Как живёт Болгария (Познавательное ТВ, Пламен Пасков)

• 22 592
  • 166
  •   1
Отговори
  • София
По принцип не се интересувам от политика и гледам да не слушам и да не участвам в такива дискусии.
Докато се ровех в една голяма купчина с интересни руски предавания, се натъкнах на това интересно звучащо заглавие. Проверих - има го в YouTube, но не слагам тук директен линк, защото не съм сигурен дали не е против правилата.
Не намеквам нищо с този пост - просто споделям информация. Ако някой реши да гледа предаването - сам да си прави изводите, аз не налагам моето мнение.

# 1
  • София
А, руснаците са направили предаване, в което ми обясняват на мен как живея аз? Колко любезно от тяхна страна  bouquet

# 2
А, руснаците са направили предаване, в което ми обясняват на мен как живея аз? Колко любезно от тяхна страна  bouquet

Пламен Пасков е българин. Той разказва на руснаците как живеят българите.
Видеото е много старо между другото, а ветеринарът Пасков не спира да се прави на такъв какъвто не е по най-различни медии. Но това е друга тема.

Това е по-интересно.

https://www.youtube.com/watch?v=6M3HJQo0Z8M

# 3
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
миналата година се запознах с една рускиня и като разбра, че съм българка и буквално ме "нападна": в Русия била Ванга много популярна и правели постоянно шоута за нея  Shocked разпитваше ме за нея... newsm78

явно трябва да си пълнят програмата с нещо между пропагандата... Mr. Green

# 4
  • София
Всеки път се чудя когато някой напада словесно Русия наравно с Америка.
Американците разбирам защо ги мразят. Обаче руснаците защо ги мразят - не разбирам ....
В една от фирмите на бившия ми шеф работи Олга - не помня точно рускиня или украинка беше, омъжи се за помак и имат дъщеря и син - и винаги много ми се радваше като си говорим на руски.

# 5
  • София
Аз не разбирам как някой може да обича руснаците, но такъв е животът.

ПП Изключвам Сидеров и диагнозата му, разбира се – там е обяснимо.

# 6
  • София
Аз не разбирам как някой може да обича руснаците, но такъв е животът.
а ти защо не ги харесваш?

# 7
  • София
"Не ги харесвам" е много любезно казано. Трябва ли да ги харесвам?

# 8
Много съдържателен отговор... Не, не трябва, и не виждам някой да го изисква. Пита се защо?

# 9
  • София
Много съдържателен отговор... Не, не трябва, и не виждам някой да го изисква. Пита се защо?
А отговорът на този въпрос се изисква ли, така ли? От кого?

ПП Обикновено преди избори във форума се пръкват някакви надъхани полит. агитатори. Сега защо така?
(Отговорът на този въпрос не се изисква.)

# 10
  • София
Пък аз не харесвам цигани и араби. Но май никога не съм им го казвал ....
В училище (даже в 2-те ми училища - едното преди демокрацията и другото след нея) имах общо 3 съученици цигани и 1 циганка (която между другото не се държеше като такава, чак като видях че живее в общински фургон до ТЕЦ-а - тогава имаше такива - разбрах каква е работата).
С единия (Илийката) редовно играехме на "точки" (не знам дали я знаете тази игра) и редовно го побеждавах Simple Smile)
А пък в казармата под мен цяла година спеше Ангбондими Моузес Иномван - помня му името, защото почти винаги аз попълвах бланката с нарядите за караул Simple Smile

# 11
Аз пък и българи не харесвам Simple Smile
Изобщо си мисля, че нищо не опира до нации, колкото до хора.

# 12
  • Варна
"Не ги харесвам" е много любезно казано. Трябва ли да ги харесвам?
Изключвам политическата ти пристрастност, но се запитах друго-ти виждала ли си, контактувала ли си с руснаци? Какво лошо ти направиха, ако "да"?

# 13
  • София
[Обикновено преди избори във форума се пръкват някакви надъхани полит. агитатори. Сега защо така?
ами преди избори сме Simple Smile
не бъди мнителна. когато задаваш позиция, би следвало да очакваш да те попитат защо е такава. ей така, от любопитство.
когато отговаряш по този начин е несъстоятелно. и, разбира се, не си длъжна да го правиш.

# 14
  • София
Много неправилно изключваш политическите ми пристрастия. Това първо. Второ, кое мое изказване в темата навежда на погрешния извод, че ще влизам в обяснителен режим? Има първи пост, коменирах го, ако имах желание да пояснявам, щях да съм го направила.

Общи условия

Активация на акаунт