Кюретаж и забременяване след това - тема 67

• 65 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро момичета  Hug ,от месец юни съм с предписана схема Дуфастон -10 дних2 хапчета (от 16-тия до 25-я ден).След спирането на хапчетата  трябвало да ми дойде до седмица , да ама не!Тук чета че на много момичета се е объркал цикъла този месец покрай жегите и аз си викам ето на и моя цикльо се обърка уфффффффф!Днес вече имам 3 дни закъснение на цикъла и няма помен да ме посети , и тъй като снощи сънувах два положителна теста за бременност реших тази сутрин да си направя в реалност иииииииии какво да видя  EFP Simple Smile , когато силно го искаш сънищата стават реалност - видях двете чертички , в момента съм с много объркани чуства - да се радвам ли или да се страхувам? дано този трети път всичко е ок и на края да си гушна така желаното съкровище .

Пожелавам ви прекрасен ден и да видим как ще се развият нещата Simple Smile

Честити ти 2 чертички! Всичко ще е наред !

Прекрасен ден и на теб Simple Smile

# 691
  • София
Aaaa, Зараааааа, страхотна новина!!!!! Simple Smile))))))))))
Тихо, тихичко честито!  Heart Eyes

# 692
Зара честито и от мен. Лека и успешна б. Hug

# 693
Ех, Зарааа, ще се радваш, разбира се и ще си повтаряш, че всичко ще бъде наред   Hug
Така ви искам, една по една вън от тази тема  Heart Eyes  Hug
Хайде да ви ръсна  със синичко
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 694
  • София
Честито!Този път всичко ще е наред,вярвай го и го повтаряй ... на себе си и на човечето в теб!

От кой месец опити се получи?

# 695
Zara_bulgaria ако си спряла дуфастона, звънни на док. дали да си го продължиш  Peace

# 696
благодаря ви момичета Simple Smile  Hug

*Bubble* кюртажа ми беше на 22.02 - и май месец получихме светлина за действие и след цикъл се получи , на първия месец  luvbed

mama irina дуфастона си го пих по схема от 16-я до 26-я ден - 10 дних2 хапчета ,последното беше на 24.06 вечерта.

Другата седмица ще си взема час при док , понеже ми каза че е важно да го хванем още в началото.

Само се надявам всичко да е ОК  Praynig , този път вярвам и имам добро усещане че всичко ще е ок.

# 697
  • София
Прекрасна усмихната новина,  носеща надежда Simple Smile

# 698
Зара  Hug как се радвам на такива новини. Нека те са повече тук за да дават надежда на всички тук, че нещата ще са ок - аз вярвам че при теб ще е така. Хубав старт на месеца, дано е така.

# 699
  • Пловдив
Страхотна новина, Зара  Hug Нека този път всичко бъде наред!

# 700
Честито,Зара!Всичко ще е наред!Повече такива новини да има в тази тема и по малко нови момичета!
Аз също съм с Цикъл от днес  newsm44 почвам с изследванията дано всичко е наред Praynig

# 701
Зара, dufastona e прогестеронов препарат и се изписва и при бременност и не е хубаво да се спира рязко при бременност. Ясно ми е за какво ти е изписан, но е вероятно да ти го продължат, АГ не ти ли каза при + тест како да взимаш?

# 702
Зара тихичко честито и така щаслива до финал.Само такива новини да се чуват в тази тема,нека ни е на късмет на всички със зелена светлина.  Hug

# 703
mama irina не не ми каза какво да правя при + тест .Утре ще и се обадя да видим.

На всички пожелавам скоро да видите  EFP

# 704
Момичета, Здравейте !
На 1.07 бях при доц. Конова в Пловдив,  взеха ми кръв за доста неща, въпроса ми е след колко време излизат резултатите за ТАТ,  МАТ, НК клетките? За другите знам, но за тези не?
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт