Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 988
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
аз взех едни 28 сини и едни 29 бели, сега ги мерих и се оказа че 28 ни заспаха, та сега ще видя ако има останали от белите 28,да сменя по-големия номер. За слабо краче са, нашето е такова . Ако искаш пробвайте ги,може пък и 29 да ви паснат. То тези обувки по принцип трябва да са точни,ако са по-големи и изпадат от крачето като ходиш,за тичане да не говорим.

# 256
Това кафе някой пробвал ли го е?  http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=40774
И каква е разликата между Крема или еспресо?

# 257
Много е гадно, бях го взела,ама кое от двете ще те излъжа и изобщо не ми хареса. Аз си взимам от тяхното в червените пакети,дето е около 7-8лв килограма и е в пъти по-хубаво от това.

# 258
Да се включа за външните батерии със съвет - не ги зареждайте от лаптоп. Поне не всеки път. Същото важи и за мобилни телефони. Зареждането от лаптоп по бързо прецаква батериите, тъй като тока който се подава през лаптопа е непостоянен. По добре в контакт, ако искате да удължите живота на батерията, външна или не.  Peace

# 259
Да се включа за външните батерии със съвет - не ги зареждайте от лаптоп. Поне не всеки път. Същото важи и за мобилни телефони. Зареждането от лаптоп по бързо прецаква батериите, тъй като тока който се подава през лаптопа е непостоянен. По добре в контакт, ако искате да удължите живота на батерията, външна или не.  Peace

Благодаря за съвета. Аз понеже съм боса, да попитам - как да заредя външната батерия. Имам разклонител за контакт, на който освен двете дупки, простете за описанието, отдолу има и вход за USB. С това става ли директно да заредя батерията?

# 260
  • Варна
Другата седмица няма да се ходи до Лидл, но добре, че ме светнахте за грешките в дрехите. Е, нашите са добре, но ако не бяха щях да видя след прането. Нали знам какви размери поръчах на съпружието и на опаковката тях пише. Не, че няма вече предостатъчно дрехи за лятото ама пък такива нямахме, а и за тази цена как да не ги взема. Не знам как е била тълпата, но ММ беше възмутен как го накарах да отиде рано, а той в 12ч се появил в Лидл и имало много от всички дрехи. Това във Варна на Владислав.

За коя четка за зъби споменахте миналата страница? Не виждам нищо...

# 261
Следващата седмица ще има фотоепилатор Rolling Eyes Някакви отзиви?

# 262
Понеже коментирате сьомга и тя ще е намалена другата седмица.

# 263
Е, яйцата едва ли ги мяташ направо от лентата...трябва си и навеждане и чупка в кръста.
Не виждам смисъл да правя това упражнение няколко пъти и да повтарям движения до безкрай...
Навеждаш се веднъж да ги сложиш на лентата, навеждаш се втори път да ги сложиш в кошницата, навеждаш се и трети път- да си ги натъпчеш ли беше- в чантите..Защо? Аз пък това се чудя... Whistling

Забелязала съм, че кошниците имат и къси дръжки Wink  - вдигам си я на нивото на лентата и спокойно си прехвърлям всичко без да се навеждам.  Peace

# 264

Благодаря за съвета. Аз понеже съм боса, да попитам - как да заредя външната батерия. Имам разклонител за контакт, на който освен двете дупки, простете за описанието, отдолу има и вход за USB. С това става ли директно да заредя батерията?

По-добър вариант е, да. Идеалния вариант е ако имаш щепсел с USB (прилагам картинка, ако не знаеш какво имам предвид Simple Smile ) но трябва показателите на батерията и щепсела да съвпадат.  Peace Пак казвам не че не може, просто при зареждане от лаптоп/настолен компютър се скъсява живота на батерията Simple Smile
Скрит текст:

# 265
  • София
За балеринките да кажа - доста са тесни, или поне за крачето на дъщеря ми.
Иначе взех една пижамка с горнище на ягодки, комплект полички и комплект къси панталонки. Ходих сутринта към 8 и нещо, имаше от всичко по много, за Лидъл на Стамболийски става въпрос.

# 266
Ходих сутринта, купих 6 тениски, панталони и пижама. Оказа се обаче че всичко и е супер торбесто и преди малко ходих да сменям. Тениските изобщо не успях да си ги заменя защото ги изтеглиха пред мен, директно прибраха целия шендер, щели да ги връщат уж заради сгрешени номера. И действително поне аз набарах 5-6 такива. Пише 98-104, чисто нова, неразпечтвана, а вътре 110-116 или нещо друго.
Това в Кичука, Пловдив.

# 267
Във Варна на Мир сутринта към 10 беше такава блъсканица за момчешките тениски  #Crazy не бях виждала до сега такава лудница, сякаш ги подаряваха. И естествено малко по-късно вече имаше само от най-големите номера.
Другата седмица съм набелязала барелинките, нося 36 номер, дано ми станат.

# 268
Много е гадно, бях го взела,ама кое от двете ще те излъжа и изобщо не ми хареса. Аз си взимам от тяхното в червените пакети,дето е около 7-8лв килограма и е в пъти по-хубаво от това.

Мерси,  bouquet Това в червените пакети съм го пробвала. Това на зърна не би ли трябвало да е същото?  newsm78

# 269

По-добър вариант е, да. Идеалния вариант е ако имаш щепсел с USB (прилагам картинка, ако не знаеш какво имам предвид Simple Smile ) но трябва показателите на батерията и щепсела да съвпадат.  Peace Пак казвам не че не може, просто при зареждане от лаптоп/настолен компютър се скъсява живота на батерията Simple Smile
Скрит текст:
Super si.blagodaria ti. Imam takav 6tepsel.

Общи условия

Активация на акаунт