Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~92~

• 58 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
РенкУ  Hug Heart Eyes Дженго е там   Mr. Green вижда се зад позиращата Джансу, той е с бяло сако  Laughing

Привет момичета  Hug Hug Hug

HugВерно бе Laughing той ше ми избоде очите ooooh! Mr. Green

Миме Laughing Дженго е от Езел Laughing гадняра Twisted Evil
Явно Кенан си е поканил почти всички известни екранни партньори  Naughty
от Езел от Карадайъ това е супер значи се уважават и разбират  Peace
----------------------------------------------------
Вече идва ред на нашите сладури  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 14:09 от БлагаВест

# 31
На сватбата на Мерве Булур - Фефа и Бурак ги нямаше .Сега на Синем-  Кадир и Несли ги няма .А знам ,че ''Малки тайни ''- актьорите поддържат все още приятелски отношения  newsm78

Мно0го се радвам за Фахрието , че ще има нов проект .Тя няма да остане незабелязана  Laughing

# 32
Мерабалаааррр  Hug Hug Hug

Миме  Hug Heart Eyes ти де чу, че го питат Бубо за евлендика бе  Thinking аз като гледах, нямаше говор там  Mr. Green А Фефа кви стойки чупи, нацупени джуки... леко е прекалила с подчертаването на скулите пак  Laughing

И аз смятам да гледам довечера Любовта на живота ми  Peace Харесвам и Ханденце и Седа... Черешко малко не ми е по вкуса, но ще видим довечера. Берк е готин  Peace

И кой е Дженго бе  Thinking Ийит ли  Crazy

# 33
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тоя ли ма  newsm78

# 34
  • У Диспансера ...♥♥♥
Деженго, тоя от Мелодията Еве Heart Eyes Hug нашия любимец  Mr. Green

# 35
Деженго, тоя от Мелодията Еве Heart Eyes Hug нашия любимец  Mr. Green

Ирко  Hug Heart Eyes мерсаж  Mr. Green
Аз мелодията я почнах очарована от Кенан, а завърших на 180 градуса  Joy Joy Joy

Нашичките са на плаж галиба  Laughing Laughing Laughing

# 36
  • София
На сватбата на Мерве Булур - Фефа и Бурак ги нямаше .Сега на Синем-  Кадир и Несли ги няма .А знам ,че ''Малки тайни ''- актьорите поддържат все още приятелски отношения  newsm78

Мно0го се радвам за Фахрието , че ще има нов проект .Тя няма да остане незабелязана  Laughing
Фили Кадир и Несли не са толкова близки с Кенан и Синем та затова не са сред поканените
В Малки тайни Кенан не е участвал а доколкото виждам гостите са повече приятели на Кенан много малко са тези на Синем
А за Фахрието ми е все тази дали ще има проект или не не ми е сред любимките  smile3503

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 16:54 от БлагаВест

# 37
  • близо до брега на морето
Еви Hug Heart Eyes ми питаха ги нещо и нашия каза "късмет" и после и Фе каза същото-та ме доведе на това бе Joy Joy ще ме караш да го гледам пак hahaha hahaha hahaha
Eто това сякаш е с по-хубаво качество-кво ги питат тогава Thinking

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 16:58 от ludetina ulusoy

# 38
Това е Керпедена ма Heart Eyes и Керем Чатай Laughing зарад който ти спряха туитър Mr. Green hahaha hahaha hahaha много убав мъж  Peace

# 39
На сватбата на Мерве Булур - Фефа и Бурак ги нямаше .Сега на Синем-  Кадир и Несли ги няма .А знам ,че ''Малки тайни ''- актьорите поддържат все още приятелски отношения  newsm78

Мно0го се радвам за Фахрието , че ще има нов проект .Тя няма да остане незабелязана  Laughing
Фили Кадир и Несли не са толкова близки с Кенан и Синем та затова не са сред поканените
В Малки тайни Кенан не е участвал а доколкото виждам гостите са повече приятели на Кенан много малко са тези на Синем
А за Фахрието ми е все тази дали ще има проект или не не ми е сред любимките  smile3503
Тя говори за Фахрие от Фатиха ма hahaha

# 40
  • близо до брега на морето
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Нема такива съчми у целия форум бе-коя кво чула,пък другата как го разбрала-ако въобще е вдянала нещо hahaha hahaha hahaha-чек да питам-на кой му спрели  туитъра бе Laughing

# 41
Нема такива съчми у целия форум бе-коя кво чула,пък другата как го разбрала-ако въобще е вдянала нещо hahaha hahaha hahaha-чек да питам-на кой му спрели  туитъра бе Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

- Бурак-бей, а когда нам ждать вашей свадьбы?
- Друзья, как только Меркурий окажется в 7 доме, так сразу поженимся!
 Joy Joy Joy Joy Joy

Майтапа настрана, сега четох при рускините. За сватбата са ги питали, Бубо казал кисмет, Фефа с кисело изражение е повторила същото  Joy Joy Joy Joy

# 42
Нема такива съчми у целия форум бе-коя кво чула,пък другата как го разбрала-ако въобще е вдянала нещо hahaha hahaha hahaha-чек да питам-на кой му спрели  туитъра бе Laughing
hahaha hahaha hahaha
Аз разбрах всичко///щото чета по два пъти  hahaha hahaha hahaha особено като се изказвате полиглотски  Mr. Green

Иии,здарвейте  Hug Hug Hug
И аз съм се записала за сериалчето на Ханде  Mr. Green

# 43
  • София

Тя говори за Фахрие от Фатиха ма hahaha
Е па да уточни за коя точно Фахрие говори че аз си знам тази на Бу  newsm48

# 44
Joy Joy Joy Joy Joy на Ирка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт