Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 046
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • WonderLand
Moже ли линк към новата брошура, че аз само старата виждам  newsm78

# 226
# 227
А аз харесах ужасно много неща от новата брошура  Money Money Money
Може да събера още две кутии стикита
Отивам да чета за фотоепилатора и ултразвуковата четка

# 228
Някой с отзиви за фотоепилатора от другата седмица? Praynig

# 229
Вчера в магазина нямаше кошници newsm78
Нямах време да се връщам за количка и носих всичко на ръце, пропуснах някои неща, но пък спестих .... Joy Joy

# 230
  • Варна
Момичета, как процедирате с връщането на стоки? Първо се нареждате на касата за да ги върнете или си влизате в магазина с тях, вемате си новите неща за пазаруване и тогава на касата?

На мен кошниците са ми неудобни, да не говорим, че са и доста мръсни, чак ме е гнус понякога да си слагам нещата вътре. Също предпочитам да си подредя нещата в торби още на касата а не да прехвърлям по 5 пъти насам натам.

# 231
  • Перник
И аз не харесвам кошниците. А и като пазарувам веднъж седмично, количката ме устройва като обем  Mr. Green От касата мятам нещата пак в количката и си ги закарвам до колата, където са торбите и на спокойствие си редя покупките. Е, когато мъжът ми помага по-скоро е "тъпчене" в торби, а не редене  Wink

# 232
Момичета, как процедирате с връщането на стоки? Първо се нареждате на касата за да ги върнете или си влизате в магазина с тях, вемате си новите неща за пазаруване и тогава на касата?

За да ти е мирна главата, по-добре влез през изхода, върни си стоката и после ходи да пазаруваш. Аз така процедирам откакто един касиер ми заяви, че искам да връщам стока, която съм откраднала току-що. Без значение, че от входа директно отидох към касите и не съм се размотавала в магазина.

# 233
  • Асеновград
Вчера успях да взема ориз от XXL бяха само две кутии сбутани в зехтина, явно затова не съм ги открила предните пъти.Малкия на касата се развика за жаба ?стики/ и касиерката му подари едно като на редовен клиент. Тази сутрин за детските дрехи едва не се стигна до бой.Купихме тениски за баткото и мъника, пижами и чорапи.Сега вече съм сигурна защо не стигат а после след 2-3 седмици е пълно с намалени.Имаше баби които купуваха от всичко от трите размера после щели да мерят в къщи и което дъщерята одобри остава всичко друго се връща. Ето така сами си правим истерията с липсващи бройки.Иначе при нас днес от всичко имаше заредено по много. Харесвам опцията за замяна и връщане на Лидл но за съжаление явно доста се злоупотребява с нея. Което пък е добре за пазаруващите като мен редовно, защото често купувам от върнатите намалени на 30%.

# 234
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм връщала един път. Влязох си през входа, наредих се чинно на опашката и си върнах блузата без проблеми. Между другото и на мен ми мина през ума дали няма да кажат, че връщам нещо, което току-що съм взела. Но то няма как, нали има камери, да си ги гледат, ако се съмняват.

Навремето една учителка беше разказала в местен вестник историята си в Метро по подобен повод - не бяха маркирали някакъв етикет и при следващо ходене дрехите й се разпищели /била ги купила от там/. Та разправии, чудеса, охрани, проверки, камери и накрая й се извинявали и подаръци и бяха давали. Ама то унижението си остава - нали те излагат пред куп народ.

# 235
Не го разчитам като злоупотреба вземането на няколко блузи например.
Оня ден взех два ленени потника, които ми паснаха. Но ако не бяха, щях да ги опаковам по същия начин внимателно и да ги върна. Нито им късам етикети, нито ги връщам без опаковка...
Това е право, от което всеки може да се възползва, без да му се вменява чувство на вина... Peace

# 236
Да, от магазина е дадено право на връщане. А и пробни нямат.
Но е много изнервящо в 8 ч. сутринта, преди работа като се заредят връщащи. Сторно бележки, чакане на управител да направи нещо на касовия апарат.
Отделно, че в повечето случаи работят 1 -2 каси и хората се трупат.

# 237
Ооо подобен срам и аз съм брала в метро, ама заради голямата уста на баща ми.Бъзикна ме че сме ги излъгали с якето, понеже във фактурата гледа цената без ддс, явно сме минавали до камера ли,не знам но на излизане като се разпищя тази ти аларма.Беше около празници, вътре фраш с народ, то това се случва преди 13-14 години,тогава май само метро го имаше и то само в областните градове.Охраната идва почва до проверява по фактура, баща ми се изниза и се хили от външна страна, все едно не е с мен. На охраната казаха нещо по телефона и той почна да проверява якето,слага го пилка, проверява във фактурата ,има го, пак го слага пак пилка, почва да го рови.Поне 15 мин.проверява това яке. Накрая като го мина не изпилка и ме пусна. Уф никога няма да забравя този момент,цяла седмица бях сърдита на баща ми и не му говорих.

Миналата година покрай тези стикита, касиерите си подмятаха, че заради тях се купуват нещата и после се връщат.
 Между друго много внимавайте дали ви маркират отстъпката на намалените неща, дето са -30%. Аз 2 пъти купувам от тях и двата пъти виждам в къщи че ми няма отстъпката в касовия бон.Първия път затрих бележката и не отидох да ми върнат парите. Онзи ден обаче пак ми се случи и след 2 дена отидох с касовия бон и продукта и ми приспаднаха сумата, но си е занимавка,викат правител и т.н.,та  вече винаги ще проверявам още на каса.

# 238
  • Асеновград
Не го разчитам като злоупотреба вземането на няколко блузи например.
Оня ден взех два ленени потника, които ми паснаха. Но ако не бяха, щях да ги опаковам по същия начин внимателно и да ги върна. Нито им късам етикети, нито ги връщам без опаковка...
Това е право, от което всеки може да се възползва, без да му се вменява чувство на вина... Peace
Взимаш два размера ако имаш съмнение в кой си нали?Но е съвсем друго да вземеш от всички, при детските които са и от -до размер.Някак не виждам как на едно дете р-р 86 ще му вземеш и 116 р-р за да мериш! В случая ставаше въпрос точно за това от всички р-ри  съответно от всички разцветки 6 к-та блузи от които 5 к-та ще се върнат защото жената коментираше,че ще оставят само един. Останалите 5 вероятно разопаковани ще се върнат. За мен това е прекалено.Едно е да замениш, второ да вземеш два точни размера когато не си убеден кой ще ти стане.Но да награбиш 6 к-та само за да има избор някой който го мързи да иде до магазина и после тези дрехи някой ги купува размятани и мерени.

# 239
Незнам, може и така да е. Те бабите не са ориентирани с размерите много-много. А и не знаем ситуацията каква е-може за две деца да взема..
Връщам винаги в опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт