Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 123 002
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Ама то пише така, за да се застраховат, то е ясно. Ако стане нещо с материята или цвета. То как ще изпадне прахта и мърсотията в студена вода?!?! Вие нали ръцете си ги миете с топла и сапун, не със студена?
Ама всеки си знае, де....
А бебешко на какви градуси перете?

# 361
  • оттам, откъдето започва България
Като перете на ниски градуси поне ползвайте по-дълги програми.  Peace

# 362
Като перете на ниски градуси поне ползвайте по-дълги програми.  Peace
И аз съм на това мнение. С къса, съкратена,щадяща и още не знам каква само ги плакнете.

# 363
  • Варна
Здравейте, от 26.05 пускат фотоепилатор на доста приемлива цена.

Някоя от Вас ползвала ли го е и може ли сподели впечатления? Със сменяема глава ли е?

# 364
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз от години пера на 40 градуса с цел запазване на цветовете,ами извинявайте ама дрехите си се изпират без проблем дори и на 30 градуса.На висок градус не помня да съм пускала някога.

# 365
  • 1st floor
Има отделна тема за прането... Laughing

Отчитам се току що с два комплекта тениски и два чифта къси панталонки. Много ми харесват! Simple Smile Жалко, че младежът е вече в последната номерация и от догодина няма да се вреди...

# 366
Отговарям, понеже ме споменаха. На цветните дрехи си пише пране при 40 градуса.Следователно перете на ваша отговорност на по-висока температура.Белите дрехи естествено издържат и по-високи градуси.

# 367
Четката за коса за мокра коса ли е?  newsm78

# 368
Момичета, вчера имах възможност да ида до 2 Лидъла в 2 различни града за да търся кутера с 2 гуми отпред - е никъде го нямаше, някой успя ли поне да ги види, защото на едното място ми казаха че 50% свършили още в четвъртък, дали били за по-големи деца, или не, че да не ме е яд, за 39,90 бяха в брошурата, което е супер оферта, защото иначе вървят по 70лв минимум  Simple Smile
Видях и обсъжданите тениски, момчешки, много ми хареса материята и цветове а за цена да не говорим, супер!!! И мисля че бяха уголемени, или ми се сторило така, защото аз съм с момичета, а момчетата може би ги носят доста свободно, но определено са били находка  Peace
Тъй ксто отидохме късно и подготвяха за днес, огледах и късите зелени момичешки панталонки- харесаха ми, подобни мерихме също вчера в детски магазин, цената им беше около 30лв  Shocked Shocked Shocked
Дамските блузки отворих една С-ка , като по-принцип нося С-М ами голяма ми се видя, а от детскит ми се струва че бих се напъхала и в 146/152, които също са от днес, хубави бяха  Hug

# 369
  • София
В 11ч., Младост 3, нито едно гранитно хаванче. Някой успя ли да си купи?

# 370
Момчешките дрехи са супер, а дамските блузи са oversize.
При нас София Стамболийски имаше и от малките момичешки блузи от миналата седмица.

# 371
Фотоепилатор купи ли си някой? Flutter

/подранила съм с питането  Embarassed/

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 12:41 от beauty_magnolia

# 372
Той не е ли от четвъртък?

# 373
Той не е ли от четвъртък?

Embarassed Даа, сега погледнах Peace
То бива нетърпение ...  Laughing

# 374
  • In transit
Фотоепилaторът според мен е производство нa фирмa Beurer. Не се сещaм точно моделa, с който бяхa кaто близнaци визуaлно. Може дa погледнете в сaйтa нa фирмaтa. Товa, което ми нaпрaви впечaтление, че нa същaтa ценa сa и подобните епилaтори нa фирмaтa.

Общи условия

Активация на акаунт