Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 054
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Да се включа за външните батерии със съвет - не ги зареждайте от лаптоп. Поне не всеки път. Същото важи и за мобилни телефони. Зареждането от лаптоп по бързо прецаква батериите, тъй като тока който се подава през лаптопа е непостоянен. По добре в контакт, ако искате да удължите живота на батерията, външна или не.  Peace
Не знам от къде ти е информацията, но при зареждане роля има входните/изходните данни на зареждащото се/зареждащото устройството Mr. Green
Със щепсел, който не е с подходящите параметри, вероятността да прецакаш батерията е в пъти по-голяма Simple Smile
Относно външните батерии - капацитета им трябва да е по-висок от този на батерията, която зареждате Simple Smile
Най-елементарно обяснено, по блондински - принципа на скачените съдове hahaha

p.s. извинявам се за оффтопика Peace

# 286
Да се включа за външните батерии със съвет - не ги зареждайте от лаптоп. Поне не всеки път. Същото важи и за мобилни телефони. Зареждането от лаптоп по бързо прецаква батериите, тъй като тока който се подава през лаптопа е непостоянен. По добре в контакт, ако искате да удължите живота на батерията, външна или не.  Peace
Не знам от къде ти е информацията, но при зареждане роля има входните/изходните данни на зареждащото се/зареждащото устройството Mr. Green
Със щепсел, който не е с подходящите параметри, вероятността да прецакаш батерията е в пъти по-голяма Simple Smile
Относно външните батерии - капацитета им трябва да е по-висок от този на батерията, която зареждате Simple Smile

Да, обясних и това в следващия си пост Simple Smile  Peace

# 287

Това за капацитета дори аз го знам...колкото и да съм боса. Но момичето беше уточнило, че се гледат изходните/входни данни, тоест съвместимостта Peace

# 288
  • Пловдив
Скрит текст:
5 години се блъсках с електротехниката, мм - със средното си - 9... И на двамата не ни е понятна логиката. Стана ми интересно - може ли малко повече информация по въпроса...
Единственото обяснение, което ми идва на акъла е, че при работа на рс/лаптоп, по време на зареждане, ще играе в някаква степен напрежението...
Може и на лични, да не затормозявате аудиторията)

# 289
Гледам брошурата за другата седмица има детски дрехи най-накрая за по-големи дечица ,загледах едни клинчета по 4.99 дали ще са хубави 3/4 ?

И тениските за момичета ми харесват.
Може да взема.

# 290
 А мили дами може ли да напишете мнение за уреда за варене на ориз. В брошурата за следващата седмица е .

# 291
Снощи като отидох нямаше нито една момичешка тениска.Пижамки и момчешки блузки имаше, както и сандали-въобще не ми харесаха тези шарении, явно и на другите, защото имаше колкото искаш.От балеринките имаше останали само 2-3 по-големи чифта.

# 292
Днес мъжът ми отиде да смени момичешките тениски /както писах от един размер на картона, друг на хартиения етикет, три размера на самите тениски  #Crazy/ днес вече е нямало такива. Върнали са му парите, защото са му казали, че тениските са изтеглени. Много ме е яд, защото много ни харесаха, но пък размерите не ни устройваха.  Crossing Arms

Иначе другата седмица сме пак за сандали и тениски.  Peace
Хранителните са си ясни, тях въобще не ги коментирам.

И понеже и аз загледах фотоепилатора, хубаво проучете характеристиките на този /аз май ще се откажа, защото съм светъл тип и няма да има ефект/ - този уред е за светла кожа и тъмни косми - тогава има най-голям ефект и си струва. Светлите косми не се повлияват, а пък и вижте колко е броят на импулсите, защото ако косматата площ е много голяма /да не кажа друга дума  Grinning/, ще се използват повече импулси за една процедура и бързо ще свърши капацитета му. След това, доколкото знам, трябва да се купи резервна лампа.  Rolling Eyes

# 293
Скрит текст:
Днес мъжът ми отиде да смени момичешките тениски /както писах от един размер на картона, друг на хартиения етикет, три размера на самите тениски  #Crazy/ днес вече е нямало такива. Върнали са му парите, защото са му казали, че тениските са изтеглени. Много ме е яд, защото много ни харесаха, но пък размерите не ни устройваха.  Crossing Arms

Иначе другата седмица сме пак за сандали и тениски.  Peace
Хранителните са си ясни, тях въобще не ги коментирам.

И понеже и аз загледах фотоепилатора, хубаво проучете характеристиките на този /аз май ще се откажа, защото съм светъл тип и няма да има ефект/ - този уред е за светла кожа и тъмни косми - тогава има най-голям ефект и си струва. Светлите косми не се повлияват, а пък и вижте колко е броят на импулсите, защото ако косматата площ е много голяма /да не кажа друга дума  Grinning/, ще се използват повече импулси за една процедура и бързо ще свърши капацитета му. След това, доколкото знам, трябва да се купи резервна лампа.  Rolling Eyes

И аз се интересувам от фотоепилатора. Това е важна информация  bouquet

# 294
Ето една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482848;topicrefid=20
Има информация за различни модели + обяснения и препоръки.  Peace

# 295

За коя четка за зъби споменахте миналата страница? Не виждам нищо...
Ели, на последната страница на каталога има утразвукова четка за зъби и ми е интересно дали някой е ползвал. По принцип почистват зъбен камък с ултразвук, но за такава четка нищо не знам.

# 296
Ето една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=482848;topicrefid=20
Има информация за различни модели + обяснения и препоръки.  Peace

bouquet

Скоро не е имало детски дрехи до 164 размер или аз съм пропуснала? newsm78

# 297
Е другата седмица де
За фотоепилатоа- хем 100 000 импулса, хем 3 години гаранция  Mr. Green Ако ги изхабя преди това, какво?! Връщам ли го...
Иначе и той и четката са нови артикули, не ги е имало досега, и май няма отзиви, дори на немски

# 298
Вчера си купих едни еспадрили - даже не ми харесаха - що ли ги взех Grinning
 Оказа се наистина са уголемени . Днес ще ги връщам - даже се чудя да търся ли за смяна - то почти нямаше избор .
 Вчера имаше само две бутерки с пекан . Мотах се дано изкарат още -ама не би Grinning
  Интересува ме сайдера - кой е по -хубав в бутилките или в кенчетата ?

# 299

Защо не ги видях в брошурата? Има до 152, но не и до 164...

Общи условия

Активация на акаунт