Дълга връзка и проблем със секса

• 45 851
  • 244
  •   1
Отговори
# 45
Ако съдим от съседната  тема,  ти, авторке трябва д си намериш любовник, да не притесняваш мъжа си и да си запазиш хубавото семейство.

Нали  същия съвет давате и тука? Иначе няма да е честно

Пп. Секс по час и половина седем дни в седмицата не е ли множко да се иска.Само питам.

# 46
  • София
Ако съдим от съседната  тема,  ти, авторке трябва д си намериш любовник, да не притесняваш мъжа си и да си запазиш хубавото семейство.

Нали  същия съвет давате и тука? Иначе няма да е честно

Пп. Секс по час и половина седем дни в седмицата не е ли множко да се иска.Само питам.
Не е честно- мъжът ѝ не е спрял да иска секс, а да се интересува от нейното удоволствие.
Използва я за своето, което е съвсем друго нещо. Peace
ПП. Нещо изтървах, комай- коя е тази героиня с мерак и издържливост като за състезателен маратон? #Crazy

# 47
В съседната тема един мъж на възраст доста над 25 години се чуди какво да прави, след като жена му отказва да прави секс с него.
В тази тема едно момиче се чуди какво да прави, след като с приятеля й правят незадоволителен секс. Те нито имат деца, нито са женени, нито са прекарали по-голямата част от живота си заедно. Как може да се сравняват двете ситуации, не знам. Все едно да сравниш опрелен стриктен хранителен режим с гладуване.

И защо изкарвате момичето едва ли не лигла, че иска една обикновена прелюдия към секса?

# 48
  • София
И аз това си мисля- излиза, че доста от пишещите тук намират за нормално да затваряш очи и отваряш крака, без значение дали изпитваш желание и без значение дали " милото" го е грижа за комфорта ти.
И това не е причина за развод.
Докато всички други битовизми са. newsm78

# 49
 ooooh! Те не са женени бе хора! Те са още на етап любовници!

# 50
Защо да не може да се свърши за пет минути? Че аз за толкова си свършвам.  Другото си е прежулване.  Mr. Green
Заедно със събличането и любовната увертюра ли? newsm78

Не, същината... Laughing Laughing

# 51
В съседната тема един мъж на възраст доста над 25 години се чуди какво да прави, след като жена му отказва да прави секс с него.
В тази тема едно момиче се чуди какво да прави, след като с приятеля й правят незадоволителен секс. Те нито имат деца, нито са женени, нито са прекарали по-голямата част от живота си заедно. Как може да се сравняват дте ситуации, не знам. Все едно да сравниш опрелен стриктен хранителен режим с гладуване.

И защо изкарвате момичето едва ли не лигла, че иска една обикновена прелюдия към секса?

Не, същото е. И в двата случая имаме един партньор, който няма проблем със сексуалния им живот - или липсата му, и един, който  иска повече секс. И тъй като това не е причина за раздяла, следва секса да се търси извън семейството, а добрите отношения да се запазят.

Нали така?

# 52
В тази тема едно момиче се чуди какво да прави, след като с приятеля й правят незадоволителен секс. Те нито имат деца, нито са женени, нито са прекарали по-голямата част от живота си заедно. Как може да се сравняват дте ситуации, не знам. Все едно да сравниш опрелен стриктен хранителен режим с гладуване.

Не, същото е. И в двата случая имаме един партньор, който няма проблем със сексуалния им живот - или липсата му, и един, който  иска повече секс. И тъй като това не е причина за раздяла, следва секса да се търси извън семейството, а добрите отношения да се запазят.

Нали така?
Моля? Тоест изневярата е ок, ако единия партьор не е сексуално задоволен?  То тогава всички ще се юрнат да спят с кого ли не! Нали това е цаката в една успешна връзка- хармония в и извън леглото! Мъжът ми е страхотен човек, но ако няма секс- то няма да ми е мъж, а много добър приятел!

# 53
Iris04, за мен не е същото. Заради възрастта и факта,че авторката и приятелят й не са живяли много заедно, нито имат деца, а са в началото на връзката. Приоритетите са различни, когато имаме случай с дълъг семеен живот и случай с тепърва започващ такъв.

# 54
Е ама няма логика при дълъг семеен живот да ни е се едно че партньора ни ходи незадоволен, а при кратък да ни е грижа

# 55
Абе сексуалното незадоволяване винаги си е проблем, независимо дали сте заедно от 5 дни/месеца/години или десетилетия! Просто казвам, че при напредването на възрастта е нормално да спада както мъжкото, така и женското, въпреки, че напето спада драстично при менопаузата! Но пък никак не е логично да казваме, че е ок да спиш с друг човек, освен партньора ти, и да си пазите семейните отношения! Аз лично не бих простила изневяра! Има проблем бил той сексуален или друг- говори се! ако не се стигне до консенсус- тогава е ясно, ча една важна част от връзката е непоправима и единствено падеж се очаква!

# 56
  • София

Нали така?
Въобще не е същото.
В единият случай имаш човек, който няма желание за секс.
И друг, който го има желанието, но не с този, който го няма.
В другия случай имаш един мързелив мъж, който си прави своя секс, без да се интересува, че обекта, който го задоволява, не получава удоволствие, нищо че го иска.
Не си толкова не сензитивна и антилогична, че да не схванеш разликата и да поставяш двата случая под общ знаменател. Peace

# 57
  • София
Ми то този случай е даже по-зле от другия. Направо да намира жиголо, а?

# 58
Едно се моташе в темата за бързи срещи Grinning

# 59
  • София
Ми то този случай е даже по-зле от другия. Направо да намира жиголо, а?
Ниска топка....... Peace

Общи условия

Активация на акаунт