Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 075
  • 760
  •   2
Отговори
# 315
  • оттам, откъдето започва България
При нас е пълно с тениски и къси панталонки за момичета и момчета. Купих един комплект 86/92 и си отговаря номерацията.

# 316
  • София
Май са ги изтеглили от магазина /или са свършили/, та само парите връщали.
Това подочух на опашката днес.
Тази сутрин купих момичешки блузки, номерацията отговаряше. Имаше от всички размери и разцветки.
Проблемът е бил, че вътре в опаковката от три блузи, едната или двете са били с размер различен от посоченият. Две 116 и една 128 в опаковка с единия размер например. Огледайте ги и други по напред писаха за този проблем..
Разбрах, но при нас отговарят

# 317
  • Стара Загора
При нас(Стара Загора) и в двата Лидъла в четвъртък на мястото на момичешките блузки имаше клинчета и нямаше табелка, че блузките са изтеглени от мрежата. Има ли вероятност до края на седмицата да ги пуснат  отново newsm78  

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 15:03 от ❇Sisi_91❇

# 318
При нас(Стара Загора) и в двата Лидъла в четвъртък на мястото на момичешките блузки имаше клинчета и нямаше табелка, че блузките са изтеглени от мрежата. Има ли вероятност да пуснат до края на седмицата да ги пуснат  newsm78 

А защо не попитахте в магазина?  Wink

# 319
В нашия комплект имаше 3 различни размера, като най-големият беше за нас, тоест другите няма какво да ги правим. Ако бяха по-големи, щях да ги оставя, но не.
Момичета, като пишете къде има много тениски, пишете и магазините. Няма как да гадаем.  Tired
Искам да взема, но вчера са върнали парите на мъжа ми, после той е обиколил още няколко магазина да търси, но никъде е нямало. Все пак той е ходил по обяд, после може да са ги пуснали.  Rolling Eyes

# 320
Момичета, има ли още някъде сгъваеми матраци с тапицерия на орхидеи?

# 321
Здравейте, зеления час в Лидл хубав ли е?
Днес видях, че има и зехтин от гръцката седмица. Дали е хубав, горчи ли?

# 322
  • Стара Загора
А защо не попитахте в магазина?  Wink

Както написах при нас никъде не беше упоменато, че дрешките са изтеглени от мрежата... Това го разбрах от тук. Обикновено като свършат дрехи не изкарват още от някъде...

# 323
  • БУРГАС
Здравейте,сега видях ,че в Лидл се продават зелеви листа,някой да ги е пробвал за сърми.

# 324
  • София
Ще питам за разпродажбата в Младост.

Някакво мнение за фотоепилатора следващата седмица?

# 325
Пак да питам за сайдерите  Laughing - кои са по-хубави - в бутилка или кенче  bouquet

# 326
А мили дами може ли да напишете мнение за уреда за варене на ориз. В брошурата за следващата седмица е .

Уреда го имам. Не е лош. Слагаш само ориз и капка олио. Минус му е, че не се слагат никакви подправки иначе се запушва отгорна страна. Фактически приготвяш просто варен безвкусен ориз е естествено може да сложиш малко сол. Не се изключва сама оризоварката, когато е сварен ориза а ти си засичаш сама времето.

# 327
Пак да питам за сайдерите  Laughing - кои са по-хубави - в бутилка или кенче  bouquet

Ами на принципа на бирата, газираните напитки и т.н. естествено в бутилка са по-хубави. Вчера си взех с бъз и изобщо не ми хареса Simple Smile

# 328
Аз съм пила сайдер , интересуваше ме този или то са три вида де Grinning

# 329
  • София
Аз съм пила сайдер , интересуваше ме този или то са три вида де Grinning

В кен са само С-би. Предимството е, че кена е повече и по-изгоден. Но т.нар. Боровинка има вкус на червило, така че само ябълката става.

Общи условия

Активация на акаунт