ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 518
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 45
И влизайки във форума ме поляха със студена вода  Tired в компроматната я обсъждат, че била дебела  Shocked ooooh!

А стига бе! Shocked
Вярно, че от звезди не отбирам, ама все още добре виждам.....как ще е дебела?!?
Абе, я ги зарежете и не им обръщайте внимание bouquet.

Мои украински познати ми пускат линкове, че украинката водила в букмейкърските залагания и била спечелила някакъв конкурс, който бил като "екзит-пол" (не ме питайте какво означава, не знам) за самия конкурс.

# 46
Best ‪#‎Tweet‬ on Eurovision:
'BE CAREFUL PEOPLE. If Australia wins, we'll have Eurovision at
8 a.m.!'

Joy

# 47
  • Испания
който бил като "екзит-пол" (не ме питайте какво означава, не знам) за самия конкурс.

Използва се при избори.

Екзит пол (от английски exit poll) е допитване до гласоподавателите за техния вот веднага след като те напуснат избирателните секции. Тези експресни проучвания се правят обикновено от наети от медиите частни социологически агенции, за да бъдат получени ранни индикации за развоя на резултатите в изборния ден (тъй като фактическите резултати на база преброяване на гласовете отнема между един и няколко дни).

Best #Tweet on Eurovision:
'BE CAREFUL PEOPLE. If Australia wins, we'll have Eurovision at
8 a.m.!'

Joy

Няма как да стане, защото още миналата година са решили:

А защо участва Австралия?Те не бяха ли само гости?

От миналата година: „Евровизия“ разширява границите си. Организаторите на конкурса са поканили Австралия да се включи в тазгодишното му издание, съобщава BBC.
Австралия пък, като участник за първа година, ще бъде директно класирана на финала. Нейните жители обаче ще могат да гласуват за любимата си песен и на полуфинала. Ако обаче австралийската песен спечели, догодина изданието на конкурса няма да „пътува“ до другия континент, а ще се проведе по традиция отново в европейски град
През 2015 „Евровизия“ става на 60 години.

# 48
А, добре, успокоих се.  Simple Smile

# 49
  • MJF
Не съм гледала и двата полуфинала, финала дано успея. Разбрах за представянето на нашата песен. Голямо браво на целия екип зад нея. И виртуални благодарности на гласувалите за нея хора!
Радвам се допълнително поради факта , че тази песен на фона на останалите чути от мен преди месец ориентировъчно, според мен заслужава финал дори и в този, да кажа най- кратко,  политически  конкурс.
Значи в събота сме в първата половина по ред - 8.

# 50
  • Испания
А, добре, успокоих се.  Simple Smile

А така!  action032

# 51
  • София
Мисля, че песента, сценографията, изпълнителката и въобще всичко взето заедно е най-доброто, което Б-я е представяла досега на Евровизия!!!  Ура за Поли и само напред  Hug!

Не мисля, че може да се вярва на екзит-полове, някакси не ми е сериозно.

# 52
който бил като "екзит-пол" (не ме питайте какво означава, не знам) за самия конкурс.

Използва се при избори.

Екзит пол (от английски exit poll) е допитване до гласоподавателите за техния вот веднага след като те напуснат избирателните секции. Тези експресни проучвания се правят обикновено от наети от медиите частни социологически агенции, за да бъдат получени ранни индикации за развоя на резултатите в изборния ден (тъй като фактическите резултати на база преброяване на гласовете отнема между един и няколко дни).

Не се изразих ясно Laughing. Знам какво е и затова не успях да разбера как победа на някакъв конкурс се смятало за екзит пол при условие, че то още не се е случило.

# 53
  • Mediterraneo
Снощи имахме гости и не успях да гледам. Но веднага разбрах за класирането на Поли на финала и много, много се радвам!
Лично аз не харесвам Поли Генова нито като изпълнител, нито чисто визуално ми допада, но пък не мога да не съм горда с нея в момента!
Ще пробвам да инсталирам апликацията. .

# 54
  • Испания

Ще пробвам да инсталирам апликацията. .

Eurovision Song Contest

До финала остава 1 ден 8 часа 58 минути...  Wink

# 55
  • София
Тук също мислят, че Украйна ще спечели, заради политическата й нотка. Макар че, доколкото чух, след снощния финал, руската песен е излязла по-значително напред. Rolling Eyes
Но няма как да се предвиди с пълна точност, разбира се. Което означава, че сигурно в челните позиции ще има малка разлика в точките.

Аз разбрах как ще се гласува утре по новия начин, обаче ми се иска да го видя на живо - все ми е нещо странно. Grinning

# 56
Аз не разбрах. Подозирам, че съм гласувала грешно снощи.

Мога да добавя собствени точки, така ли?

# 57
Аз не съм чула за новия начин на гласуване.

# 58
  • Испания
На стр. 1 на темата пише.  Peace

# 59
А, дано и двете песни - руската и украинската да не оправдаят очакванията.

Въобще мен започва да ме обхваща един интуитивен оптимизъм.

Общи условия

Активация на акаунт