ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 928
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 240
Извинете за неграмотността Embarassed,но коя е Петра,кой е Монс? Не съм много в час с Евровизия.

водещите на Евровизия'2016

Да,ясно,но какви са-актьори,певци?

Монс е певец, спечели предишната Евровизия, а Петра е шведски комик, телевизионен водещ, актьор и писател.

# 241
  • Вестерос
Аз залагам за и 2-ра или 3-та, според мен ще е 100% в 5-цата, но първа няма да е за съжаление  Laughing

# 242
  • София
PURE, и аз да благодаря!  Simple Smile
Най-вероятно ми се струва 6то-10то място. Надеждите ми са за топ 5!
Същото и от мен. Peace Peace

# 243
И аз се надявам да сме в първата петица, но с този геополитически вот...нас от съседите, кой мислите, че ще ни подкрепи?

# 244
Гърция и Кипър.

# 245
И аз се надявам да сме в първата петица, но с този геополитически вот...нас от съседите, кой мислите, че ще ни подкрепи?
целия балкан ще ни подкрепи според мене. Е, може би без крайния западен балкан, но мисля че Сърбия, МК и Гърция ще ни дадат доста точки. Само 3 балкански държави минаха на финал, така имаме повече шансове за техния вот. жалко че дисквалифицираха Румъния - и от там бихме получили.

# 246
  • Вестерос
Казаха, че 50 процента от точките журито ги дава, другите 50 са от зрителите един вид и така се определяло.

А Румъния не може ли да гласува?

# 247
  • DE
И аз благодаря за разказа  bouquet Винаги е по-интересно да чуеш от първо лице впечатления Hug

# 248
Замислих се, наистина се сещам основно гърци и кипърци от съседите да ни даваха 12те си точки в коментари.
Едит:  И Румъния, да.

# 249
  • Вестерос
Защо Турция не може да гласува за нас

# 250
  • София
PURE, много благодаря bouquet

Сърбите, гърците и македонците съм убедена, че няма да гласуват за нас. Виж румънците и албанците може да дадат своя глас за Поли.

Преди малко си писах с наш приятел, който има заведение в Германия. Каза ми, че за довечера се е събрала голяма агитка и нямат търпение да дойде време за гласуване  Grinning Много благо ми стана на душата.

Тифани, Турция не участва тази година в Евровизия, затова не може да гласува.

редактирам се: забравих, че Румъния е дисквалифицирана. Жалко, щяха да гласуват за нас.

# 251
По 12 точки от ово Балкан, плюс Малта, Испания, Чехия и ... от останалите също очаквам някоя друга изненадваща искреност  Simple Smile

# 252
Защо Турция не може да гласува за нас

Ще гласуват за Украйна и Азърбайджан.
Такова ще е и гласуването на Албания.
Разбира се, това са мои очаквания на база предни гласувания Peace

Трябват ни високи оценки от Чехия, Унгария, Испания. Ако падне нещо по-високо от скандинавските ще е супер.

# 253
На детската Ирландия ни дадоха 12 точки, може и тука да се отпуснат Grinning
Румъния и Турция, при положение, че не пеят, имат ли право да гласуват?

# 254
  • Вестерос
Турция въобще не можела да гласува за никой, не участвала, иначе все ни даваха много точки.

Общи условия

Активация на акаунт