Дълга връзка и проблем със секса

• 45 924
  • 244
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Ако те пребиваше, унижаваше, изнасилва'е ако щеш, тогава пак щеше да мрънкаш.
Намерила си качствен човек, но явно няма да успееш да го задържиш. Жалко.

Ъъъ, и само 'щото въпросният не прави изброените неща, авторката трябва да е доволна и да мълчи ли? newsm78 Викаш, щом не е пияница и насилник, значи автоматично е мъж-мечта. Да ви имам логиката и критериите. Whistling

# 106
  • София - Рим и обратно

Ъъъ, и само 'щото въпросният не прави изброените неща, авторката трябва да е доволна и да мълчи ли? newsm78 Викаш, щом не е пияница и насилник, значи автоматично е мъж-мечта. Да ви имам логиката и критериите. Whistling
Я да чуем твоите какви са? Този явно не само не я бие и не пие, а е напълно нормален човек, който я обича и иска да има дете с нея. Ама на нея не й изнасяло, правела супер дупер кариера. Е, последно, аз лично не разбирам тя за какво се бори. Той си е нормален.

# 107
Ми те проблеми реално нямат, скучно им било. На девойката й е малко кекса, а на него...му е само скучно. Какво да им предложим - да се разделят и да търсят наново пеперудите в стомаха с някой нов? И после пак, и пак. Много умно, да.
Ами, то ако и двамата не ценят връзката и отношенията си и не се стремят да ги запазят, подобряват, като цяло да се чувстват удовлетворени от живота си заедно, рано или късно ще се стигне до раздяла.
Скрит текст:
Ми те проблеми реално нямат, скучно им било.

Абсолютно.
Хора без грижи се чудят как да си ги създават.
Адриана, осъзнай се.
МОжеш да задържиш само човек, който иска да бъде задържан.    Grinning
Не казвам, че описания мъж иска да си тръгне от връзката, но демонстрираната от него апатия не говори добре за отношението му към нея.

# 108
  • София - Рим и обратно

Не казвам, че описания мъж иска да си тръгне от връзката, но демонстрираната от него апатия не говори добре за отношението му към нея.

Еми виж сега, аз го разбирам. Когато на отсрещния сексът му стане фикс идея, получава се естествено отблъскване. Обичта и привързаността си остават, но не задълго. Особено пък ако няма спояващ елемент, какъвто е детето. Хем на нея ще й се уталожат мераците, хем той ще види бъдеще с нея.

# 109
[]
Личното ми мнение:тези неща не стават насила.Или се получават от само себе си, или просто не стават.Идеята "да работим по връзката си" никога не е давала добър резултат.Още повече по такава "млада" връзка.....щом още на втората година съвместен живот сте си поомръзнали (поне на него), то какво бихте правили след 10-15 години?!

И моето лично мнение е същото. Сякаш при тях липсва всякаква спонтанност. На него със сигурност му е омръзнало и се оправдава, че уж работата много му пречела. Работата и стреса са най - доброто оправдание. Виждала съм мъже, на които им се затварят очите за сън и минава любимата жена по нощничка с голи крачета и изведнъж мъжът разсънен и готов. Как стават тези работи? А едвам, едвам гледа и наистина е уморен. И връзката е дълга, над десет години, не е да кажеш в началото.

Цитат
Когато на отсрещния сексът му стане фикс идея, получава се естествено отблъскване.

Абсолютно.

# 110
  • Sofia
Този явно не само не я бие и не пие, а е напълно нормален човек, който я обича и иска да има дете с нея. Ама на нея не й изнасяло, правела супер дупер кариера.

Досега, ако е трябвало да раждам на всеки "нормален", поискал дете от мен, сигурно щях да съм изцвъкала поне дузина. Mr. Green

Изразено с други думи, не всеки "нормален" и "приличен" мъж е този, с когото си представяш да прекараш целия си живот. Да не кажа, че това съвсем не са достатъчни условия за качествена връзка. Peace Важи и за жените, и за мъжете. Познавам предостатъчно "нормални" индивиди, които не могат да завъдят човек до себе си с години. Защо ли? Wink

# 111
Здравейте! Това което е написала авторката, все едно съм го писала аз. При нас нещата се влошиха много по-рано, а връзката ни е от 2 години и половина. Съветите с отдръпването и оставянето той да се вдъхнови за секс, изобщо не действат. Пробвала съм, спрях да го ръчкам и вече секса е 2-3 пъти в месеца. Колкото повече го оставяш, толкова по зле. Обзема го едно спокойствие, че му е отпаднал този "ангажимент" и се сеща 2 пъти в месеца. И тези редки сексуални преживявания траят по 5-6 мин., тъкмо се усетиш, че нещо такова ти се случва и вече е приключило. И аз съм в дилема какво да правя, да се примирявам ли с положението, или да се разделяме. След 2 години - секс 2 пъти в месеца, а след 5 години - 2 пъти в годината  #Crazy Все си повтарям, че и друг да намеря отново ще се стигне до там и така си отлагам решението, но все повече започва да ми писва и да ме дразни, защото не съм на 50-60 години  Confused  Ако сега не ни е времето за секс, то кога?  Thinking Имали сме много разговори по темата, даже и скандали, сърдене, мрънкане, но нищо не помага. Все оправданието, че ходел на работа и бил изморен. Ами аз не ходя ли на работа, даже като се прибера чистя, готвя, пера, а той само лежи на дивана и чака да се сервира храната. Кой е по-измореният? Това с работата и умората са тъпи извинения, просто в един момент се отпускат и те приемат като даденост. Ако пък се разделите, започва едно търсене, страст и т.н.т и след това колелото се завърта до същото положение.

Така че, ако намерите решение на проблема и аз ще го изпробвам.  Praynig

# 112
  • Sofia
   Ти си се поставила в ролята на домашна помощница, която да угажда и да тича по гъза на муньото, пък сега искаш човекът да изпитва страст и плам към теб. Не стават така тия работи. Wink

# 113
  • София
Искам да попитам тези дами, които по-горе се оплакват, че са опитали всичко, включая разговори, защо не опитате да хванете инициативата в Ръце, буквално, с едно фелацио, където няма ох и ах, искам и не искам.... сещате се, няма как нещо да не Стане във вашите ръце при този.... "жест" и да свърши работата.... е, за времетраенето похватът е друг, но като за начало горното няма ли да свърши работа? Пробвали ли сте го?

# 114
  • София - Рим и обратно
Този явно не само не я бие и не пие, а е напълно нормален човек, който я обича и иска да има дете с нея. Ама на нея не й изнасяло, правела супер дупер кариера.

Досега, ако е трябвало да раждам на всеки "нормален", поискал дете от мен, сигурно щях да съм изцвъкала поне дузина. Mr. Green

Изразено с други думи, не всеки "нормален" и "приличен" мъж е този, с когото си представяш да прекараш целия си живот.
Ти четеш ли изобщо темата? Писала е, че иска детето й да е от него, с него да гради семейство и дъра-бъра. Ама не баш сега Crazy.

# 115
  • Sofia
Ти четеш ли изобщо темата? Писала е, че иска детето й да е от него, с него да гради семейство и дъра-бъра. Ама не баш сега Crazy.
   Да, кое е странното?

ronaldd, не съм сигурна, че разбирам предложението ти докрай. newsm78 Т.е. намекваш, че въпросните дами, имащи оплаквания, не предприемат орални ласки спрямо половинките си? Не ми се вярва. Друг е въпросът, че няма нищо ласкаво в идеята, да дърпаш някого насила за гащите и да искаш да му... Crazy Като не ще, едва ли това ще го изкуши (личен опит). Peace

# 116
  • София

The Black Cat
, имам предвид не че забравят оралния секс, а да стартират именно с него. Без обяснения, без погледи и муцуни в стил "аре бе мило, аре бееее, вдигни го и ме на@@@". Както се казва - да хванат инициативата в ръцете си, изненадващо; дали някой мъж ще откаже? Секс тук, сега и веднага.... не знам, хрумна ми, може пък да е идиотско..... ама след като са пробвали всичко, що не пробват тая приятна изненада?

# 117
Искам да попитам тези дами, които по-горе се оплакват, че са опитали всичко, включая разговори, защо не опитате да хванете инициативата в Ръце, буквално, с едно фелацио, където няма ох и ах, искам и не искам.... сещате се, няма как нещо да не Стане във вашите ръце при този.... "жест" и да свърши работата.... е, за времетраенето похватът е друг, но като за начало горното няма ли да свърши работа? Пробвали ли сте го?

Разбира се, че е изпробвано. След фелациото е много доволен, ама аз си оставам в същото положение.

# 118
Скрит текст:
Здравейте! Това което е написала авторката, все едно съм го писала аз. При нас нещата се влошиха много по-рано, а връзката ни е от 2 години и половина. Съветите с отдръпването и оставянето той да се вдъхнови за секс, изобщо не действат. Пробвала съм, спрях да го ръчкам и вече секса е 2-3 пъти в месеца. Колкото повече го оставяш, толкова по зле.
Обзема го едно спокойствие, че му е отпаднал този "ангажимент"
Скрит текст:
и се сеща 2 пъти в месеца. И тези редки сексуални преживявания траят по 5-6 мин., тъкмо се усетиш, че нещо такова ти се случва и вече е приключило. И аз съм в дилема какво да правя, да се примирявам ли с положението, или да се разделяме. След 2 години - секс 2 пъти в месеца, а след 5 години - 2 пъти в годината  #Crazy Все си повтарям, че и друг да намеря отново ще се стигне до там и така си отлагам решението, но все повече започва да ми писва и да ме дразни, защото не съм на 50-60 години  Confused  Ако сега не ни е времето за секс, то кога?  Thinking Имали сме много разговори по темата, даже и скандали, сърдене, мрънкане, но нищо не помага. Все оправданието, че ходел на работа и бил изморен. Ами аз не ходя ли на работа, даже като се прибера чистя, готвя, пера, а той само лежи на дивана и чака да се сервира храната. Кой е по-измореният? Това с работата и умората са тъпи извинения, просто в един момент се отпускат и те приемат като даденост. Ако пък се разделите, започва едно търсене, страст и т.н.т и след това колелото се завърта до същото положение.

Така че, ако намерите решение на проблема и аз ще го изпробвам.  Praynig
След 2 годишна връзка секса вече е досаден ангажимент, който просто трябва да се отметне....?!
Не се сещам за рецепта за подобно безразличие.

Скрит текст:
Аз съм на 50 (почти) и секс 2 пъти в месеца ми е абсолютно недостатъчен.    Laughing
А млад човек да се примирява с толкова.....  

# 119
Ще си оправят проблемите и без нас мисля .
  Пък някой като не ме желае хич няма се унижавам да му възраждам страстта дет я няма .  
 Е как пък моят мъж толкоз години не е спрял да ме желае - от 22 г се познаваме . Това са точно 11 пъти по 2 г  .
  Пък и съм стара веки и две деца родих Grinning

Общи условия

Активация на акаунт