Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 084
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
О, извинявай...аз гледам за ръст 146 и не съм обърнала внимание кой е максималния  Rolling Eyes

# 301
О, извинявай...аз гледам за ръст 146 и не съм обърнала внимание кой е максималния  Rolling Eyes

Тъкмо се зарадвах, че ще има  Crazy Нищо, все ще пуснат пак и за каките и батковците  Heart Eyes

# 302
Дъщеря ми е около 160 см, и й купувам от дамските дрехи...опитай с тях

# 303
  • Стара Загора
от дамското X's размер може и да става, но S размер, много голямо идва.за.дъщеря ми. Висока е около 158 см, но е много слаба. Тениски скоро бях взимала и ги върнах.

# 304
  • София
Нещо ново за разпродажбата в Младост? Правят ли шатра?

# 305
Нещо ново за разпродажбата в Младост? Правят ли шатра?
Е, някой не писа ли 27-28-29 май, това нали е другата седмица.... от сега ли да я правят викаш  newsm78 ама се съмнявам ей така да им седи една седмица празна  Thinking
Пишете, момичета, ако разберете нещо, че ми се ходи на намаленки неща  Grinning
И то всъщност за кой точно магазин става въпрос?

# 306
  • София
Не съм прочела, че има дати. На мен касиерката на касата ми каза, без да я питам, че другия месец /май/ ще има разпродажба и понеже половината мина, аз да питам  Grinning
Не ми каза за кой магазин, само каза - Младост.

# 307
  • Mostly in my mind
ще ядем най-сетне сьомга Mr. Green
взех днес за пръв път от овкусените меса за барбекю. дано са хубави.

# 308
А мили дами може ли да напишете мнение за уреда за варене на ориз. В брошурата за следващата седмица е .
Супер е. На нас с МП много ни харесва и го ползваме много често. Simple Smile

# 309
  • Варна
Добре, че казахте за сгрешените номера! Сега погледнах, че и нашите блузки са 3 различни номера, но в нашия случай едната е за сега, а другите за следващите години, така че няма да ги върна.

# 310
Май са ги изтеглили от магазина /или са свършили/, та само парите връщали.
Това подочух на опашката днес.

# 311
  • София

Тази сутрин купих момичешки блузки, номерацията отговаряше. Имаше от всички размери и разцветки.

# 312
И при нас, за мое учудване,тази вечер беше затрупано с тениски,бермуди и клинчета и момичешки и момчешки. Взех 2 опаковки момчешки тениски и 1 опаковка бермуди,отговарят си номерата.Харесаха ми и материите и мисля да взема една опаковка тениски по-голям номер,за тази цена са доста симпатични.

# 313
Тази сутрин купих момичешки блузки, номерацията отговаряше. Имаше от всички размери и разцветки.
Проблемът е бил, че вътре в опаковката от три блузи, едната или двете са били с размер различен от посоченият. Две 116 и една 128 в опаковка с единия размер например. Огледайте ги и други по напред писаха за този проблем..

# 314
Изтеглиха ги заради сгрешените номера, дано ги пуснат пак.

Общи условия

Активация на акаунт