Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 087
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм пила сайдер , интересуваше ме този или то са три вида де Grinning

В кен са само С-би. Предимството е, че кена е повече и по-изгоден. Но т.нар. Боровинка има вкус на червило, така че само ябълката става.

На мен пък ябълката не ми хареса, явно е въпрос на вкус.  Mr. Green

# 331
Мента и лайм видях или нещо такова.
 А при останалите от стари промоции стоки имаше и някакъв друг .

# 332
Доволни ли сте от тези кърпички

# 333
  • София
Аз съм доволна.

# 334
  • Пловдив
Аз също.  Peace

# 335
Някой намерил ли е характеристиките на фотоепилатора, защото много съм си го харесала и цената е изгодна  newsm78

# 336
Като стана въпрос за почистващи продукти, та се сетих, че има няколко, които са "достойни" за първа страница на темата.  Twisted Evil Гъбичките, както и бялата "магическа" гъба Aquapur няма да купя отново, не съм доволна от тях. За торбите за боклук с дръжки също имаше лоши мнения в предишната тема, че редовно са дефектни.

Фотоепилатор и аз искам...

# 337
 Аз тези дни пробвах да почистя мивката в банята - бял фаянс с гела за тоалетна на W5 и съм много доволна . Нали пише да се внимава с други покрития и без да искам съм намацала и емайлираните - ами и те грейнаха .
 И се надявам сега като го похваля да не изчезне от асортимента като куп други неща  Joy

Скрит текст:
  този в средата купувам - тук е в розова бутилка Макси пауър е. Другите са в прозрачни и не съм ги пробвала .

# 338
А мили дами може ли да напишете мнение за уреда за варене на ориз. В брошурата за следващата седмица е .

Уреда го имам. Не е лош. Слагаш само ориз и капка олио. Минус му е, че не се слагат никакви подправки иначе се запушва отгорна страна. Фактически приготвяш просто варен безвкусен ориз е естествено може да сложиш малко сол. Не се изключва сама оризоварката, когато е сварен ориза а ти си засичаш сама времето.
Ползвам я повече от година. Изключва варенето на 20та минута, после само държи топло. Слагала съм киноа, но запуши отвора за парата (мие се, не е проблем). Любим уред ми е и гостите харесват ориза. Правила съм ориза за суши от азиатската седмица също.

# 339
Аз почти не я ползвам оризоварката. Представях си пухкав ориз на пара, а след няколко опита не ми се получи нищо особено. Даже по дъното зрънцата леко се запичат, или не знам как точно да обясня. Но не е това, което исках и си седи в шкафа.  Tired Ако има тънкости по приготвянето, моля, споделете!  bouquet

# 340
В Япония всяка къща ползва такава. Резултатите зависят от вида ориз и количеството вода предполагам. Общото, което се прави, е хубаво да се измие със студена вода преди варене, да падне нишестето.

# 341
В Япония всяка къща ползва такава. Резултатите зависят от вида ориз и количеството вода предполагам. Общото, което се прави, е хубаво да се измие със студена вода преди варене, да падне нишестето.
Grinning Ама в Япония оризът им е като хляба при нас. Не можеш да сравняваш.
Според мен не си струва този уред.  Blush

Аз си взех мултикукър с най-различни функции. Точно вчера за вечеря правих ориз, от Лидълския - стана супер. Ама ще ползвам уреда за различни ястия, но такова само за ориз ми се струва удачно точно при азиатците  Grinning или хора, които мноооооого често ядат ориз.

# 342
Аз имам оризоварка - подарък от съфорумка , но нещо не му разбирам или не знам . Децата казаха , че ориза който си правя без нея е по -хубав.
 И аз очаквах нещо повече явно . Тя не е от Лидл обаче,Crock-Pot е.

# 343
  • Варна
С уреда за готвене на пара от Лидл ориза става страхотен. Купих го за 55лв и при тези условия не бих купила само оризоварка. Ако наистина не се яде често ориз само ще се чудя къде да я слагам при все, че само ориз ще се приготвя съдейки по написаното за проби с други варива.

# 344
  • Някъде на път....

Ще взема да ги пробвам и аз значи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт