащ за цел да обедини различните нации.
Много грозно е да се опитваш да събираш вот по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт