Дълга връзка и проблем със секса

• 45 921
  • 244
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
The Black Cat[/b], имам предвид не че забравят оралния секс, а да стартират именно с него.
   Останала съм с впечатлението, че при повечето хора сексът стартира именно с тази орална прелюдия. Peace Поне базирайки се на моя опит и на споделянията от приятелки.

Както се казва - да хванат инициативата в ръцете си, изненадващо; дали някой мъж ще откаже?
   Да, разбира се, не виждам причина да не откаже, ако наистина не му се занимава. На когото не му е до секс, едва ли му е до свирки. За мен нещата са свързани.

# 121
  • София
Искам да попитам тези дами, които по-горе се оплакват, че са опитали всичко, включая разговори, защо не опитате да хванете инициативата в Ръце, буквално, с едно фелацио, където няма ох и ах, искам и не искам.... сещате се, няма как нещо да не Стане във вашите ръце при този.... "жест" и да свърши работата.... е, за времетраенето похватът е друг, но като за начало горното няма ли да свърши работа? Пробвали ли сте го?

Разбира се, че е изпробвано. След фелациото е много доволен, ама аз си оставам в същото положение.

Т.е., след като е изпробвано как така не работи? Имам предвид, не фелацио докрай, а само за начало (като форплей) и после продължавате по същество.....

# 122

Разбира се, че е изпробвано. След фелациото е много доволен, ама аз си оставам в същото положение.

посегни си сама пред него - ако е толкова тъп да не се сети какво трябва да направя, каузата ти е обречена  Grinning

# 123
  • София

посегни си сама пред него - ако е толкова тъп да не се сети какво трябва да направя, каузата ти е обречена  Grinning
Btw, това е много добро предложение, почти като това с изненадващото фелацио. Наистина, не става въпрос за тъпота (все пак, не е ясно, ако една жена отказва секс, дали ако мъжът й си посегне пред нея, тя ще се подмокри на мига, нали!?), но ще излезе на яве проблема....

# 124
да, "тъп" не беше точната дума
"нежелаещ да реагира" например

# 125
Това с посягането не съм го пробвала, но може да се опита  Wink

# 126
  • Sofia
   Тц-тц, ей, на шиш ги въртите тия мъже. Laughing Пък, всъщност, нещата са много елементарни – както има жени, които са с по-ниско либидо и нямат честа нужда от секс, така се срещат същите индивиди и сред мъжете. Просто жалващите се дами трябва да потърсят партньор със същите сексуални потребности.

# 127
  • София
Това с посягането не съм го пробвала, но може да се опита  Wink
Опитайте и друго предложение, като цяло не спирайте да се опитвате и стараете, нещата може и да се получат. Наистина, понякога еднообразието - винаги в спалнята, винаги 2 часа след вечеря могат да убият либидото....

# 128
Не мисля, че не ме обича. Той го показва и доказва по всички начини, освен в леглото. По-скоро смятам, че съм му омръзнала, доскучала, дотегнала... и аз не знам. А той на мен не ми е омръзнал ни най-малко, желая го както в началото! Не искам да се разделям с него само заради това, какво ако си намеря някой жребец, който ме чука всеки ден, но например ме бие, пие, хойка... ? Моят човек е всичко, което съм искала, освен в интимен план. Акцентирам на това, че преди не беше така, правеше уникален секс. Значи си може, просто не иска. А предложението да му скоча аз - правила съм го и то не веднъж, даже напоследък все аз съм активната и съм отгоре, него го мързи, само си лежи и нищо не прави. Не става така. Чудя се каква стратегия да му приложа - искам да си върне либидото от преди, ще направя всичко възможно, ако пък не става... тогава ще мисля за други варианти. Но какво да направя, да го накарам да ревнува, да спра да искам секс, да му предложа тройка.. нямам идея и се отчайвам.

Какво значи, че си му омръзнала. Ти сигурна ли си, че няма друга. Ако секса куца на тази възраст връзката ви е обречена. Има някакъв проблем и това не е умората. Млад мъж да не иска секс и то с млада жена. Какво ще правите после не знам. Имате сериозен проблем, трябва да го решите помежду си, тук няма как да ти помогнем.  Ако не го прави с теб, го прави с друга повярвай ми.

# 129
Моя съвет - нещо стресово. Аз подарих бънджи скок в тандем с мен. Аспаруховия мост. Малко по-скъпо е,

(по-дебел ластик трябва за двама) но поне не я беше толкова страх. Вечерта след това секса беше страхотен Simple Smile

Може и нещо с по-продължително действие - курсове по парашутизъм или нещо от сорта, теоретично

курса е дълъг, а скока е накрая. Има време да научи нещо ново, да се похвали във ФБ, а скока може и да

откаже Simple Smile. Само дето се скача с инструктор - мъж Simple Smile И нямам идея къде предлагат. Абе изобщо нещо ново и

вдигащо адреналина. Адреналина въздейства и върху синтезирането на други хормони.

Моя лично си го вдигам четейки СО в бг-мама Simple Smile За адреналина става въпрос, да не стане грешка Simple Smile

# 130
  • София
И какво, 3 пъти седмично ще скачат от Аспаруховия мост?

# 131
Ми ние само веднаж досега Simple Smile Действието е кратко, ефекта е продължителен. А и не си дочела второто ми предложение - за някакъв курс по екстремни спортове. Той може да е по-продължителен.

# 132
Сега като се замисля, завъждането на любовница също носи някакъв стрес, може и това да помогне. Градската легенда за "освежаване" на връзката сигурно има някакви основания Simple Smile

# 133
Идеята на Хенри хич не е лоша Grinning И на мен адреналина ми влияе много добре в сексуален аспект.

# 134
  • Sofia, Bulgaria
Като прочетох първия коментар се познах себе си преди година  Mr. Green
И аз така мрънках, сърдех се, правех разни щуротии, за да се получи ама Тцц... А и имам проблем настройката на вълната и ако не е двупосочно желанието си е жива мъка  Tired
Да ти кажа сега как са нещата: чакаме бебе имаме един куп задачи, ремонти, сметки, проблеми с родата и на мен ми е единствено до възглавницата.... Та сега той иска и се моли по 5 пъти на ден, ама рядко го огрява и то не от инат или отмъщение, а просто нямам желание и сили  Laughing Та не се вживявай толкова има 100 по-лоши неща дето могат да ви се случат, обичай си мъжа, не се карайте. Като имаше голямо желание, а той не е на разположение давай с вибратора, иначе с него. Щастието и спокойствието не ти идва от него, а от прилива на хормони от оргазъм - няма общо с мъжа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт