ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 520
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 30
  • Тра-ла-ла
Негативизъмът ни е най-лошата черта... Той е и умишлено насаждан поколения наред. Дори извън България българите в болшинството си остават такива.
Няма как да живееш скапан живот, да си вечно смачкан, да мислиш как да оцелееш на елементарно ниво и да си ухилен и весел като напушляк. От друга страна виж европейците като са много хепи, отворени и толерантни - на къде отиват нещата.

Песента на Поли е най-разпознаваема и лесно се запява Peace

# 31
Джулая, то е дълга тема...
Скрит текст:
Материалното благосъстояние съвсем не е предпоставка за щастие. 1/3 от жителите на света живеят без течаща вода в домовете си, но съм сигурна, че повечето от тях са по-щастливи и позитивни от нас... Просто пример. Peace

Тананикам си я цял ден! Simple Smile

# 32
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за темата!
Много се радвам за Поли! Желая й от сърце успех!

# 33
Песента на Поли ми хареса много. След участието на Елица и Стунджи пак показахме нещо добро и различно. Единствено не ми харесва, че почти всички участващи пеят на английски. Ще е много по-интересно да е задължително всеки да пее на родният си език и да се види разнообразието на Европа.  Peace А защо участва Австралия?Те не бяха ли само гости?

# 34
  • Norge
Пюренце, точно си го казала, съгласна съм с теб.

Не знам нищо за Поли, единствено я мярнах при предното ѝ участие, намерих го за неприятно и не го изгледах. (Слушам, тук леко я иронизираха за него.)
Не ми се размина и без кадри от Детската. Не ми хареса, беше ми много пренавита пружината.

Това не пречи да харесвам сегашното участие на Поли и България.  Hug Костюмът, вярно, ми причинява лееееко свиване на стомаха (в комбинация с танца), но цялостният краен продукт е ОК. Че може по-добре, в това няма съмнение; всяко едно нещо в този свят може да се направи по-добре.

Абсолютно поддържам българското участие! Hug
Никога не разбрах онова с тъпаните преди няколко години, аз лично изпитвах неудобство от въпросното...нещо.
Докато сега ми е светло и хубаво на душата.  Heart Eyes
Дето е дума, дори няма нужда човек да пожелава успех, защото продуктът е силен сам да носи себе си. Чудесно!

----Песента едва ли е по-бавна, но може би отсъства това масивно повличане на припева, където вокалът  догонва инструменталната част - много хубав ефект!
АКо зависеше от мен, бих отнела поне едно от накъсванията на темпото, идват ми една идея в повече.

--------
Иначе норвежката е извънредно  горда от представянето си.  Simple Smile

# 35
Не разбирам нищо от музика, но когато чух песента на Крисия настръхнах и бях сигурна, че ще спечели  Peace

Сегашната песен на Поли също ми е най- запомняща се и най- слушаема от всички.

# 36
  • Испания
А защо участва Австралия?Те не бяха ли само гости?

От миналата година: „Евровизия“ разширява границите си. Организаторите на конкурса са поканили Австралия да се включи в тазгодишното му издание, съобщава BBC.
Австралия пък, като участник за първа година, ще бъде директно класирана на финала. Нейните жители обаче ще могат да гласуват за любимата си песен и на полуфинала. Ако обаче австралийската песен спечели, догодина изданието на конкурса няма да „пътува“ до другия континент, а ще се проведе по традиция отново в европейски град
През 2015 „Евровизия“ става на 60 години.

# 37
  • Euskal Herria
Гледах само втория полуфинал, но не можеше да се гласува. Доста от песните на тазгодишното издание ми харесаха. Естествено, най-много си държим на нашето представяне. Надявам се да можем утре да гласуваме за Поли и България.
Четох, че букмейкърите й предричат 4-то място, да видим дали прогнозите им са верни.
http://signal.bg/view_article.php?article_id=45722

П.П. Само не разбрах това за гласуването с точки - четох инфото в началото на темата. Ако има запознати, бихте ли обяснили? Все си мислех - СМС с номера на този, за когото гласуваш.

# 38
Шведите и те жалят за норвежката, оказа се че само Швеция е на финал, всички останали скандинавски страни са аут.

# 39
  • DE
Аз се събудих с песента на Поли в главата, цяла сутрин си я тананикам  Crazy
И влизайки във форума ме поляха със студена вода  Tired в компроматната я обсъждат, че била дебела  Shocked ooooh!
Абе хора, вместо да се радват, че сме направили нещо което се харесва по света, те коментират килограмите на изпълнителя(които според мен са си напълно нормални) Предпочитам момиче изглеждащо като Поли вместо някоя анорексична мома  Close

# 40
  • Испания
Снимка на Поли в сп. Hola.

# 41
----Песента едва ли е по-бавна, но може би отсъства това масивно повличане на припева, където вокалът  догонва инструменталната част - много хубав ефект!
Може и това да е, и аз не знам как да го обясня точно. Както и да е, парчето е готино, слушах и няколко ремикса - ще има своето място по летните партита 2016.  Sunglasses

# 42
  • España
Благодаря за темата !
Прекрасна Поли !!! Вече разбрах ролята на роклята - ефектно и новаторско както и на "пилешкия танц", който идеално се вплита в цялата композиция ! Вече нямам съмнение че Поли ще дръпне доста напред и на финала!
Що се отнася до хейтърите - мисля че отивате в другата крайност и ставате като тях- хейнри на хейтъри - изходът е пълен и тотален ИГНОР!!! Приемете че живеят на друга планета - човек се зарежда само от положителни неща и позитивизъм !!!

Жалко за Дания, Ирландия, Калиопи... Иван (барабар с песа!) при това за сметка на Украйна( ужас ужусен), на Белгия, на Грузия даже.....    

# 43
Песента не ми излиза от ума  Laughing А и цял ден медиите ни припомнят за успеха ни снощи. Голям кеф. Дори и да не се класира в 5-цата, за мен вече е успяла.

# 44
  • София
Благодаря за новата темичка! Hug Hug Hug

Във Великобритания отзивите от песента ни са супер позитивни. Heart Eyes Heart Eyes

Осми е окей - не е съвсем в началото. Само дето сме между Израел и Швеция. Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт