Дълга връзка и проблем със секса

• 45 927
  • 244
  •   1
Отговори
# 90
Adriana90, оправдания всеки си има.
Не разбрах какво смята да направи той по въпроса?

# 91
Adriana90, оправдания всеки си има.
Не разбрах какво смята да направи той по въпроса?
Ами и аз не разбрах... Оставихме темата отворена, трябва да помислим и ще говорим пак. Наистина е трудно, но няма да оставя нещата така, много е важен за мен и искам връзката ни да се оправи. Относно раждането на дете - 2-3 години са максималния срок. Ако през това време забременея или  преценя, че е време, ще действам. Искам той да е баща на детето ми, той също много иска. Каза, че работи толкова, за да имаме хубав стандарт на живот и да не лишаваме с нищо бъдещите ни деца...

# 92
Каза ми и друго -  това ежедневие вече му омръзва, трябва и някакво разнообразие, да бъде по - интересно и за двамата, да се върне тръпката. Каза, че това е живот по инерция, че знае какво ще правим по дати в следващите 5 месеца и това го потиска по някакъв начин. Трябва да измислим нещо, как да си разнообразим живота....

Мда, писах малко по-нагоре, че ежедневието ви е доскучало, а не секса.
Оправете това и ще потръгне и другото.  Peace

И само да припомня, че между качество и количество има съществена разлика!  Peace

Някой има ли идеи, как да се върне тръпката в такова ежедневие?

Каза, че не си готова за дете. Но да ти кажа под секрет, че ако човек чака да стане готов, никога няма да се случи. Винаги ще има нещо планирано, което да иска да постигне преди това.

# 93
Ами и аз не разбрах... Оставихме темата отворена, трябва да помислим и ще говорим пак...
Говорили сте вече, натам гледай действията.

# 94
  • София - Рим и обратно
Три години са адски дълго време да карате по тоя начин. Той ще е първия, на когото ще му писне, докато ти се чудиш как да го накараш да те секси качествено.

# 95
  • here and now
Либидото зависи и от начина на живот.  А в живота си човек преминава през всякакви ситуации, при всяка ли трябва да се сменя партньора?

Moже ли малко разяснения, какво имаш предвид?
Смяна и проблеми в  работата, проблеми с близки (здравословни и емоционални), финансови проблеми (кредити, ипотеки)....и ред други..

# 96
  • Сф
Разбрахме, че на теб ти е много мил , а на него му е скучно и още отсега си представя как ще са следващите 5 месеци, години..и ти се чудиш какво да измислиш, че да му стане по- интересно.Не е истина просто  че и съвети за деца им давате! ooooh!

# 97
Да,и аз се чудя на някои хора как все си мислят,че едно дете оправя проблемите като с магическа пръчка ooooh!

# 98
Освен да ги влоши повече - друго няма как да стане .

# 99
Скрит текст:
Леле хора! Лошо ми стана, като видях колко поста има с идеята - зарежи го, намери любовник, жиголо  Laughing За  мен това е вариант единствено ако съм спряла да обичам човека до себе  си или той да е изстинал - при нас не е така! Снощи говорих с него - дълъг сериозен разговор на по чаша вино, казах му всичко, което споделих тук с вас. Исках преди да приложа каквато и да е стратегия, да чуя мнението му, но искрено, без глупости от сорта "няма нищо такова". Еми човека си призна първо, че прекалено много го притискам, прекалено мрънкам по темата и това го отблъсква - никой не се възбужда от мрънкаща жена. Каза, че само като си представи, как вечерта ще почна да го ръчкам , му отива желанието. Каза, че съм станала прекалено достъпна    и предвидима и това несъзнателно му влияе. Еми, аз това не го бях отчела. Благодая му за искреността, въпреки, че ме жегна. Ще се постарая да ги променя тези неща, но му казах, че и от него очаквам промяна, защото просто не е нормално това нещо при млади хора, не сме на по 50. Каза ми също, че и той също иска качествен секс, но просто през седмицата е много трудно за него - има много натоварване в работата и това му влияе, ляга и става с мисълта за работата, напоследък имал и проблеми - има подчинени, които не работят както трябва, от друга страна има и шеф, който го пренатоварва. Стигнахме до извода, че проблемите в секса започнаха, откакто го повишиха миналата година - съзнанието му е заето с работа и пак с работа, все по-малко с мен. А моята работа пак е трудна, но не е така отговорна и аз през половиния ден си мисля за него или за други хубави неща, имам настройка за вечерта. И двамата стигнахме до консенсус - през седмицата секса ще е по- кратък, за да може да си отпочине, а през уикенда ще бъде по-дълго и разнообразно. Така поне за начало. Каза ми и друго -  това ежедневие вече му омръзва, трябва и някакво разнообразие, да бъде по - интересно и за двамата, да се върне тръпката. Каза, че това е живот по инерция, че знае какво ще правим по дати в следващите 5 месеца и това го потиска по някакъв начин. Трябва да измислим нещо, как да си разнообразим живота, оттам и секса ще потръгне. И да спра да мрънкам, да акцентирам постоянно на проблема. Сега се чудя какво да направя. Първо, ще спра да му досаждам на тема секс. Колкото и да ми се иска. Второ, да измисля идеи как да си направим живота интересен. Той също ще мисли. Аз идеи още нямам,  но ще мисля по темата. Някой има ли идеи, как да се върне тръпката в такова ежедневие? Какво може да се направи? Само без съвети за жиголо, моля  Mr. Green
Сега, вярно, че за мъжа работата е №1, но ....така описани, нещата не ми звучат добре.
На него му е скучно, но не прави нищо, за да не ви е скучно.Знае как ще е животът ви в следващите месеци, но не прави нищо, за да промени това....просто се е оставил на течението.
Станала си достъпна, предвидима, с една дума-скучна.Но си трае, докато ти не "нададеш вой", че има проблем.
С едно изречение, на него вече му е скучно и досадно, но понеже така е лесно, кара по инерция.
Като човек с 28 годишен семеен стаж ти казвам, че е напълно възможно и връзката да е наред, и секса да е наред, и отношенията да са наред, но трябва И ДВАМАТА да се стараят нещата да са наред.Не става единият само да "дърпа каруцата".
В твоя случай най-удачното решение е да се отдръпнеш леко и да го оставиш той да "кара влака".И за секса, и за разнообразието в живота ви.Защото, колкото и да си ентусиазирана сега, ако само от теб се очаква да инициираш разнообразието (а аз останах с такова впечатление), бързо ще ти се изчерпят идеите и ще ти писне.
Личното ми мнение:тези неща не стават насила.Или се получават от само себе си, или просто не стават.Идеята "да работим по връзката си" никога не е давала добър резултат.Още повече по такава "млада" връзка.....щом още на втората година съвместен живот сте си поомръзнали (поне на него), то какво бихте правили след 10-15 години?!

# 100
# 101
  • София
добре бе, двамата бачкате яко, нямате деца, следователно имате пари, толкова ли за тия 5 месеца напред една екскурзия, пътува нещо не си организирате, за да не е толкова скучно? Или не си падате?

# 102
Да,и аз се чудя на някои хора как все си мислят,че едно дете оправя проблемите като с магическа пръчка ooooh!

Много ясно - ще промени тотално ежедневието им. Нали това им е омръзнало?!

# 103
  • София - Рим и обратно
Ми те проблеми реално нямат, скучно им било. На девойката й е малко кекса, а на него...му е само скучно. Какво да им предложим - да се разделят и да търсят наново пеперудите в стомаха с някой нов? И после пак, и пак. Много умно, да.

# 104
  • с/у ОколоМръсТното
Ми те проблеми реално нямат, скучно им било.

Абсолютно.
Хора без грижи се чудят как да си ги създават.
Адриана, осъзнай се.
Ако те пребиваше, унижаваше, изнасилва'е ако щеш, тогава пак щеше да мрънкаш.
Намерила си качствен човек, но явно няма да успееш да го задържиш. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт