♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 38

• 93 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ренка Hug Heart Eyes  Хошгелдин, джанъм Hug

Аз не мисля, че Нихан е бременна Peace  Може и да греша, но си мисля, че след като сценарият изтече, за заснетите серии нямаше какво да се стори, но за предстоящите - бива да се преработи сюжетът. Щото иначе къде ще е изненадата за зрителя, ако всичко в епизодите се случи както беше раздухано? Whistling

Зейнеп е тъпа, но поне съвестта я загриза и се осъзна, че е предателка. Призна пред Кемал, че никога не е била достойна сестра. Нещо, което нито Тарък, нито оня заспал келеш Озан сториха ooooh!
Тарък покрай любовта си към Бану взе да се променя разгеле Whistling  А дано сега и Зейнеп да се опомни и вместо да тича след Емир, да си седне на ... г*з и да не създава главоболия на Кемал.

ПП: Като споменахме бременни жени - дойде ми на ум, че Синем Кобал е такава Crazy А, да видим греша или не Laughing

# 76
  • Варна
Цитат
всичко в епизодите се случи както беше раздухано

Нежност,може ли малко яснота за този раздухан сценарий,явно само аз съм го проспала,благодаря Hug

Цитат
Зейнеп е тъпа, но поне съвестта я загриза и се осъзна, че е предателка

За съжаление аз мисля,че само с това признание ще си остане,щом не ѝ дойде акъла,когато Емир я унизи след първата им нощ,ако с мен се случи,честно ще го разкъсам на парчета тоя #2gunfire

# 77
  • Яко в Матрицата...
Има нов фрагман на Ашк-а, Йо е прочел писмото, ще има драма Rolling Eyes

https://youtu.be/y3goGrXhZ_s

# 78
  • Русе

Мдаааа, НАЙ-накрая научава......  Rolling Eyes

# 79
alex_94 напълно съм съгласна с теб smile3525.Дефне както каза в 40 серия смачкайте я като бубулечка всички срещу нея smile3538.Не мога да разбера какво толкова му беше сторила та се разлюти Омер бей за пощата /нали са едно ,нали са заедно,поне така казваше/Донякъде ме зарадва преобразяването на Суде в добра /но да видим докога/Относно сватбата все ми се въртят думите на Нериман /юни ще направим сватба на Суде и Синан и тази работа ще приключи/Като прехвърлям серийте пак стигам до извода че в 5/6 серий се гоним ,затискаме се по ъглите и после 3.4 серий се сърдим ,бягаме но все тъпчим на едно место Banghead.Според мен не ми че ще втори сезон на тая каша.Двамата са добър екип може и в друг сериал....

# 80
Сигурно пак сънува дефне??

# 81
Сигурно пак сънува дефне??

Джули , Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря за ремаркето! Hug

Наистина ли е прочел писмото и е научил  Йомер, или това са тревожните сънища на Дефне??? newsm78 newsm78

Както винаги не може да се вярва на фраговете, нито на последователността на сцените...

Много блага физиономия има Йомер бей... При кого ли отива???

Ако го е прочел да вземе да се стегне и да реши проблема. Crossing Arms

Стига вече, голям мъж е! Peace

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 19:58 от alex_94

# 82
  • Бургас
Скрит текст:
http://vk.com/video?gid=95575917&z=video-95575917_456239303%2Fpl_-95575917

С руски буквички!

# 83
Цитат
Нежност,може ли малко яснота за този раздухан сценарий,явно само аз съм го проспала,благодаря Hug
Преди около 3 седмици профилът (чрез ел.поща Peace ) на Зеррин Текиндор беше разбит. От там се разбра, че Нихан ще се върне при Емир, пишело също, че Нихан е бременна от Кемал, но той няма да разбере, че е баща на детето й, и дори ще се ожени за Асу.

Аз все се надявам сценаристите да променят този сюжет. Confused

Малко снимки и от любимия ми сериал Heart Eyes

Скрит текст:

# 84
Мисля си,че думите са от съня на Дефне.
А Йомер май отива при онази русата забравих и името.

# 85
Има нов фрагман на Ашк-а, Йо е прочел писмото, ще има драма Rolling Eyes

https://youtu.be/y3goGrXhZ_s
Рени Hug айде дано вече наистина никой да не сънува и всичко с тайната да свърши до тук, а след това ново начло и щастлив край Party което не ми се вярва...дали ще има нови персонажи и отново мъчителни ревности или Фериал ще забърка нещо, може пък и Фикрет да долети с феникса си обратно, като утешителят и защитник на истината и доброто newsm78

# 86
Има ли вариант жената седнала с гръб да е майката на Дефне.

# 87
Има ли вариант жената седнала с гръб да е майката на Дефне.

Галя,  Hug и аз това се чудих, но жената е  с тъмна коса прибрана на кок...

По време на серията в петък 50000 туита ...

http://tvdunyasii.blogspot.bg/2016/05/kiralk-ask-sevenleri-sosyal-medyay_16.html

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 22:45 от alex_94

# 88
Цитат
Преди около 3 седмици профилът (чрез ел.поща Peace ) на Зеррин Текиндор беше разбит. От там се разбра, че Нихан ще се върне при Емир, пишело също, че Нихан е бременна от Кемал, но той няма да разбере, че е баща на детето й, и дори ще се ожени за Асу.

Аз все се надявам сценаристите да променят този сюжет. Confused

Скрит текст:
Малко снимки и от любимия ми сериал Heart Eyes

Скрит текст:

Дано аз не коментирам много, но гледам....това което си написала Нежи хич не ми хареса. Много изтъркано дано наистина да променят посоката и да се случат други неща. Асу психопатка на Кемал ли ще я дадем не хайр, а Ниханче с бебе от Кемал, пък да се върне при Емко ooooh! като си представя какъв тормоз ще е само за Нихан, за бебока #Crazy

# 89
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=2ZleqSpnhvg

Ай къде намират тези бижута не е истина просто, с това колие Нихан е като куче с каишка  ---------
Бижутата които използват в сериала са на "Бендис", която фирма е собственост на супругата на продуцента Керем Чатай.

Общи условия

Активация на акаунт