Дълга връзка и проблем със секса

• 45 875
  • 244
  •   1
Отговори
# 180
  • русе
Ronald, диагноза няма, някакви хапчета май му дали, без обяснения много. Не знам подробности, просто това показва, че не са били много ок нещата при него и преди. Предполагам, че е било доста назад във времето, а преди мен поне 4-5 години е бил сам и без редовни интимни отношения, та е обяснимо може би защо не е задълбал в разнищването на проблема.
BirdsFlu, не, не винаги аз съм била активна. Поне не само аз. Обстоятелствата бяха такива, че се виждахме рядко и не е имало нужда някой да е водещ, всичко се случваше естествено. Но в един момент, когато започнахме да  прекарваме повече време заедно някак станах аз активна... това преди година. Не съм властна, напротив, имаме баланс. И,  оставям го той да бъде изцяло главата на семейството и се наслаждавам на това.
Абсурт, в последния ти пост има логика. Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 17:29 от mipart

# 181
  • София
Скъпа, малко повърхностно гледаш на нещата, чини ми се. - Ми ще споделяш живота си (УЖ) с тоя човек, па позаинтересувай се, позагрижи се....... "някакви хапчета" звучи........ newsm78 Whistling

# 182
  • София
Скъпа, малко повърхностно гледаш на нещата, чини ми се. - Ми ще споделяш живота си (УЖ) с тоя човек, па позаинтересувай се, позагрижи се....... "някакви хапчета" звучи........ newsm78 Whistling
Роналд, ти си мъж, как ще реагираш ако почне да те разпитва какъв ти е проблема, какви са ти хапчетата и т. н.?
С какво да се погрижи, ти като мъж кажи, ама след като си представиш какъв ти е лимита, а нейния се окаже двоен?
Аз не съм срещала случай, в който мъжът да разтвори душа пред любимата жена и да разкаже какво не му е наред в потентността.

# 183
Намирам за напълно нормално да кажеш на човека до теб какви лекарства приемаш и от какво си болен, без значение баш кой орган е засегнат. Големи хора сме, не деца, които се червят като стане дума за пенис и вагина.
И все пак не става дума да разгласяваш на целия град, а на този, с когото делиш живота си.
Не мога да се сетя за нито една причина, заради която да скрия какво пия от мъжа ми.

За мен този човек въобще не е ходил на лекар. Просто не иска да иде и я лъже.

# 184
  • русе
Roland, може и без язвителност, предполагам. Ако идеята е да сме си полезни. Ако е за сеир е друг въпрос. Естествено съм разпитвала. Но не получих информация. Било е отдавна, лекарят уролог, без много обяд не ия или даване на мнение, камо ли диагноза, изписал нещо, което моят човек не пил. Съответно не помни какво е. Може е е подходил малко несериозно, или защото тогава не е имал постоянна партньорка, или защото проблемът не е бил голям. Както и според мен не е във.физически план поне.

# 185
mipart, повярвай ми, такива проблеми много добре ги помнят мъжете. Не е ходил никъде.

П.П. Сложи все пак един ключ на вратата ви, и според мен е психологически проблемът.

# 186
Роналд, ти си мъж, как ще реагираш ако почне да те разпитва какъв ти е проблема, какви са ти хапчетата и т. н.?
С какво да се погрижи, ти като мъж кажи, ама след като си представиш какъв ти е лимита, а нейния се окаже двоен?
Аз не съм срещала случай, в който мъжът да разтвори душа пред любимата жена и да разкаже какво не му е наред в потентността.

или пък любимата жена не споделя с приятелките си проблемите с потенстността на партньора си в детайли  Wink

mipart, освен да го убедиш да отиде /отново/ на лекар - съгласна съм с НСЧ

# 187
  • ЯМБОЛ
                   Този човек бил ли е женен,деца има ли?Оставам с впечатление,че отговорът е не и на двата въпроса.Дали не си параван,че да изглежда хетеро?Мъж,който има жена до себе си,как няма да е загрижен за половия си живот?На тази възраст и да не му пука?

# 188
  • София
На мен повече ми прилича просто на ниско либидо.
Имал е проблем заради връзка с по- сексуална жена и е отишъл на преглед.
После е нямал връзка и не се е напъвал, после го е устройвало това, че са се виждали на по- дълги периоди с авторката.
Затова си мисля, че не иде реч за някакво заболяване.
Има си ерекция, човека, ама на по- големи интервали.

# 189
.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 18:08 от Анонимен

# 190
  • Сф
Ако мисли ,че има здравословен проблем ,би трябвало сам да отиде на лекар още повече сте го обсъждали.Той категорично те реже- "един път на две седмици".Или просто " петък", все тая.Това не е загриженост към партньора.Една жена може да бъде задоволена по различни начини също така.А той направо си те е зарязал .Съжелявам че съм груба , но разговори повече мисля няма да помогнат.Търсенето " навън" лично мен не би ме удовлетворило за постоянно.Но, хора всякакви.Ако можеш да оставиш инициативата у него, без уговорки за петък и тн. току виж потръгнат нещата .Ако не...шут в г.за и дотам.За някои мъже е много важно да бъдат обгрижвани и дотам.Съзавам, че детето го притеснява, но за ключа можеше и той да се сети, нали? Не си мисли, че хората с деца не правят секс.Да трябва съобразяване, но трябва и желание.И откога секса се прави само в спалнята да попитам?

# 191
Естествено съм разпитвала. Но не получих информация. Било е отдавна, лекарят уролог, без много обяд не ия или даване на мнение, камо ли диагноза, изписал нещо, което моят човек не пил. Съответно не помни какво е.............
Има проблеми с потентността, а ходи на уролог?    newsm78
Не помни диагнозата си, не пие лекарствата, изобщо нищо не помни.....     Laughing
Айде бе, мъж има проблем с оная си работа и е толкова безразличен?!
Направо повярвах.    Mr. Green
Той дори идея няма на какъв доктор се ходи...на никакъв лекар не е ходил.Казал ти е така да го оставиш на мира.
А защо не си пада много по секса, само той си знае.И щом досега не се е "изповядал", едва ли ще разбереш причината.
Вариантите ти не са кой знае колко, или се примиряваш с редкия секс, или си търсиш нов "жребец".

# 192
  • русе

Ох, Жьоневиев, диагноза просто не е имало. И да, има връзка между работата на уролога и сексуалната функция. Според мен не е пил лекарствата, първо, защото принципно не пие лекарства, второ, защото проблемът не е бил голям, или е било временно. Пак казвам, според мен физически проблем няма. Не се оплаквам.

toromanova73, не бих казала, че не съм обгрижвана. Напротив. Когато сме заедно, никога не допуска аз да не се чувствам добре всякак. Никога. Моето удоволствие е на първо място за него. Интимните ни преживявания отнемат време, не обича любенето набързо. Колкото до спалнята... Ами и аз не се сещам за много други варианти, при положение че в къщи има дете и куче, а и двамата работим и практически насаме можем да останем след вечеря Simple Smile

Според мен absurT е най-близо, но моят въпрос всъщност беше друг. Как да излезем от омагьосания кръг на неоправданите надежди и очаквания, как да върна/постигна спонтанността, как да се отпуснем и да не го мислим толкова.... това е. Проблемът в момента е, че след разговорите сме напрегнати до крайност по темата, той се чувства упрекнат и притиснат.

Прескочете собствената си камбанария, идеята е да погледнем отвъд и да се поставим на мястото на другия.

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 12:31 от mipart

# 193
Като не е имало диагноза, за какво точно са му дадени лекарства?
О.к., приемам, че аз нищо не разбирам.    Laughing
Успех!

# 194
Прескочете собствената си камбанария, идеята е да погледнем отвъд и да се поставим на мястото на другия.

По тази логика, прескочи ти твоята, и остави човека на спокойствие, когато му дойде музата - тогава  Sunglasses

В темата се написаха много интересни и добронамерени мнения, дадоха се умни съвети, но по отричането и репликирането разбирам, че ти искаш да чуеш нещо друго. Въпросът ми е: какво ТОЧНО искаш да чуеш, което ще ти даде сили да направиш това (кое?), което и без това си намислила, и за което търсиш валидация от странични хора  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт