Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 202
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Перник
момичета тези пици от ххl седмицата стават ли? Да си призная никога не съм взимала замразени пици,ама нещо последно време често оставаме без вечеря и ако стават да взема за извънредни случаи.
И за лазанята същия въпрос?
И ориза в кутиите,този ли е дето много го хвалихте? толкова го търсих миналия път,така и не го открих.

Купих пици "Маргарита" в събота, не мисля, че са от XXL седмицата. Категорично не ми харесаха - за мен си бяха бисквита с кетчуп и сирене  Sick

# 166
Взех си еспадрили, но има ли лява и дясна обувка ?!
 Shocked
Роклите за мен са прозрачни, за да не прозира трябва да ти седи навсякъде свободно може би , ако се допре до кожата/бельо си прозира.

# 167
Аз харесвам охладените пици със сирена . Замразените ми идват много постни .

# 168
  • София
Така се зарадвах, че открих сред замразените XXL зеленчуци пакет с брюкселско зеле, но явно е старо и горчи. Не знам дали във всички магазини е една и съща партида, но поне в магазина на "Екзарх Йосиф" не го препоръчвам. Не купувам за пръв път. Винаги досега е било добро.

# 169
Аз все пак се изкуших и взех жълтата рокля, много ми хареса, прозрачността е поносима, ако мога така да се изразя.
Някой беше питал колко е дълга, ами над коляното, но то пак зависи от височината на човека, който ще я носи.

# 170
При нас много неща от xxl седмицата бяха изчерпани още снощи в 19 часа. Нямаше сладолед, пици и двата вида, бира, бебешки мокри кърпи, а от други неща имаше останали по няколко бройки. Дрехи имаше много от всички, но нямаше и хора при тях.

# 171
  • Русе
И ориза в кутиите,този ли е дето много го хвалихте? толкова го търсих миналия път,така и не го открих.
Този е ориза Peace
Взех си еспадрили, но има ли лява и дясна обувка ?!
 Shocked
Ами май има. След няколко минутно взиране май ги различих и ги нахлузих. Походих малко с тях из къщи. Ама дали, щото беше вчера студено - много хлабави ми бяха, имах чувството, че ще се събуят докато ходя. Да се надяваме като се постопли, да ми се надуят малко краката и да не ми се хлъзгат така. Аз продължавам да го мисля този канап на ходилото няма ли да се цапа. newsm78

# 172
Не се цапа,даже така е по-добре,отколкото със стелка,крака не се поти на босо.

# 173
момичета тези пици от ххl седмицата стават ли? Да си призная никога не съм взимала замразени пици,ама нещо последно време често оставаме без вечеря и ако стават да взема за извънредни случаи.
И за лазанята същия въпрос?

Купих пици "Маргарита" в събота, не мисля, че са от XXL седмицата. Категорично не ми харесаха - за мен си бяха бисквита с кетчуп и сирене  Sick

Замразените пици не се одобриха в къщи, ако се добавт още един куп други неща може и да стават.
Лазанята от 2 кг, също не се хареса, но от 1кг си облизват пръстите и питат зза още. Simple Smile

# 174
  • Русе
Не се цапа,даже така е по-добре,отколкото със стелка,крака не се поти на босо.
Аха, благодаря! Е, аз имах предвид стелка от плат. Поне такива са били еспадрилите, които съм носила. То, не, че съм носила кой знае колко, само 2 чифта като ученичка. От 25-6 години не съм си купувала таквоз нещо Mr. Green Ама пък по времето на соц-а беше голяма работа да имаш еспадрили Laughing

# 175
  • Варна
Взех си пола и еспадрили наистина са оголемени аз нося 39 взех си 38 ,за МП панталонки чудих се и за потник ,но се отказах .Имам и 3 стиката ако някои ги иска давам ги  Grinning

# 176
  • София
Доредих се и аз до една пола,въпреки че тотално ги бях отписала. Исках този никакво синия цвят, но имаше останали само бели и тъмно сини. Тъмно синята ми дойде добре, като видях другия цвят на панталон не съжалих че го е нямало.
Взех и от плодовите млекца, ама голям зор докато ги открия, и един душ гел с пъпеш. Някакви отзиви за душ геловете? Не че мога да очаквам много от 4лв за 1литър ама все пак. Ако ли не ще отиде я за течен сапун, я за пране на килимите лятото на село Laughing

# 177
  • София
А за тия душ гелове как се ядосах - лятото купихме няколко в Гърция по 99 цента. Тук 4 лв., срам нямат. Иначе са хубави, с траен аромат и нежна пяна.

# 178
  • Асеновград
Доредих се и аз до една пола,въпреки че тотално ги бях отписала. Исках този никакво синия цвят, но имаше останали само бели и тъмно сини. Тъмно синята ми дойде добре, като видях другия цвят на панталон не съжалих че го е нямало.
Взех и от плодовите млекца, ама голям зор докато ги открия, и един душ гел с пъпеш. Някакви отзиви за душ геловете? Не че мога да очаквам много от 4лв за 1литър ама все пак. Ако ли не ще отиде я за течен сапун, я за пране на килимите лятото на село Laughing
Душ гела е хубав.От тези харесвам грейпфрута и кокоса, но много са им вдигнали цената.Иначе са супер като аромат и икономичност.Аз два пъти ходя за ориза обикалях магазина и така и не го открих.Утре ще огледам наново когато ида за детски дрешки.

# 179
Не съм писала мн време, но следя понякога. Утре ще отида да видя детските дрехи, дано има Grinning и от
дамските, ако е останало нещо.
Сандалките за децата не ми допадат, пе отзад са само с една лента на глезена.

Общи условия

Активация на акаунт