Дълга връзка и проблем със секса

• 45 847
  • 244
  •   1
Отговори
# 60
  • here and now
Явно ежедневието ви е различно натоварено. Добре е да осмислите приоритетите си за да решите проблемите си.
При мен се е случвало, когато аз работя изключително много изобщо да не ми е до секс, просто ми е важна подкрепата на човека до мен и естествено съм останала неразбрана.  Когато обаче човекът до мен работи много, а аз не толкова, пак ми е криво и въпреки че го виждам и разбирам прекрасно пак почват  да ме "хапят мухите".

# 61
Ми то този случай е даже по-зле от другия. Направо да намира жиголо, а?
Ниска топка....... Peace
Важното е да клати поне час Simple Smile И като е ниска топка, значи лесно ще върже Simple Smile

# 62
Тези с дълъг стаж, защо се правите, че не разбирате Черна станция? С годините добрите партньори се напасват един към друг и не им е необходимо много време или всеки път шампанско, ягоди, сметана и свещи....   за да заспят щастливо гушнати....
Тук случаят не е такъв. Хората са млади и в началото още и вече сериозно се разминават. За мен лично, най-добре ще е да се разделят и авторка да си търси мъж със сходно либидо. Вероятността да намери такъв не е малка. Вероятността, да си паснат в другите неща, не се наемам да прогнозирам.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 00:00 от Dincho

# 63
  • София
Няма да забравя, навремето, имах една приятелка, не сме правили секс, а си споделяхме, та тя разправяше, че за да свърши й трябва Поне един Час секс, без форплей, за да е Ок. Хора, извинявайте. Ама сега си мисля-тежко на мъжа на такава жена; айде, докато нямате деца-иди-дойди, но като се появят, как точно.  И най-вече, ми няма смисъл от всекидневен едночасов секс. Може, но ако е някакъв лежерен секс за кев, но не е нормално да е норма за оргазъм. Въобще, както казва един приятел, ако след хубава любовна игра жената има проблем да свърши за 10 минути, значи наистина има проблем....

# 64
  • here and now
Либидото зависи и от начина на живот.  А в живота си човек преминава през всякакви ситуации, при всяка ли трябва да се сменя партньора?

# 65
Не мисля, че либидото зависи от начина на живот толкова. За щастие истински трудните моменти в живота ни, които му влияят, не са толкова много.
Според мен това си е нещо закодирано в нас.

# 66
  • here and now
Ще си позволя да не се съглася, но всеки знае най-добре за себе си.  Peace

# 67
  • Sofia
Няма да забравя, навремето, имах една приятелка, не сме правили секс, а си споделяхме, та тя разправяше, че за да свърши й трябва Поне един Час секс, без форплей, за да е Ок. Хора, извинявайте. Ама сега си мисля-тежко на мъжа на такава жена; айде, докато нямате деца-иди-дойди, но като се появят, как точно.  И най-вече, ми няма смисъл от всекидневен едночасов секс. Може, но ако е някакъв лежерен секс за кев, но не е нормално да е норма за оргазъм. Въобще, както казва един приятел, ако след хубава любовна игра жената има проблем да свърши за 10 минути, значи наистина има проблем....

Абсолютно! Peace

# 68
Ще си позволя да не се съглася, но всеки знае най-добре за себе си.  Peace

Един стар виц по този повод. Един мъж бил много сексуален и работел много. Като се върнел от работа казвал на жена си:
- Жена, скапан съм давай да ям, е..м и лягам че две не виждам.
На жената й писнало и помолила шефа му да го скапе от работа. Прибрал се мъжът и казал
- Жена, е..м и лЕгам, че две не видим.
Та така с либидото.

# 69
Спри да го притискаш и да се държиш, сякаш винаги си готова.  Ти реално нямаш нужда от секс, а от внимание...Смени си тактиката, явно подаваш грешни сигнали, щом и вибратор ти е подарил.  Laughing Смяташ ли, че правилно те е разбрал? А ти себе си? Прочети си постовете и помисли.

# 70
Либидото зависи и от начина на живот.  А в живота си човек преминава през всякакви ситуации, при всяка ли трябва да се сменя партньора?

Moже ли малко разяснения, какво имаш предвид?

# 71

Ей сега ще те насметат, че мъжът е ДЛЪЖЕН да се постарае да лашка един час, а ако не го прави е боклук, който трябва да бъде зарязан. Впрочем за зарязването съм съгласна, само трябва да бъде наобратно - той трябва да зареже такава принцеса, защото щенията и не се вписват в нормата, колкото и разтегливо понятие да е "норма" в секса. И нито дума няма да се каже, че и тя е редно да поработи върху себе си. Обикновено малко съсредоточаване и самонастройка вършат работа. Ми то сексът се учи, колко от вас са били върховни сексуални тигрици при първите си опити в секса? Да предразполагаш една жена цял час е ОК за гимназистки, но не ми се връзва за зрели хора със стабилна връзка. Ама то какво знам аз де...

# 72
Да се включа и аз ,проблема е на дневен ред и при нас !Разликата е ,че аз съм тази ,която отказва секс .Много обичам мъжа си ,не искам да го лишавам,виждам и осъзнавам ,че при него липсата на секс му влияе много зле.Говоря за всекидневен секс .Причината при мен  е само една ,умора.Ежедневието ми е доста натоварено имам и първокласничка ,с която се налага да учим допълнително вечер ,заедно и всички други задължения в къщи ,после докато детето заспи и аз едвам си държа очите отворени.Следват дълги разговори,за него това не е причина  !А той е издържлив може и да не спи цяла вечер и сутринта да е бодър .Осъзнавам,че за него секса е много важен и трябва да направя нещо.Купих си витамини за енергия ,пия кафе в 20.часа ,но не помагат .Приемем съвети всякакви.

# 73
Приемем съвети всякакви.

Правете секс сутрин. Събуждайте половин час по-рано и готово, много добро разсънване е това сексът пък и тонизира за деня. Вечер към 12 часа на много чучулиги наистина не им е до секс. Но денонощието има 24 часа Wink

# 74
  И разпредели вечерните задължения по къщата между двама ви.

Общи условия

Активация на акаунт