Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 011
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • София

После на касата всичко тъпча в чанти,касиерката прехвърля като да гони нов световен рекорд.
  Дано ги модернизират малко,за хора като мен дето нареждането им е трудно.

А защо още на касите ги тъпчеш в чанти? Не е ли по-лесно да ги върнеш в количката/кошницата и после на спокойствие да ги подредиш? Винаги съм се чудела, защо част от тези кошници се оставят преди касите и после цялата опашка чака?  newsm78 И това важи и за другите магазини, не само за Лидл. Да не говорим, че по този начин кошниците не се връщат на мястото им и често не достигат при влизане (в Била редовно търся кошница при касите).

# 211

После на касата всичко тъпча в чанти,касиерката прехвърля като да гони нов световен рекорд.
  Дано ги модернизират малко,за хора като мен дето нареждането им е трудно.

А защо още на касите ги тъпчеш в чанти? Не е ли по-лесно да ги върнеш в количката/кошницата и после на спокойствие да ги подредиш? Винаги съм се чудела, защо част от тези кошници се оставят преди касите и после цялата опашка чака?  newsm78 И това важи и за другите магазини, не само за Лидл. Да не говорим, че по този начин кошниците не се връщат на мястото им и често не достигат при влизане (в Била редовно търся кошница при касите).

И аз това се зачудих.

# 212
  • София
Който купува детски дрехи, да гледа и размерите вътре на етикета, защото сутринта взех блузи 86-92 размер на картонената опаковка, а вътре се оказаха 110-116. Сега трябва да ходя да ги сменям.

# 213
Аз пъхам нещата в мой найлонов сак още в магазина, на касата го изсипвам върху лентата и после пак в сака. Количките и кошниците ми идват ниски и ми се откача кръста на касата, да се навеждам, бъркам в тях и да редя на лентата...

# 214
  • Sofia, Bulgaria
Рано сутринта ММ отиде за детски дрешки, и потвърждавам да се внимава със размера- на опаковката пише един номер, а вътре се оказва друг. И една от консултантките е предупредила, така че си знаят, че са направили гаф Sunglasses

# 215
  • WonderLand
И аз винаги се чудя на хора, които веднага се мъчат да си натъпчат всичко в чантите - обикновено мятам в кошницата и после на спокойствие всичко си нареждам. В Лидл поне охраната събира кошниците и ги връща по местата им.

За блендера да кажа отново, че съм страшно доволна. Смила си всичко лесно и бързо и се чусти лесно. Каната е термоустойчива, та често и крем супи правя там докато са още горещи.

# 216
Е, яйцата едва ли ги мяташ направо от лентата...трябва си и навеждане и чупка в кръста.
Не виждам смисъл да правя това упражнение няколко пъти и да повтарям движения до безкрай...
Навеждаш се веднъж да ги сложиш на лентата, навеждаш се втори път да ги сложиш в кошницата, навеждаш се и трети път- да си ги натъпчеш ли беше- в чантите..Защо? Аз пък това се чудя... Whistling

# 217
Рано-рано и аз изприпках до магазина.Стълпотворението пред детските блузи беше страшно.Даже не можех да ги видя.Аз обаче бях при балеринките, към тях почти никой не проявяваше интерес.Взех 28 номер от белите-стават с чорапче, симпатични са. Впоследствие видях въпросните блузки от една майка на касата и много ми харесаха, но тази година няма да купувам.

# 218
  • Русе
В нашия магазин охраната май само се подпира. Най-редовно няма кошници като влезеш в магазина. Кошниците са или преди касите, където са ги оставили хората, след като са си наредили стоката на лентата, или след касовата зона.

От новата брошура харесах детските балеринки и клиновете. Вторите са си тип чорапогащник, ама такъв ми трябва за лятото за един по-дълъг потник, който купих оня ден.

# 219
Ще пропусна детското днес - толкова блузи с къс ръкав съм накупила от Лидл, че ще стигнат за няколко години напред Mr. Green
Отивам да разглеждям новата брошура.....

# 220
  • 1st floor
От новата брошура си заплювам два комплекта тениски и два чифта къси панталонки за дребния. Много ми харесват тениските им, от няколко години си кара по цяло лято с тях. Голям праз, че понякога някое дете има същите на площадката.  Mr. Green
Друго не харесах.

# 221
Харесах черните сандали с ластици за момиченца, така ме е яд, защото вече купих други  Cry
Чаршафите също ми харесаха, но мисля, че ще са от хлъзгавата материя  newsm78

# 222
  • до най-прекрасния мъж
Интересно, но в нашия Лидл никога не съм виждала кошници преди касите, хората винаги си ги оставят в следкасовата зона. Даже имаме табелка да се оставят именно там. Изискване на някои вериги кошницата да се оставя преди касата винаги ме е изумявало. Лудото мятане на багаж в чантите на касата не ми харесва. Ако съм купила 5 неща, ок, ама ако са цяла кошница си е луда надпревара. Касиерката мята, ти тъпчеш, в един момент вече е готова и ти съобщава сумата. Ти зарязваш блъскането в чантите, щото трябва да платиш, вадиш пари/карта, плащаш, тя връща ресто/карта, ти прибираш парите/картата и следва чакане от цялата опашка, барабар с касиерката, докато си доподредиш покупките. Мен това ме изнервя, когато съм сама, ако сме двама е лесно - единия реди, другия плаща.

# 223
Сандалите за момчета - стелката каква е? Нещо гумено ми се вижда Thinking
Малко скъпички ми идват, но май ще взема един чифт..

Чаршафите са готини, не мисля, че са от хлъзгавите...откъде заключихте, че са от лигавите? Пише 100 процента памук?

Аз никога не плащам, преди да си сваля нещата от лентата Naughty Така касиерката не може да почне да чука продуктите на следващият клиент и е една идея по-спокойно. А иначе-винаги си е напрежьонка след касата, адреналина скача определено Mr. Green

# 224
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не се чудете да кошниците,не РАЗРЕШАВАТ да се изкарват от магаина.Вярно,че насреща има една теснотийка,подобие на рафт да си напъхаш нещата в торбата,но е сто пъти по-удобно да отидеш до колата със кошницата и после да я върнеш.Днес на Мир такъв митинг за момчешки тениски не бях виждала никога,като лешояди ровят и грабят. JoyМомичешките панталонки са много сладурски.Взех и балеринки за малката ама може и да ги връщам,че те предназначени за тесен крак ама ще видим довечера.Напазарувах и клинчета и таблетки за съдомиялна,доволно похарчих доста пари. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт