Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 984
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Люлките,които са от днес,знам че са пускани и преди,но не съм ги заглеждала. Как се захващат?

# 376
  • русе
Харесах си 50мл един от парфюмите им,но незнам дали са трайни?!sudenli май беше

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 16:30 от искренчето78

# 377
  • София
Аз се затърчах за фотоепилатора...
Тъй като нямаше, пак похарчих сума си пари, вкл. за албум за стикита.
Купих си къри сос и кокосова вода от азиатските, ама водата не ми хареса.
Поне ще си направя пиле с къри, че си го мечтая от 100 години.

# 378
На фотоепилатора и аз съм му хвърлила око  Crazy
Ако някой има повече информация,моля да сподели.
Днес видях чай в Лидъл за дотокс,релакс и отслабване / 4 вида май беше / - взех си един да пробвам .

# 379
  • София
Днес в Лидъла на Ботвеградско имаше сумати от детските тениски и панталонки от миналата седмица. Някой ако все още им е наточен Peace
Иначе имаше плакат за шатрата на 27,28 § 29 май, която ще е при лидъла в Младост (този, който е близо до бизнеспарка и Флоримонт).
Иначе моя милост отнесе една туника от тези, които пускаха преди няколко седмици(бяла на черни точки, малко съм като далматинец) с 30% намаление и едни от намалените мюсли с шоколад, които веднага пробвах и много ми харесаха Crazy
И имам една питанка - бяхте коментирали по-назад някъде из темите за пармезан в пликче - къдя да го намеря? Гледах, гледах при сирената, кашкавалите и сухите подправки и тц newsm78
И друго  - бутер тестото им само един вид ли е? Взех някакво 500гр, малка опаковчица е,ама тамън ще ми е. Някой ако има отзиви за него би било полезно Simple Smile

# 380
  • на Мелмак
Пармезана при нас е до топените сирена.

# 381
На фотоепилатора и аз съм му хвърлила око  Crazy
Ако някой има повече информация,моля да сподели.
Днес видях чай в Лидъл за дотокс,релакс и отслабване / 4 вида май беше / - взех си един да пробвам .
Те са четири вида - има и енержи - само него не съм пробвала.
Харесвам най -вече детокс .
Релакс е отвратителен - даже приятели на дъщеря ми го пробваха - никой не го хареса . Но може на теб да ти допадне - не знам.
 : Pink Flower Бутер тестото се точи обаче - да си наясно . Щото аз за пръв път преди 3 г или повече , като го купих и щях да го метна в коша . После тук открих , че се точи  Laughing

# 382
  • София
Жармен, благодаря, ще го имам в предвид bouquet

И при топените сирена гледах за пармезан,ама имаше само моцарела Tired

# 383
Някой случайно да си е взел Научна игра за деца (34.99лв)? По-конкретно ме интересува ,,хищни растения''- какво представлява, какво има в кутията, струва ли си парите според вас?

# 384

В Лидл има Грана Падано. Изглежда така. На вкус е почти като пармезана. На мен лично дори ми допада повече.
Скрит текст:

# 385
И аз харесвам Грана Падано - идеално е за паста и пица. И моцарелата за пица също е хубава , но скоро не съм купувала и дали я има още ..

# 386
Детските сандалки от днес ли бяха?

# 387
  • Пловдив

При нас пармезанът е точно над киселите млека.

Бутер тестото е два вида - охладено и замразено.

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 19:59 от adoration_

# 388
И аз харесвам Грана Падано - идеално е за паста и пица. И моцарелата за пица също е хубава , но скоро не съм купувала и дали я има още ..
Жармен, ако питаш за тази - има я все още и аз много я харесвам.
Сега мисля да взема и от тази да пробвам. От 27.05 до 29.05 е намалена на 2,39лв. за 200гр.

# 389
Детските сандалки от днес ли бяха?
Да.  Peace Гледах един от момичешките модели 36 номер за мен, но ми се видяха доста "лембезе"  Crazy И си тръгнах с момчешки тениски и една блуза за мен. Отзиви за късите дамски ленени панталони от миналата седмица? Много им се чудих, но в крайна сметка не си купих.

Общи условия

Активация на акаунт