Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 060
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
или пък стикитата наистина са причината  Joy hahaha

# 241
  • Русе
Хайде пък вие сега. Ами жената е искала да се зареди със стикита  Laughing

И аз като върна нещо, не си личи, че е разопаковано.

# 242
Стикита не ми трябват. Едно, че са грозни, второ-детето не ги отразява грам, трето-оня ден в детски магазин видях цял буркан пълен с миналогодишните стикита да се продават... За чий са ми тогава Stop

# 243
ау  ние имаме от 3 години старателно събиране, не така с лошо  Joy hahaha
Моя мъж ги брои,каза че имаме над 700лв в стикита, дали мога да им ги върна и да ми върнат парите  newsm78 hahaha

# 244
От детските балеринки взел ли е някой, отговарят ли си на номерата? Сега са пуснали до 29 номер,другата сесмица от 33 номер :/ Моето дете е 30 и се чудя ,има ли смисъл да я водя довечера да мери.

# 245
Днес злато раздаваха, а не детски дрехи  hahaha hahaha майките на момичетата бяха по-бойни Grinning
Ултразвуковата четка за зъби пускали ли са я преди? Отзиви?

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 13:05 от little afternoon

# 246
И според мен не е редно, защото тази баба, взела 5 комплекта дрехи с идеята да си оставят един от тях, лишава децата ми от блузи. Ето ние ще можем да отидем чак вечерта и заради 5-6 такива баби и т.н. за нас няма да има.  Crossing Arms

Много ме е яд, че днешните сандали са до 27 номер, много са сладки, следващите са от 30 размер, но едни по-груби и като че ли за по-малко дете. Каката хич няма да ги хареса, ще иска като днешните, ама номерацията е малка. Много кофти като липсват номера, 29 го няма в нито едната седмица.  Thinking

# 247
Да поясня,никаква обикновено няма зад мен.Тези кошници съм ползвала най-нного 3 пъти.Казах ниски са ми да бухвам всичко пак там,после отново вадене. Имам проблем с гърба.Или голяма количка или пълня една моя си удобна чанта с която ходя . За трите пъти никой не бил ощетен от мен, по- експедитивно съм и от скоростната касиерка.
  Просто почти не бих си причинила отново тази мотаща се в краката ми кошница  Joy

# 248
  • Перник
В обедната почивка с колежката ходихме до Лидл на "Раковска". Ориентирахме се къде са детските дрехи по тълпата  Laughing Тя взе за момченцето си тениски и къси панталони. Аз видях ленените потници - май само големи размери бяха останали и са прозрачни  Confused Панталони имаше само бели.

# 249
Eй сега се връщам от Лидл - ами да ви кажа, при нас е пълно както с блузи, така и с панталонки, по много от всичко има...незнам какво погнахте бабата..който иска, да отиде рано да си вземе Peace
Когато нещо ми хареса, не оставям за вечерта или за следващ ден, а отивам преди работа...
Бабата ще ги върне другите...ще има блузи, не истерясвайте, моля..
Взех само чорапи за детето...от другото имам по много.
Има сьомга филе отново, не на промоция, на 28 лв /кг..

# 250
Тета75, и аз това мислех, но трябва да съм с децата да мерят сандалите и да си харесат блузите. Иначе и аз трябва така да направя, ако отида сама - ще взема 3 вида сандали 26 и 3 вида 27 номер /защото не знам кой ще й стане и ще взема по 3 пакета от 2 номерации блузи и за каката, и за малката и ще си изляза с 6 пакета блузи и 6 чифта сандали и после ще връщаме...  Mr. Green ами глупава работа.
Ще взема и 12-15 стикита и ей ни на  Mr. Green

Ако е за мен, ще мина сутринта сама и ще избера какво да купя, ако е за мъжа ми - ще го пратя рано той да си избере, но за децата няма как без тях - винаги меря обувките, а и те вече са големи госпожици и сами си избират картинките и дрехите. То и сандалите сами ще си ги изберат.  Peace

# 251
  • Перник
А, за сьомгата все забравям да пиша - при нас не е изчезвала, има си я.

# 252
Тета75, и аз това мислех, но трябва да съм с децата да мерят сандалите и да си харесат блузите. Иначе и аз трябва така да направя, ако отида сама - ще взема 3 вида сандали 26 и 3 вида 27 номер /защото не знам кой ще й стане и ще взема по 3 пакета от 2 номерации блузи и за каката, и за малката и ще си изляза с 6 пакета блузи и 6 чифта сандали и после ще връщаме...  Mr. Green ами глупава работа.
Ще взема и 12-15 стикита и ей ни на  Mr. Green

Номера е да имаш оборотни пари в себе си...иначе проблем не виждам и по 4 вида да вземеш  Grinning

# 253
Ако е за мен, ще мина сутринта сама и ще избера какво да купя, ако е за мъжа ми - ще го пратя рано той да си избере, но за децата няма как без тях - винаги меря обувките, а и те вече са големи госпожици и сами си избират картинките и дрехите. То и сандалите сами ще си ги изберат.  Peace

# 254
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
От детските балеринки взел ли е някой, отговарят ли си на номерата? Сега са пуснали до 29 номер,другата сесмица от 33 номер :/ Моето дете е 30 и се чудя ,има ли смисъл да я водя довечера да мери.
Аз взех,носим 28-29 и аз незнам,но тия ми са виждат издължени и тесни.Като ги пробва малката ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт