Опит за връзка

• 8 548
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Grimm ми е интересно, ако срещне готина жена на 26 години, дали ще я отпрати да порасне още годинка. Laughing
Има недорасли хора на 25, на 35 и на 45. И мъже, и жени.

# 16
Здравейте,

Благодаря за съветите.

Малко развръзка от днес, понеже не можах да се стърпя и повдигнах темата. Просто не мога да стоя и да съм в невидение и да си тормозя нервната система.

В крайна сметка просто не била искала да бъде с никой за известно време и да си помислела какво иска. Искала да разбере дали изпитва нещо към мен или просто било "свикване". Бил съм най-добрият за нея и щяла да бъде само с мен и с никой друг.
Нямало да сме били приключили контактите, просто искала малко по-рядко да се чуваме и да си пишем известно време, за да разберяла какво точно чувства.
Общо взето наслушах се на простотии. Нека си размишлява там аз няма да я търся повече, а тя нека си решава какво иска в крайна сметка. Все пак това не може да продължава безкрайно дълго и трябваше да се разбере какво става, понеже поведението и последната седмица беше доста красноречиво. Никой не е толкова зает, просто зависи колко желание има.

Поздрави.

# 17
И аз не бих я потърсила, ако съм на твое място. Явно не й харесваш достатъчно.

# 18
  • София
Абсурд автора на е на 26 години според мен. Изказът му сочи поне 10 години надолу, чак и зодията написал....
За съжаление авторът е точно на 26, вероятно, тъй като 16-годишен едва ли би си написал мнението на кирилица дори....

# 19
Тя определено експериментира с тебе, но и ти експериментираш с нея. Ти - колко загрижен и търпелив можеш да си, пък тя - колко е важна и как само от нейното решение зависят нещата между вас; от нейните настроения. Не съм много сигурна кой кого е успял да загуби, но явно това е крайният резултат.

# 20
Пффф ако отсега ти върти такива номера..,представи си, ако връзката ви стане по-сериозна...
Такива жени,колкото повече ги пренебрегваш и се държиш лошо с тях - толкова повече те искат.....И аз не го разбирам това ,но съм свидетел на такива отношения.../на мои приятелки/ - ,,харесвали лоши момчета,,.. newsm78
ДЪржат се гадно с тях, луди ги правят,някои даже изневеряват - ама онез ти ,,мазохистки,, ги искат.. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Зарежи я тази и си намери свястно момиче, а тя като разбере ,,ще ти скъса телефона,,... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 21
Дай и време в което тя да преобмисли всичко. Ти сам ще разбереш тя дали иска да бъде с теб или не.  Не мисля, че е правилно да слагаш край или каквото и да е било на такъв етап - по-добре се пусни по течението и виж на къде отиват нещата, но едно да ти е ясно - не бъди с големи очаквания и надежди за да не бъдеш много разочарован и наранен накрая което на този етап е много вероятно  Peace

# 22
Скрит текст:
Здравейте,

Благодаря за съветите.

Малко развръзка от днес, понеже не можах да се стърпя и повдигнах темата. Просто не мога да стоя и да съм в невидение и да си тормозя нервната система.

В крайна сметка просто не била искала да бъде с никой за известно време и да си помислела какво иска. Искала да разбере дали изпитва нещо към мен или просто било "свикване". Бил съм най-добрият за нея и щяла да бъде само с мен и с никой друг.
Нямало да сме били приключили контактите, просто искала малко по-рядко да се чуваме и да си пишем известно време, за да разберяла какво точно чувства.
Общо взето наслушах се на простотии. Нека си размишлява там аз няма да я търся повече, а тя нека си решава какво иска в крайна сметка. Все пак това не може да продължава безкрайно дълго и трябваше да се разбере какво става, понеже поведението и последната седмица беше доста красноречиво. Никой не е толкова зает, просто зависи колко желание има.

Поздрави.

Добро решение е да се отдръпнеш. Не я търси въобще. И нямай големи очаквания. Объркана жена е. Или не знае какво иска или просто не си неиния човек.

# 23
Това мисля и да направя, колкото и да не ми е приятно и да се чувствам гадно.

# 24
Мисля, че не те харесва достатъчно. Опитай да не я търсиш, нека тя да те търси. Но според мен такава връзка няма бъдеще.

# 25
Човек, който е с намерения да остане  с теб във времето, няма да прави опити  с разни номерца, с които рискува да те загуби още в началото. Ако съжителствате и сте заедно задълго, ще я виждаш във всякакви състояния, но различното би било в това, че човек е това, което е - всеки с кусура си. Това, което описваш в първи седмици и месеци от познанството, е несериозно, и ти определено си потърпевшата страна. Правилно се дистанцираш.
Според мен нейното отдръпване - да си помисли уж тя какво иска, е превантивна мярка да не би ти да я зарежеш, на фона на това, което ти е сервирала. Което също е игричка и няма нищо общо с честността. Не стои въпросът как ще се почувства другия.

На практика, да се доближиш до някого, без да покажеш слабостите си, е невъзможно. Но ако се чувстваш много некомфортно в дадени отношения, по-добре влез в режим изчакване. Помисли си добре и ти, какво искаш.

# 26
Въх,твоята мома е същото шило като мен.  Laughing Че и наборка (даже сме и в подобна ситуация)
Както и да е,де ,отплеснах се - на твое място бих бягала през 9 планини в 10та ,много ще се измъчиш - тя най-вероятно изобщо не е "в настроение" за връзка за момента ... Или поне не и за връзка с теб.

Не видях дали си споменал,но ще попитам- преди колко време е приключила тези 4-годишни отношения ?

# 27
Докато четях постовете на автора, си помислих, че сигурно адски й досажда, а докато дочета, те вече се разбрали.

Ще предложа малко по-различна гледна точка (всъщност сходна с Бубанкината). Възможно е да ти е казала абсолютната истина - че ти си нейният човек и иска само теб, обаче в момента има нужда от пространство за дишане и размисъл. Нито игра, нито номер, а самата истина. Дай й това пространство, но не я отписвай, ако ти е наистина важна. Остави я там да мисли, каквото има да мисли, не й звъни, не я търси по никакъв начин, и след 2-3 седмици направи контакт. Ако и тогава "ритне", не се занимавай повече.

Има всякакви хора. Може тя да е в час за краткотрайните ти отношения по принцип и да се страхува дали не й сваляш звезди, за да хлътне и после да й кажеш чао почти веднага. Възможно е това й поведение да е тест, при това без да го прави осъзнато или нарочно. Може пък и да си прекалил с пърхането около нея - "миличко това, миличко онова, ама ние вечно ли ще сме заедно, ама за какво мислиш сега, ама за какво мислеше преди 15 минути, а, а, а?" Който и вариант да е, това, което е предложила - да си дадете пространство - е доста разумно.

Тъй, успех. Може пък да го докарате до хепи ендинг, ако й преодолееш резервите. Ама не става с натякване, а с такт, дипломация и голямо търпение. Стига да ти се занимава.  Laughing

# 28
Нека си мисли в момента каквото иска. Просто към нея се привързах адски бързо и в момента ми е много тежко и направо не мога да си намеря място, но не искам да я търся. И да занимава ми се, но то не става само от едната страна да има желание, трябва и тя да го иска.

# 29
Както се казва ако обичаш някого пусни го на свобода, може и да се върне  Peace

Общи условия

Активация на акаунт