Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 044
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
Да питам относно макси модата, която започва от 26 май - за мъжките дрехи - купували ли сте, за да ме ориентирате при какви пропорции "ръст/тегло", един мъж е в графа "макси", според Лидъл  newsm78

Моя стабилно си пусна бузки и шкембенце и като цяло се наля през последните години, та се чудя  Flutter

# 271
  • Балчи-Варна
А скарата,която ще я пускат?Някой купил ли е?Доволен ли е?Пече ли добре месо?

# 272
За пръв път връщам дрехи - свеки беше взела на малката същия цвят тениски и килове като мен. Та ходих да ги сменя с други цветове, да не се дублират. Казвам на охраната, че искам смяна - ОК, оставете ги и на касата с касовия бон. Нито видя какво връщам, нито какво вземам. Така ли е навсякъде? Много несериозно ми се стори такова отношение.

# 273
И ние сега се връщаме, купихме 2 чифта балеринки, едни сандали + едни тениски, на които на картона пише 86-92  Crazy , видях, че вътре на етикета пишеше 110-116 /точно такива търся/, разпечатвам сега у нас - едната е 86-92, втората 98-104, третата 110-116, ами утре ще ги връщам....  Crossing Arms
Дано има размери, ще ходя до друг магазин, че в нашия бяха останали само 86-92 на етикета.  Crazy голяяяямо мазало с тия размери  Thinking

# 274
  • Стара Загора
За съжаление при нас и в двата Лидъла нямаше нито един комплект тениски за момичета ...  Cry

# 275
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз ще връщам балеринките,виждам,че си криви дясното краче,а това никога не го е правила.Точно по тази причина не харесвам обувки без твърд форт.

# 276
В Лидл-Младост 4 имаше табелка, че комплектите от 3бр. тениски за момичета са изтеглени поради проблем с номерацията.
Сега от вашите коментари разбирам за какво става въпрос.

# 277
Взех за сина ми блузи,панталонки и сандали. Още в 9ч бяха разграбени, но в същото време зареждаха нови. Утре отивам за сладоледа на клечка от ХХЛ седмицата, че го бях забравила

# 278
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Като казахте за номерации се сетих,взех на малката два вида къси панталонки,тъмносини и зелени.Пакета с тъмносините е три пръста по-голям във кръста в сравнение с пакета със зелените панталонки.За нас не е фатално,ние сме слабички,явно ще пришивам ластик на тъмносините за да ги стесня.

# 279
  • Sofia, Bulgaria
Сутринта се похвалих, с детски дрешки, сега да се оплача- носи ми ги ММ отварам единия пакет тениски-супер, отварям втория и тъкмо да скъсам етикета и какво да видя- на картона и на етикета на блузите пише 86-92, а вътре 3 различни размера, и нито един не отговаря на нашия 86-92 #Crazy много се ядосах и ми стана тъпо, отидохме да ги сменим, нямаше нито една блузка, сега разбирам от вас, че са ги прибрали заради обърканите номера. Още по тъпо ми стана от това, че напоследък ни пробутват някакви дефектни, объркани или ужасна материя дрехи, нали уж немско качество.... ама друг път, нищо от немския каталог до сега не дойде при нас, все едно сме втора категория хора българите. А пък за вдигнатите цени въобще не ми се говори. Някога Лидл беше евтин магазин с прилично качество, но не и сега. Единственото което ме кара да влизам там са детските дрешки(и тук там дамските) но започнаха изцепки и с тях и май тотално ще ме откажат да бъда техен клиент.

# 280
  • Асеновград
При нас всички дрешки си бяха точни като номера, а взех доста и от 86-92 и от 110-116.И въпреки митинга сутринта вечерта имаше от всичко по много. Ходих да видя сандалите , че сутринта не се добрах до тях, харесаха ми но ще се почудя още малко защото преди две седмици му взех .А тези и те са много отворени като нашите. От следващата брошура се чудя само на детските люлки, дали да зарадвам мъниците, че при нас люлки по детските площадки здрави не останаха.
А това ,че всичко тихомълком скача нагоре е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Но пък наоколо друг читав магазина няма. Аз така и не успях да свикна с хранителните на Кауфланд и Тмаркет.

# 281
Здравейте!
Чела съм назад темата, че няма проблем да върна нехранителна покупка дори и да не пазя касовата бележка, нали?
Купих детски дрешки вчера, обаче ММ на излизане смачка бележката и прас в коша. Ровихме, ама не изровихме нашата  Mr. Green Панталониките са големи на детето и ще трябва да сменя, ако има останало нещо или да ги върна направо.

# 282
В този случай поне влез откъм касите, и обясни случая

# 283
Това задължително - той и охраната рови с нас, ама не помогна Simple Smile
Ще отида в същия магазин и ще видим.

# 284
Здравейте !
Някой с отзиви за тротинетките с 3 колела, дали стават за по-големи деца?
Извинете  ме ако сте  го коментирали, набързо  погледнах и не видях

Общи условия

Активация на акаунт