ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 135 992
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 1 485
Честно казано се надявам да не чувам украинската песен повече. Никога не съм се ядосвала повече относно победителя на този кОнкурс.
А още повече се ядосвам на липсата на точки за Поли от Русия и Армения

# 1 486
Мен ме кефи. 5-6 думи са, повтарят се и са на нов за мен език. Рецепта за хит. Бая ше си я повтарям. И певицата как все едно сърцето й се къса. Демек предполагаш, че е нещо трогателно обаче па не знаеш какво. Перфе е.

# 1 487
Още като чух ,че и Украйна ще участва казах на мм ,че това ще е победителя,дори не бях чула песентта.Все пак това е политическо шоу

# 1 488
  • Варна
Охх, в траур съм !
Така ми стана  жал за Сергей,горкия ,разплака се.
Цяла нощ почти не съм спала,толкова се развълнувах.Украинската песен ,хубава е ,да,и на мен ми харесва.Но руската ми харесваше повече. Rolling Eyes
Много и интересно следващата година руснците дали ще ходят в Украина Crossing Arms и какъв конкурс там  ще се проведе,като се убиват хора всеки ден  Sad.

# 1 489
Немците, като искат точки да пращат всяка година No Angels, ще имат винаги гарантирани 12 или 24 точки от България  Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 08:37 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 1 490
Да оставим настрана политическите повеи от "конкурса", но ще имате възможността да чувате украинската песен и ако се абстрахирате от негативната си нагласа заради вота, ще забележите, че песента е много хубава.
Този конкурс е за радио!  Laughing И да не се казва от коя страна е изпълнителя, за да може хората да оценят музиката.
Колкото и пъти да я чуя, няма начин как да ми хареса. Съжалявам!  Crossing Arms
Въобще не заслужаваше първото място!
Иначе съм съгласна, че би било хубаво да не се знае кой от коя страна е.

# 1 491
  • Бургас
Другия път ако пратим някой турчин от България да им попее на турски и ще видите как и ние ще спечелим  Laughing
Или Азис да повие малко да ромската сегрегация, виж това може и да не е толкова лоша идея  Joy Joy Joy

# 1 492
Другия път ако пратим някой турчин от България да им попее на турски и ще видите как и ние ще спечелим  Laughing
Или Азис да повие малко да ромската сегрегация, виж това може и да не е толкова лоша идея  Joy Joy Joy
Циганите не са интересни. Друго си е турчин. Все пак Турция е неофициална членка на ЕС и доста турци ще не подкрепят.

# 1 493
За мен най-големия победител в конкурса е Полша. От последно на 7-8 място... Grinning Няма такива късметлии.

# 1 494
За мен най-големия победител в конкурса е Полша. От последно на 7-8 място... Grinning Няма такива късметлии.
Нормално е Полша да отиде напред в класирането при положение, че има доста поляци в чужбина.  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 08:30 от B & C

# 1 495
Колкото и пъти да я чуя, няма начин как да ми хареса. Съжалявам!  Crossing Arms
Въобще не заслужаваше първото място!
И на мен. Гледам Евровизия отдавна, често се е случвало спечелилата песен да не ми е фаворит, но чак като тази не е имало Sick
От първите три само Русия ми хареса, но дори и Австралия предпочитах малко пред украинската.

# 1 496
Честно казано се надявам да не чувам украинската песен повече. Никога не съм се ядосвала повече относно победителя на този кОнкурс.
А още повече се ядосвам на липсата на точки за Поли от Русия и Армения

Още като я чухме за първи път, мъжът ми каза, че тази песен е вопъл за пари. "Ние, бедничките украинцииии, тия лоши руснаци са виновни за всичко и затова ни помогнете и ни дайте париииии...щото ние сме некадърни да се оправим самиииии" - такива работи. И то точно така излезе.  Twisted Evil Политкоректен избор за победител на Евровизията. И извод, който се налага под сурдинка - руснаците са лоши, лоши, лоши...

# 1 497
  • Велико Търново
Не успях да догледам снощи класирането, но тази сутрин се учудих/и..май не чак толкова/, че Украйна е спечелила Confused Хем очаквано, по политически причини, хем не - в сравнение с Русия и Австралия, е доста посредствена и незапомняща се за мен песен. Предпочитах някоя от горните две държави да спечели, а ние щяхме да заемем почетното 3-то място bowuu

П.П. "Австралийката" е от Южна Корея - дадоха още в началото, че заминала като малка с родителите в Австралия Peace

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 09:01 от *Biskvitka*

# 1 498
Ние да си правим все така готини парчета и да промотираме млади изпълнители, които да се харесват и въртят из чартовете в чужбинско, ... пък разни политически бливочи ...   Hands Fist

Браво, Поли  bouquet, направо чутовна победа, предвид мащаба ни   Mr. Green  Благодарско на сънародниците в чужбинско за подкрепата  Hug и ... на всички чужденци, ... гласували честно  Laughing

# 1 499
  • ВАРНА
 При такова наличие на руснаци и украинци  не се учудвам навота от България.Ако Поли бе с бурка европейските журЕта щяха да се притеснят да не ги помислят за лошички и нетолерантни и другояче щяха да гласуват.И песните за турското робство биха били абсолютна загуба-я,как се мазнят на Турция..заедно и на смени.Печеливш би бил Азис ,зачохлен пее на шумерски и се бори на сцената със зомбита(да спечелим младите зрители).

Общи условия

Активация на акаунт