ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 535
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 75
Авторът е използвал жлъчен контрапункт за да подкрепи Поли - не харесвам този тип журналистика. По принцип всяка публикувана информация е съпроводена от преобладаващо негативни коментари - или по поръчка на конкуренцията, гилдията, или от злобари. Нормално е да ги има, както плевелите в природата.Важното е да не се впечатляваме от тях.

От снощи:
- радвам се, че сме на финал и главната заслуга е на хубавата ни песен и вокала на Поли;
- много силно представяне на австралийката (не съм фенка на песента) - най-доброто; приковава вниманието без излишни движения; потенциален победител.
- много добро впечатление от Лаура (Белгия) - как имаме нужда от такъв тип жизнени песни!
- недоумение от Rykka (Швейцария): що за движения бяха от нейна страна: неколкократно леко приклякване и изправяне  newsm78  

Туон, винаги навреме си с новата тема   bouquet

Генералният директор на украинската национална телевизия е заявил, че Украйна няма да участва през следващата година, ако Русия спечели конкурса  Ukraine will not compete if Russia wins

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 07:47 от Irrenn

# 76
  • Norge
..... Украйна няма да участва през следващата година, ако Руси спечели конкурса  Ukraine will not compete if Russia wins

Ah, браво! thumbsup  А дано Русия победи тогава! Praynig  Край! Виж как руснаците моментално си спечелиха още един поддръжник   Hug

Туон, с малко закъснение - голяма благодарност.  Flowers Bouquet

# 77
  • DE
Украинците пък как се излагат  Rolling Eyes Какви са тези ултиматуми  Shocked ooooh!

# 78
  • София
Украйна... ooooh! ooooh! ooooh! След България, значи още повече искам Русия да спечели. Praynig Praynig

Много искам да съм оптимистка, но просто не ни виждам по-напред от 3-то място. Rolling Eyes
Аз бих казала, че си непоправима оптимистка - трето място ще е равносилно на победа. Даже не смея да си мечтая за влизане в челната петица, по-скоро се надявам за първата десетка. И мисля, че е напълно реално. Още повече че съм сигурна, че тази година за нас ще гласуват не само българи в чужбина, но и доста чужденци. Прегледах снощи коментари, доста е харесвана песента.
Напълно те подкрепям. Peace Но много хора смятат, че 100% сме победители. Rolling Eyes

Прегледах снощи коментари, доста е харесвана песента.
И негативните коментари са само от българи, където и да чета  Joy
Направо ми се доповръща като прочетох някои изсмукани от пръстите критики из фейсбук... ooooh! ooooh!

# 79
  • София
Украинците заслужават дисквалификация:
1. За политическите нюанси в песента;
2. Заради поставения ултиматум, който може да повлияе на зрителския вот.

Руската песен ми хареса, а сега след украинските изпълнения, ми хареса двойно повече.

# 80
Украинците заслужават дисквалификация:
1. За политическите нюанси в песента;
2. Заради поставения ултиматум, който може да повлияе на зрителския вот.

Руската песен ми хареса, а сега след украинските изпълнения, ми хареса двойно повече.

+1 ще гласувам за Русия утре  Laughing

# 81
Тия украинците как се излагат - ок, решили са да не участват ако Русия спечели, ама трябваше ли да го казват преди финала и гласуването...с една дума казват на другите държави да не гласуват за Русия  Rolling Eyes

# 82
Тия украинците как се излагат - ок, решили са да не участват ако Русия спечели, ама трябваше ли да го казват преди финала и гласуването...с една дума казват на другите държави да не гласуват за Русия  Rolling Eyes

то може и обратното да ги накарат -  да гласуват за Русия!
Абе простотии, наистина са за дисквалификация.

# 83
Re: ЕВРОВИЗИЯ 19 - Come Together  ♥0 чт, 12 май 2016, 23:36 #677

В БГ есемеса е 1,20 в Германия 0,20 цента
Според http://www.calculator.bg/1/valuta.html   1.2 BGN = 0.61 EUR   Значи у нас е 3 пъти по-скъпо

# 84
Не съдете прекалено строго украинците. Представете си на мястото на Украйна да сме ние, а на мястото на Русия да е Турция, например. Ще водим война, ще ни анексират някоя част на държавата и накрая ако спечелят Евровизия да идем у тях да се повеселим заедно ли? Не би било логично. Твърде прясна им е раната....
За призоваването за негласуване съм съгласна, че е глупаво. Peace

# 85
Големият майтап ще е обаче ако  вземе да спечели украинската Tired.
Досега гледах това
https://www.youtube.com/watch?v=xDU3nWnW8wg и ме втресе, че има резон.

# 86
  • Mediterraneo
Благодаря за разясненията за гласуването, но както някой каза- все едно конкурсът е интергалактически! Егати и регламента и чудото! Не знам тези, които са го измисляли, дали си го разбират сами  Tired

Утре ще пробвам да гласувам през приложението.

# 87
Това все пак е конкурс за песен, създаден след Втората световна война с идеята да сближава хората, а не да ги разделя.

# 88
  • София
Не съдете прекалено строго украинците. Представете си на мястото на Украйна да сме ние, а на мястото на Русия да е Турция, например. Ще водим война, ще ни анексират някоя част на държавата и накрая ако спечелят Евровизия да идем у тях да се повеселим заедно ли? Не би било логично. Твърде прясна им е раната....
За призоваването за негласуване съм съгласна, че е глупаво. Peace
Окей да не участват, ама защо го обявяват отсега... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 89
  • София
Освен това:
"Zurab Alasania the Director General of UA has stated on his Facebook page that:
If the winner is a man named Lazarev – I think in the next year UA would again refuse to participate in the competition" - взето от текста на публикацията, Украйна правила ли е някакви по-официални изявления?

Иначе - ако им се участва - да участват. Ако не - не е болка за умиране. На мен няма да ми липсват. Толкова ме подразниха с тазгодишното виене и политиканстване.

Това все пак е конкурс за песен, създаден след Втората световна война с идеята да сближава хората, а не да ги разделя.
+1  Peace

Общи условия

Активация на акаунт