Дълга връзка и проблем със секса

• 45 877
  • 244
  •   1
Отговори
# 75
Ако съдим от съседната  тема,  ти, авторке трябва д си намериш любовник, да не притесняваш мъжа си и да си запазиш хубавото семейство.

да се намери адекватен любовник е също толкова трудно колкото и намирането на свестен съпруг  Mr. Green

# 76
  • София
  И разпредели вечерните задължения по къщата между двама ви.

Ей това е основното  Peace

# 77
Само на мен ли ми се струва, че е нетрезво да се очаква интимните отношения между двама души да бъдат абсолютно същите, както са били в самото начало на връзката?!

И не мисля, че им е доскучал секса. Май им е доскучало ежедневието.

# 78
Ако има нещо повече само от секс  рутината няма как да го убие така бързо.

# 79
  • Sofia
Само на мен ли ми се струва, че е нетрезво да се очаква интимните отношения между двама души да бъдат абсолютно същите, както са били в самото начало на връзката?!

Не, не само на теб, но виж, че тук ни убеждават, че и след 20 г. семеен живот тръпката трябва да е все така изпепеляваща. Crazy

# 80
Няма как да е такава . Понякога го има де .

# 81
  • София
Само в идилистичните представи на недозрели главици. Simple Smile

# 82
Ок - такава да съм Grinning

# 83
  Абе каква изпепеляваща тръпка ви гони. Говорим единствено за това да не се натрупва постоянна неудовлетвореност от един от двамата. Щото тогава връзката заминава на кино.

# 84
  • София - Рим и обратно
За дете не мисля в момента, в пика на кариерата съм, както и той. В следващите 2 - 3 години смятам да се развивам професионално. Иначе той много иска дете Simple Smile Но аз не съм готова.
Ами значи проблемът е само в твоя телевизор. Човекът си следва нормално развитие на връзката, а ти искаш всичко да е като в първия ден, няма как да стане. Ако си се вторачила в кариерата, в най-скоро време ще си останеш само с нея, ясно е като 2+2. Ще й се радваш няколко години, може и 10 да са, а после ще ти затиктака часовникът....позната жалка история на жените "в пика на кариерата" на 40, нямащи нищо друго и прибиращи се в празния си дом вечер. Е, може да си вземеш котки.

Ако пък имаш поне малко акъл в главата, ще родиш дете на тоя мъж, който явно е доста свестен, ще ти се поуталожи малко нагона, вследствие на бебешките занимания, а пък той ще намери смисъл във връзката ви, нищо чудно и да му се възродят мераците към теб.
Кариерата ти няма да се гътне, ако наистина си я бива.

# 85
  Ти па добре я нареди Laughing

Иначе много хора я посъветваха да си родят дете, тогава веднага ще престане да и се прави всеки ден секс.

# 86
Щото видите ли нашите връзки са толкоз замрели и айде и тя да се примири . Като се чувства неудволетворена да действа и направи каквото мисли , че може.
Даже и да сгреши - това са си нейните грешки и живот.

# 87
  • Sofia
   Чакайте, бре, къде отидохте с мрачните прогнози. Laughing Момичето е едва на 25 – пише, че в следващите 2-3 г. не иска дете, след това предполагам, че ако все още е със същия приятел, ще е готова. Таман ще е на 27-28 – идеалната възраст да станеш майка, според всички съвременни настроения. Peace Обаче, не ѝ е детето проблемът – явно е твърде сексуална и качеството и продължителността на секса са едни от най-важните неща за нея – кофти, не виждам изход от тази ситуация. Rolling Eyes

# 88
Леле хора! Лошо ми стана, като видях колко поста има с идеята - зарежи го, намери любовник, жиголо  Laughing За  мен това е вариант единствено ако съм спряла да обичам човека до себе  си или той да е изстинал - при нас не е така! Снощи говорих с него - дълъг сериозен разговор на по чаша вино, казах му всичко, което споделих тук с вас. Исках преди да приложа каквато и да е стратегия, да чуя мнението му, но искрено, без глупости от сорта "няма нищо такова". Еми човека си призна първо, че прекалено много го притискам, прекалено мрънкам по темата и това го отблъсква - никой не се възбужда от мрънкаща жена. Каза, че само като си представи, как вечерта ще почна да го ръчкам , му отива желанието. Каза, че съм станала прекалено достъпна    и предвидима и това несъзнателно му влияе. Еми, аз това не го бях отчела. Благодая му за искреността, въпреки, че ме жегна. Ще се постарая да ги променя тези неща, но му казах, че и от него очаквам промяна, защото просто не е нормално това нещо при млади хора, не сме на по 50. Каза ми също, че и той също иска качествен секс, но просто през седмицата е много трудно за него - има много натоварване в работата и това му влияе, ляга и става с мисълта за работата, напоследък имал и проблеми - има подчинени, които не работят както трябва, от друга страна има и шеф, който го пренатоварва. Стигнахме до извода, че проблемите в секса започнаха, откакто го повишиха миналата година - съзнанието му е заето с работа и пак с работа, все по-малко с мен. А моята работа пак е трудна, но не е така отговорна и аз през половиния ден си мисля за него или за други хубави неща, имам настройка за вечерта. И двамата стигнахме до консенсус - през седмицата секса ще е по- кратък, за да може да си отпочине, а през уикенда ще бъде по-дълго и разнообразно. Така поне за начало. Каза ми и друго -  това ежедневие вече му омръзва, трябва и някакво разнообразие, да бъде по - интересно и за двамата, да се върне тръпката. Каза, че това е живот по инерция, че знае какво ще правим по дати в следващите 5 месеца и това го потиска по някакъв начин. Трябва да измислим нещо, как да си разнообразим живота, оттам и секса ще потръгне. И да спра да мрънкам, да акцентирам постоянно на проблема. Сега се чудя какво да направя. Първо, ще спра да му досаждам на тема секс. Колкото и да ми се иска. Второ, да измисля идеи как да си направим живота интересен. Той също ще мисли. Аз идеи още нямам,  но ще мисля по темата. Някой има ли идеи, как да се върне тръпката в такова ежедневие? Какво може да се направи? Само без съвети за жиголо, моля  Mr. Green

# 89
  • София - Рим и обратно
  Ти па добре я нареди Laughing

Видяла съм ги много подобни, ама много. Все един и същи е сценарият - ау, толкова много се обичахме...100 години, пък той взе че си тръгна с оная, дето му роди дете...

Общи условия

Активация на акаунт