ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 768
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 120
Много ми харесаха песента и визията на Поли. Успех довечера!

# 121
  • Вестерос
Винаги има хора, на които им е крив света и искат да оплюят нещо хубаво.

Да песента не е велика, но за този конкурс е перфектна, даже и да спечели, сравнявайки я с други победители.

То не бяха коментари, че Поли била дебела, че песента била ужасна и т.н.  ooooh! Мрънкалници от класа!

# 122
А беквокалът на Поли не е ли Бобо? Много ми заприлича на него от репортажа по БНТ по-назад.
И на мен на него ми заприлича, но понеже тук никой не спомена, помислих че съм се припознала.

Чух песента на братушките. Незапомняща се според мен и малко със соц звучене, но пък то в този конкурс май преобладаващо са такива.

# 123
  • Sofia
Бобо е,да.
Много за кратко се появяват беквокалите...защо така,и те са атрактивни Thinking

# 124
  • Вестерос
Туонче, забравих, мерси за темата  bouquet bouquet

Не ми харесва руската, украйнската не мога да я понасям, ако няма да печелим , да печели Австралия, ние да сме втори и да изберат нас да правим догодина  Laughing

А представянето пред жури защо се прави? Те гласуват ли?

# 125
  • София
Тифче, това представяне пред жури е, когато журито дава гласа си. Днес ще е само публиката. И комбинират гласовете на жури и публика за крайния резултат. Wink

# 126
  • Испания

А представянето пред жури защо се прави? Те гласуват ли?

Журито и публиката оценяват две различни изпълнения според новия регламент. Журито - генералната репетиция, публиката - живото излъчване.

# 127
  • София
Аз не искам Австралия да печели. Всъщност, не искам Австралия въобще да участва, защото го намирам за парадоксално, но кой ли ме пита... Rolling Eyes Rolling Eyes Mr. Green

# 128
Аз не искам Австралия да печели. Всъщност, не искам Австралия въобще да участва, защото го намирам за парадоксално, но кой ли ме пита... Rolling Eyes Rolling Eyes Mr. Green

На същото мнение съм!  Peace Какво ли не правят за печелят гледаемост и съответно пари ....

То и една част от бившите републики не са никак (нито географски, нито политически) в Европа, но ... Догодина предлагам Китай да включим... ей го къде е. Mr. Green

# 129
  • София

На същото мнение съм!  Peace Какво ли не правят за печелят гледаемост и съответно пари ....

То и една част от бившите републики не са никак (нито географски, нито политически) в Европа, но ... Догодина предлагам Китай да включим... ей го къде е. Mr. Green
Те нали се похвалиха, че вече давали Евровизия в САЩ и в Китай. Чакам скоро и те да влязат в конкурса и стана Световизия. ooooh! hahaha

# 130
Полито е победител за мен  newsm18 - свеж, провокативен и зареждащ полъх на тоА утрепан конкурс  Tired

... да печели Австралия, ние да сме втори и да изберат нас да правим догодина  Laughing

И тъй става в краен случай  Thinking Гаси и мъдрото, направо Соломоново решение  thumbsup  Flowers Bouquet

newsm24

newsm80

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 13:21 от Peregrin

# 131
Не ми хареса само обицата на Поли и тези движения с краката. Но пък изглеждаше далеч по-добре от представянето и с песента "На инат". А парчето и изпълнението са си перфектни.
 Харесах също песните на Русия и Австралия.

# 132
  • Вестерос
Тифче, това представяне пред жури е, когато журито дава гласа си. Днес ще е само публиката. И комбинират гласовете на жури и публика за крайния резултат. Wink
Това е чудесно, значи може да имам повече от жури и да влезем в топ 3 или топ 5

# 133
  • Вестерос
Полито е победител за мен  newsm18 - свеж, провокативен и зареждащ полъх на тоА утрепан конкурс  Tired

... да печели Австралия, ние да сме втори и да изберат нас да правим догодина  Laughing

И тъй става в краен случай  Thinking Гаси и мъдрото, направо Соломово решение  thumbsup  Flowers Bouquet

newsm24

newsm80
Joy Joy по-същата линия почти беше детската при нас, тъкмо се загрели   bowuu hahaha

# 134
  • Испания
Бьорн от АББА: ”Евровизия” обединява Европа

http://life.dir.bg/news.php?id=22611706&nt=5

Подобни конкурси се създават с най-добри намерения. Обединяването е в основата, не разединяване. За съжаление, нещо тръгва добре, после се намесват пари и политика и първоначалният хубав замисъл отива на кино.

Повече участници - по-интересно. Не ми пречи нито Австралия, нито която и да е било новоприсъединена страна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт