Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 218
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да дам и аз отзиви за ултразвуковата четка - на първо четене съм стресната.  Laughing Изключително силна вибрация и звук, все едно си миеш зъбите със зъболекарска машина. Ако случайно главата на четката докосне с обратната си страна противоположните зъби, звукът става още по-ужасен. На режим "Софт", вибрацията е още по-силна.  Rolling Eyes
Надявам се да й свикна.  Laughing
сигурно много добре почиства newsm78

Миии.... нищо изключително. По мое мнение почистването е като това, осигурявано от електрическите четки за зъби.  Laughing

# 691
  • Варна
Ставам досадна, ама... Embarassed
Някой видя ли вече шалтетата в действителност дали си заслужават, че да знам дали да се замъквам довечера?

На мен ми харесаха, точно тъничко исках за спалнята. Взех от лилавото 260-270 беше размера, ако  не се лъжа.

# 692
Четката си чисти много добре. Да, пили мозъка /вече го споменах/ и за къси нерви сигурно не е много удачна,но....
Почиства лесно на труднодостъпни места, което всъщност се отнася за всяка четка от този тип.
В началото и мене ме шпицира острия звук, но вече свикнах и определено повече ми харесва от другата ел.четка.

# 693
  • София
Не съм казала, че не чисти добре, а че резултатите при мен са същите като от електрическата четка.  Peace

# 694
Не съм казала, че не чисти добре, а че резултатите при мен са същите като от електрическата четка.  Peace

Извинявай, но отговора ми не беше към тебе Simple Smile

# 695
За везната- намерете й упътването на сайта на Лидл по номера на модела и вижте дали няма информация за тази грешка.
Намерих и упътването, но уви не споменават за тази грешка..везната е от тези които мери и калориите

# 696
  • София
Извинявай, но отговора ми не беше към тебе Simple Smile

Съжалявам, не разбрах.  Blush Извини ме и ти, моля!  bouquet

# 697
  • Варна
Взех от френските макарони днес

# 698
Тета, ако въпросът е към мен - не знам какви са ягодите в Про Маркет, но са много хубави и по-евтини.

# 699
  • София
Не знам за кой от магазините на Промаркет говорите, но днес точно ягодите им бяха под всякаква критика - смачкани, мухлясали, а и цената им беше 1.99лв за 500 гр, което си е същото като 0,99лв за 250гр в Лидл. Вчерашните от Лидл наистина бяха сладки.

# 700
  • Варна
Купих ванилов сладолед със ядки и стафиди ,уникален е  Heart Eyes

# 701
Четката и аз я ползвам вече 2ри ден. Не е лоша, мен шума и вибрациите не ме дразнят, дори ми се струва слаба в сравнение с електрическата на Орал Б. Почти не ми кървят венците от тази.

# 702
От другата седмица харесах доста неща- сгъваемата чанта, черния гащеризон, от тениските за Евро 2016 мъжки и дамски, белия сутиен, няколко хранителни неща...  #Crazy Laughing

# 703
  • София
Каква лудница беше в 7 на банските и джапанките.....Купих си рокля, издирвах я в Гърция миналата година, че я хванах там и ми беше голям мерак Laughing Е, там беше 5 евро, тук 7 /намалена/.  Mr. Green

# 704
  • Пловдив
Пак красиви чаршафи в новата брошура...дано са памук наистина.

Общи условия

Активация на акаунт