Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията за гаранционни уреди в Lidl?
Как мога да поръчам казанче за хлебопекарна от сервиз „Бушона“?
Какви са мненията за еспадрилите на Lidl?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията за гаранционни уреди в Lidl?
Гаранционните условия на Lidl варират в зависимост от уреда. Уредите, които могат да бъдат ремонтирани, се изпращат за ремонт; ако не могат да бъдат поправени, те се заменят с нови (ако са налични), а ако не са, парите се възстановяват. Тези, които не подлежат на ремонт, се бракуват и сумата се възстановява на касата.
-
Как мога да поръчам казанче за хлебопекарна от сервиз „Бушона“?
-
Какви са мненията за еспадрилите на Lidl?
-
Какви са цените на шоколадовите десерти в Lidl?
-
Какви са отзивите за дамските бермуди и тяхната материя?

, видях, че вътре на етикета пишеше 110-116 /точно такива търся/, разпечатвам сега у нас - едната е 86-92, втората 98-104, третата 110-116, ами утре ще ги връщам....
много се ядосах и ми стана тъпо, отидохме да ги сменим, нямаше нито една блузка, сега разбирам от вас, че са ги прибрали заради обърканите номера. Още по тъпо ми стана от това, че напоследък ни пробутват някакви дефектни, объркани или ужасна материя дрехи, нали уж немско качество.... ама друг път, нищо от немския каталог до сега не дойде при нас, все едно сме втора категория хора българите. А пък за вдигнатите цени въобще не ми се говори. Някога Лидл беше евтин магазин с прилично качество, но не и сега. Единственото което ме кара да влизам там са детските дрешки(и тук там дамските) но започнаха изцепки и с тях и май тотално ще ме откажат да бъда техен клиент.