Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 976
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
И аз харесвам Грана Падано - идеално е за паста и пица. И моцарелата за пица също е хубава , но скоро не съм купувала и дали я има още ..
Жармен, ако питаш за тази - има я все още и аз много я харесвам.
Сега мисля да взема и от тази да пробвам. От 27.05 до 29.05 е намалена на 2,39лв. за 200гр.
Хубава е настърганата - сега се сетих , че съм купувала .

# 391
Жармен как точиш бутертестото.
Аз ползвам това с детските кремвирши за да правя кремвиршки за закуска. И никога нищо не съм точила. Пък ми се получават суперски.

# 392
  • София
Аз също не съм разточвала бутер тесто. Слагам плънка и завивам, после пека и ядем. Винаги се е одобрявало от другите. 
Но не съм образцова домакиня.

# 393
Замразеното се точи Peace

# 394
Замразеното е на дебел квадрат .
Посипвам плота с брашно и отгоре тестото също / оставам го да омекне добре / и точа с точилка постепенно . Да се изтъни. Аз го режа на половина и така точа - по-лесно.
  Охладеното е страхотно , но е малък грамаж - има  си и хартия за печене към него . С него става по-бързо и лесно.
  Има разлика между двете .
 Но откакто е в нова опаковка  миналата седмица купих за сефте и нещо ми е променено доста / за замразеното говоря / . А преди като че ли съдържанието не беше чак така стряскащо или съм бляла нейде.

# 395
Мерсаж....аз ползвам охладеното и много се зачудих как да го разточа Simple Smile

# 396
Жармен a да очаквам ли ефект от чая ? На вкус ми допадна Wink

Да питам и за памперсите - има ли разлика от 10 лв и тези от 16лв освен в бройките ? Доволни ли сте ?

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 21:57 от Sun_Ladyy

# 397
  • Варна
Това кафе някой пробвал ли го е?  http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=40774
И каква е разликата между Крема или еспресо?

Вкъщи ползваме червената опаковка и ни харесва.

# 398
  • на Мелмак
И на нас червената повече ни хареса от жълтата. В момента сме на био кафето.

# 399
  • Асеновград
От памперсите съм много доволна, не пропускат и не получава обриви като към тези на памперс и молфикс. Детски дрешки от миналата седмица в Асеновград си има не са ги изтегляли явно, а и не попаднах на сгрешен размер. Много приятно ме изненада препарата за петна на cleffect в лилава кръгла кутия изчисти ми перфектно две ленени покривки със стари петна от вино. Опитите ми да ги изчистя с Вениш, белина и препарата на sars бяха безуспешни .

# 400
Мерсаж....аз ползвам охладеното и много се зачудих как да го разточа Simple Smile

# 401
Някой беше питал за матрак на орхидеи.Има в Пловдив,до МОЛ-а.
Аз пак да помоля за бялата пейка.Все още я мечтая. Ако някой иска да ми помогне да я имам, ще ме зарада много

# 402
От памперсите съм много доволна-за разлика от доста известните и скъпи марки на пазара

# 403
Жармен a да очаквам ли ефект от чая ? На вкус ми допадна Wink

Ами ефект не съм търсила . За отслабването ли питаш .Не мисля .
  Аз харесвам детокс повече.

# 404
  • Варна
Здравейте!

Някой да е ползвал  новите таблетки за съдомиялна на cleffeкt,вчера ги купих.
Скрит текст:
Като ги отворих удуших се от миризмата им..

Общи условия

Активация на акаунт