Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~92~

• 57 808
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Верно сме сачми - кой за , кого говори , кой какво разбира . ooooh!

И аз си помислих за Фахрие- Фефа , ама после зацепих , че става дума за Фахрието от Фатиха и се радвам за тази симпатяга !!!

А Дженго разбрах , че е от Мелодията на сърцето - първо гадняра , после трансформиран в готин - Джамил май ...абе видях го до Джансу Дере .

Та кой е сериала с "Фахрие ", по коя тв?

# 46
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Нема такива съчми у целия форум бе-коя кво чула,пък другата как го разбрала-ако въобще е вдянала нещо hahaha hahaha hahaha-чек да питам-на кой му спрели  туитъра бе Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

- Бурак-бей, а когда нам ждать вашей свадьбы?
- Друзья, как только Меркурий окажется в 7 доме, так сразу поженимся!
 Joy Joy Joy Joy Joy

Майтапа настрана, сега четох при рускините. За сватбата са ги питали, Бубо казал кисмет, Фефа с кисело изражение е повторила същото  Joy Joy Joy Joy
Мераба къз  Hug май сте попрекалили снощи на сватбата  Laughing Много смях много нещо кат раздрънкан телефон сме тука  Laughing
Ренку торти нема да ти поднасям щот вече хладилнико ти прелива  Laughing те ти букет  bouquet Hug
Тия па не спреха с тоя късмет или се женят или не какво само се мишат и се правят на интересни не моа да разбера  Naughty Кеню къде къде по-известен ги заби от земята толкова земни уважиха журналята напристигала там дадоха достъп без муцуни и фасони,а тия за кои са се взели незнам  Shocked Бу имам чувството че е постоянно у роля некакво кипрене,джуки бива нарцисизъм ама неговото минава нормалното  Peace Извинявам се на Мичони и Мимка ама мноу лошо впечатление ми направи  Crossing Arms Къванч и той къде къде по-земен без да се превзема  Heart Eyes
А Каан ме втрещи с неговата любима спешно се нуждае от очила  Shocked Laughing

# 47
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нема такива съчми у целия форум бе-коя кво чула,пък другата как го разбрала-ако въобще е вдянала нещо hahaha hahaha hahaha-чек да питам-на кой му спрели  туитъра бе Laughing
Моя  Joy Joy Joy Joy От Януари месец, стана им пиша на тия сто пъти и не ми го оправят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Зарад Фера и Емир, тутвахме и ни хакнаха профилите  ooooh!

# 48

Мераба къз  Hug май сте попрекалили снощи на сватбата  Laughing Много смях много нещо кат раздрънкан телефон сме тука  Laughing
Ренку торти нема да ти поднасям щот вече хладилнико ти прелива  Laughing те ти букет  bouquet Hug
Тия па не спреха с тоя късмет или се женят или не какво само се мишат и се правят на интересни не моа да разбера  Naughty Кеню къде къде по-известен ги заби от земята толкова земни уважиха журналята напристигала там дадоха достъп без муцуни и фасони,а тия за кои са се взели незнам  Shocked Бу имам чувството че е постоянно у роля некакво кипрене,джуки бива нарцисизъм ама неговото минава нормалното  Peace Извинявам се на Мичони и Мимка ама мноу лошо впечатление ми направи  Crossing Arms Къванч и той къде къде по-земен без да се превзема  Heart Eyes
А Каан ме втрещи с неговата любима спешно се нуждае от очила  Shocked Laughing
Peace hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Той па Каан много убав понеже Mr. Green

# 49
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте  Hug Hug Hug
Ренку,  Heart Eyes Hug от мен вместо торта малко по-различни еркеци, особено единия  Wink (голмайстора  Peace )
Скрит текст:

И на мен младоженците ми харесаха, любопитно ми е нашите какъв стайлинг ще избацат, че са ми по-любими и убави  Laughing
Па като гледам Киво и той нещо не ще да я гледа неговата булка...  Whistling Sunglasses Ама нейсе, той си я избирал  Rolling Eyes

# 50
Нема такива съчми у целия форум бе-коя кво чула,пък другата как го разбрала-ако въобще е вдянала нещо hahaha hahaha hahaha-чек да питам-на кой му спрели  туитъра бе Laughing
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao ох...уморихте ме от смях, кат ви прочетох Laughing

Ей го Дженго Laughing с култовата реплика- хади, бе Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 18:38 от savovas

# 51
  • близо до брега на морето
Не е истина бе-чета и със сълзи се хиля бе hahaha hahaha hahaha
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Значи съм мноо добра бе-щом разбрах за кво казва късмет Бу hahaha hahaha hahaha-наистина не чувам позната дума-ма сигур съм получила факс тоя път hahaha hahaha hahaha
Васе Heart Eyes Hug Ани Heart Eyes Hug-ма сме добри в езиците ,а-полиглотки от класа hahaha hahaha hahaha

# 52
  • София
Миме я като толкова го схващаш този език да преведеш какво е било менюто на сватбата  newsm47

Ето как е изглеждала обстановката от мястото на събитието снощи  Heart Eyes

# 53

Та кой е сериала с "Фахрие ", по коя тв?

по Канал Д от 20 часа стартира  Wink

# 54
Значи съм мноо добра бе-щом разбрах за кво казва късмет Бу hahaha hahaha hahaha-наистина не чувам позната дума-ма сигур съм получила факс тоя път hahaha hahaha hahaha
Васе Heart Eyes Hug Ани Heart Eyes Hug-ма сме добри в езиците ,а-полиглотки от класа hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy още преди Евето да каже от рускините за ко иде реч Laughing бях сигурна, че си разбрала за ко го питат Joy Joy Joy

Миме  Hug Heart Eyes

# 55
Здравейте  Hug Hug Hug
Ренку,  Heart Eyes Hug от мен вместо торта малко по-различни еркеци, особено единия  Wink (голмайстора  Peace )
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Ох 3 им набута вчера Party Party Party

Васе Laughing хади бе Mr. Green
Миме я като толкова го схващаш този език да преведеш какво е било менюто на сватбата  newsm47

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 56
  • близо до брега на морето
Линди Hug Heart Eyes аз съм слухарка бе къз-не моа чета Joy Joy Joy
Ма е красиво написаното-менюто ли е newsm78-е да ти помогна-ще се яде с нож и вилица hahaha hahaha hahaha hahaha кристално чисти-моа се огледаш в тях Mr. Green

# 57
Joy Joy Joy Joy Joy Joy още преди Евето да каже от рускините за ко иде реч Laughing бях сигурна, че си разбрала за ко го питат Joy Joy Joy

Миме  Hug Heart Eyes
Па те за друго и не ги питат Laughing

# 58
  • София
Ма е красиво написаното-менюто ли е newsm78-е да ти помогна-ще се яде с нож и вилица hahaha hahaha hahaha hahaha кристално чисти-моа се огледаш в тях Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 59
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Миме  Hug Heart Eyes
Па те за друго и не ги питат Laughing
Па тва ги интересува журналята Mr. Green важно им е кога ше се вземат Laughing

Ренка Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт