ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 134 000
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Вестерос
Именно!

# 2 071
Така е, но вече мина.  Peace
Няма да е нито първия, нито последен случай. Даже мисля, че занапред все по-често ще се случва.
Времето е такова.

# 2 072
  • SF
След всяка Евровизия се започват едни анализи - геополитически ли е вотът, имаме ли лоби, имаме ли диаспори в чужбините, бедни ли са ни емигрантите...
И разни румънци, босненци, сърби, украинци и азербейджанци се оказват много по-геополитически предпочитани от нас. Диаспорите им се оказват по-функциониращи, а лобитата им в конкурса по-силни и по-симпатични.
Да де, но ето сега хубавката песничка, успя, въпреки слабите ни лобита и позиции из Европа.

Песента Вода също беше добра, но трудно се възприемаше от чуждото ухо. Аз бях в Полша по времето на тогавашния конкурс и поляците ме питаха защо  певицата блее като коза. Обяснявах им (аз съм фолклорна певица в едни малко по-големи кавички, но... съм), харесваха им ударните инструменти, но песента е далече от денс поп звученето. Иначе тези, които ме питаха за Евровизия, вече бяха свикнали с моята българска музика. Единият даже си имаше цял диск за колата с наша музика и много му харесваше. Друг си падаше по Слави Трифонов и Милена. По-специално любима българска песен Закуска на Ревю. Simple Smile Но и те ме бяха научили да пея полските им музички. Simple Smile

# 2 073
Сега прочетох какво е написал Александър Рибак във фейсбук. Неговата любима песен е била българската. Ето какво е написал за България:

MY WINNER: Bulgaria! This is what's so fun about Eurovision: people can nag about what should have won, who deserves this and that, but we will always have songs that touch our hearts. And for me, it was suddenly all about Bulgaria. In the end of the final, I was rooting as a mad man for this girl and her catchy song, and now I'm doing my duty as an ESC fan and making my conspiracies about how much more points she would get if she were to sing closer to the end of the program, if the betting sites would not ruin for her, and if Bulgaria was a more popular country in Eurovision. But because of this 4th place, Bulgaria is now taken more seriously, and I really hope we get to see this princess again on the Eurovision stage.

# 2 074
  • София
Сега прочетох какво е написал Александър Рибак във фейсбук. Неговата любима песен е била българската. Ето какво е написал за България:

MY WINNER: Bulgaria! This is what's so fun about Eurovision: people can nag about what should have won, who deserves this and that, but we will always have songs that touch our hearts. And for me, it was suddenly all about Bulgaria. In the end of the final, I was rooting as a mad man for this girl and her catchy song, and now I'm doing my duty as an ESC fan and making my conspiracies about how much more points she would get if she were to sing closer to the end of the program, if the betting sites would not ruin for her, and if Bulgaria was a more popular country in Eurovision. But because of this 4th place, Bulgaria is now taken more seriously, and I really hope we get to see this princess again on the Eurovision stage.
Много го обичам Саша. Така се зарадвах като го видях в събота в хита Love, Love, Peace, Peace. Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и за останалите:
WINNER: Ukraine was both a viewer's favorite and a jury favorite. No wonder, because it was a sincere performance that transcended all cultures. And believe me, this victory is VERY important for the future of Eurovision, as people now see that it's possible to win with a serious song. Obviously, I'm not against party songs or power ballads, but I think already next year will be much more diverse because of Jamala's success. Bravo!
TELEVOTING WINNER: Россия ПОЗДРАВЛЯЮ! As an artist and composer, I think that pleasing millions of hearts is the most important in Eurovision! And Sergey won the most hearts! Although the juries wanted a more modern song this year, nobody can argue that this guy had the best show! The music was typical Eurovision, but that's why I watch Eurovision! Also, having the richest producer and the most expensive promo campaign and show doesn't help if you don't do a great performance. And Sergey's performance was AMAZING! With a more updated, modern song and some better (please) lyrics, you can definitely win again, both the jury and the people!
JURY WINNER: This is hands down the best voice I've ever heard in Eurovision. And since there was no clear winner song this year, I can understand why the jury went for this one. I'm just so happy that when new countries are getting invited to participate in Eurovision, they give their best! Thank you, Australia!!!

И краят е просто потресаващ:
Last of all, I'm in love with Petra and Måns. They should have a baby, and call it Metra.
 Joy Joy Joy

# 2 075
  • Тра-ла-ла
СлучаЕност?!  Laughing

# 2 076

И краят е просто потресаващ:
Last of all, I'm in love with Petra and Måns. They should have a baby, and call it Metra.
 Joy Joy Joy[/i][/center]

Или Påns Simple Smile

# 2 077
Копирам по-долу коментар под клипа на Сергей:

Цитат
Daria Bronte1 day ago
Ребят, не расстраивайтесь, мы наоборот сорвали двух зайцев. АБСОЛЮТНО ВСЕ знают, что победа наша, а отдавать такие огромные деньги за проведение нам не придется!
Reply1206    
View all 79 replies

# 2 078
  • Вестерос
Метра  Joy

# 2 079
Ще познаете ли кой е това?

Скрит текст:

# 2 080
  • Вестерос
Аз знам, аз знам, поляка любимец  hahaha

# 2 081
 Peace

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 01:27 от Анонимен

# 2 082
  • София
Копирам по-долу коментар под клипа на Сергей:

Цитат
Daria Bronte1 day ago
Ребят, не расстраивайтесь, мы наоборот сорвали двух зайцев. АБСОЛЮТНО ВСЕ знают, что победа наша, а отдавать такие огромные деньги за проведение нам не придется!
Reply1206    
View all 79 replies
Евала! Има логика, де. Grinning Макар че те толкова пари изхарчиха покрай Сергей, че... ooooh! ooooh! ooooh!

Не че е нещо важно, но днес някъде ми се мярна статия за Сергей Лазарев - пишеше, че бил хомо и дори не го криел, не знам дали сте го коментирали преди и въобще дали е истина...
Щях да направя двоен пост, затова редактирам предния.
Това се говореше, още когато беше в Smash!! - преди 15-тина години. Wink Говори се и за Дима Билан, говори се за... сумати народ. Grinning Grinning
Той беше много години с известната руска водеща Лера Кудрявцева - бяха стабилна и много хубава двойка (макар че аз нея не я харесвам), макар че тя беше доста по-възрастна от него. Разделиха се, тя се омъжи за още по-млад hahaha, но си останаха супер добри приятели. Иначе той преди месеци беше споменал, че си има приятелка, но не иска да я споменава, защото, след Лера, вече не иска публични връзки. Wink
Какъв е - той си знае. А и нас не ни засяга. Grinning Grinning

# 2 083
Не че е нещо важно, но днес някъде ми се мярна статия за Сергей Лазарев - пишеше, че бил хомо и дори не го криел, не знам дали сте го коментирали преди и въобще дали е истина...
Ще ти опротивее ли ако е ''хомо"? И да е никога не би го признал имайки в предвид къде живее.

# 2 084

[/quote] Той беше много години с известната руска водеща Лера Кудрявцева - бяха стабилна и много хубава двойка (макар че аз нея не я харесвам), макар че тя беше доста по-възрастна от него. Разделиха се, тя се омъжи за още по-млад hahaha, но си останаха супер добри приятели. Иначе той преди месеци беше споменал, че си има приятелка, но не иска да я споменава, защото, след Лера, вече не иска публични връзки. Wink
Какъв е - той си знае. А и нас не ни засяга. Grinning Grinning
[/i][/center]
[/quote]
То и Киркоров беше сумати години женен за Пугачова, но не вярвам все още да има наивници които да го мислят за хетеросексуален Laughing

Общи условия

Активация на акаунт