Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 194
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Миналия път зехтинът от XXL седмицата ми хареса, този различен ли е, че горчи?
Не смея да взема за проба, не е малко количество, а ако горчи - няма кой да го използва...

# 151
Прозират потниците,но не и роклите,точно жълтата си взех.

# 152
  • Варна
Тротинетката е супер, ползваме я от година.

# 153

-само аз ли съм карък с 3 купени и невършещи никаква работа външни батерии
Rolling Eyes
Ние взехме външна батерия и си е ОК  Peace

# 154
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Взех си от дългите панталони,не ме кефи,че е прав,но ще го стесня една идейка и всичко ще е ОК.Много ми харесват този път дрехите(взех си и пола),нали обичайно,като са със ластик горе и на корема става едно струпване на плат,но тези са много добре скроени.Поне на мен ми допадат.

# 155
Странно за Люлин Лидъла имаха от всички дрехи по много. Друг път още наобяд на 1вия ден всичко свършва. Пола взех  bouquet

# 156
  • Бургас
Аз останах много доволна от панталоните. Улучила съм си точно размера и дори не са толкова къси, колкото очаквах. На мен пък много ми допада, че са прав модел. Така или иначе стесняващи се по крака модели оптически разширяват ханша и с моя №40 щях да изглеждам съвсем като мечка.
Някой може ли да каже каква е дължината на роклите? Не си взех вчера, сториха ми се къси, а жълтата много ми хареса. Ако са под 100см. да не се хабя да ходя пак Crazy

# 157
Аз си взех еспадрили , но са уголемени - нося 39 номер,  а ми стана 38 номер.

# 158
  • София
Някой да е чувал за разпродажба в Младост?

# 159
Аз останах много доволна от панталоните. Улучила съм си точно размера и дори не са толкова къси, колкото очаквах. На мен пък много ми допада, че са прав модел. Така или иначе стесняващи се по крака модели оптически разширяват ханша и с моя №40 щях да изглеждам съвсем като мечка.
Някой може ли да каже каква е дължината на роклите? Не си взех вчера, сториха ми се къси, а жълтата много ми хареса. Ако са под 100см. да не се хабя да ходя пак Crazy
[/quote/]

И за моя вкус са леко къси и затова я върнах/около 5 пръста над коляното/,става въпрос за жълтата,може да има разлика с др.цветове и модели.

# 160
На 27,28 и 29 само че не запомних в кой магазин точно  newsm78

# 161
На 27,28 и 29 само че не запомних в кой магазин точно  newsm78
Ама пак за палатка ли става въпрос?

# 162
момичета тези пици от ххl седмицата стават ли? Да си призная никога не съм взимала замразени пици,ама нещо последно време често оставаме без вечеря и ако стават да взема за извънредни случаи.
И за лазанята същия въпрос?
И ориза в кутиите,този ли е дето много го хвалихте? толкова го търсих миналия път,така и не го открих.

# 163
Някой може ли да ми каже на най-големия размер дамски панталони, колко см е ханша?  newsm78

# 164
момичета тези пици от ххl седмицата стават ли? Да си призная никога не съм взимала замразени пици,ама нещо последно време често оставаме без вечеря и ако стават да взема за извънредни случаи.
И за лазанята същия въпрос?
И ориза в кутиите,този ли е дето много го хвалихте? толкова го търсих миналия път,така и не го открих.

Редовно купуваме лазаня и пици.  FlutterХубави са и спасяват положението перфектно.

Общи условия

Активация на акаунт