Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~92~

• 57 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро  Hug Hug Hug
Ренку, тенкис за новото дворче  Heart Eyes Hug

Иве  Heart Eyes Hug на патерица честит рожден ден! Да си жива и здрава

# 16
  • У Диспансера ...♥♥♥

Малко повече се е нацапала Фе-то, ама инак са хубави и двамата Ама на Киво, утрепа с тоалет всички  hahaha hahaha hahaha
Призрак ли е, какво, не може се разбра  Mr. Green

# 17
  • близо до брега на морето
дОБРО утро Hug Hug Hug
Ирка Heart Eyes Hug
От видяното на бързо Фе ми хареса,а Бергюзар както винаги е невероятна.А Кивовата нема я коментирам ич-за пореден път се уверих,че нещо не сме на една вълна относно модните тенденции Laughing...ма не беше само тя те Laughing и няколко други девойки ме учудиха с моделите си.Ма явно грешката е при мен Mr. Green демек повредата е в моя телевизор Joy Joy Joy
Айде,вече и Кенан е бракуван,ред е на следващия Joy Joy Joy

# 18
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим  Heart Eyes Hug ама тя баш си е уж такава дето би трябвало да разбира от мода  ooooh!
А се навлякла в тоя чувал, да не казвам че никаква симетрия с Киво  ooooh!
Ма къде е спал и той като се жени, пфуууу слепок  Crossing Arms

# 19
  • Дубай
Добро утро Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат
Къванчовца яко се изложи с тоя чувал дето е облекла може да попадне в класацията за моден гаф тази година ,Киво елегантен както винаги.
Джансу не е лоша роклята, да плажна ма тя и сватбата такава не е нацапотена и  косата е семпла, харесва ми.
Берг страхотна за пример няма друга обра точките
Бубо и Фефа малко е попрекалила с тежкият грим иначе става.
Кенан и Синемката браво много стилни и двамата Синем много хубава рокля, прическа, грим като принцеса е страхотен избор другите могат да вземат пример от нея.
Сега страхотен ден!
Ренко благодаря за къщето и както си му е реда това за теб

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 08:57 от Ivvito

# 20
Добро утро ! Grinning bouquet
Ирко , Иви , Мимка Hug Hug Hug
За аутфитите на пълно се припокривам с вас .
Честито за Поли Генова .Много хубава песен - разбра се и по зрителския вот - 2 ро място .Не ми хареса как я бяха облекли , ама нейсе !
Украинската песен беше най-тъпа , и певицата - циганка- виеше на умряло , но пак политика в гласуването на журито .Повечето бивши руски , и бивши югославски за нея .Пфу ! smile3515

# 21
  • У Диспансера ...♥♥♥
Фили  Heart Eyes Hug бягай, че до сега се ядосвах с тая Евровизия значи  ooooh!
Баш най-тъпата песен да спечели, за мен руската беше хиляди пъти по-добра, ама тая пуста политика дето е намесена навсякъде

# 22
Фили  Heart Eyes Hug бягай, че до сега се ядосвах с тая Евровизия значи  ooooh!
Баш най-тъпата песен да спечели, за мен руската беше хиляди пъти по-добра, ама тая пуста политика дето е намесена навсякъде

Руската спечели вота на зрителите .И наистина беше супер .Австралийската също , но при зрителите остана 4-та - разбираемо - Австралия . Но тази политика опорочава изкуството .Нямаше да ме е яд , ако поне украинската беше хубава .Както каза един по ТВ тази сутрин - 'айде запейте е бе , ама не можете . А и онази виеше на умряло  Mr. Green и се тупаше по гърдите . smile3511

# 23
Фили Heart Eyes Hug
Днес нещо се размотавам Laughing и докато готвя съм пуснали турските клюкини Laughing-та в рекламите ли беше или в предаването не разбрах,ма нашето Фахрие почва ново дизи довечера с Ханде и черешко Heart Eyes-смятам да му фърля едно око

# 24
Здрасти Hug Hug Hug

Си приберем сладкото  smile3508 и клипа Mr. Green Party

Фили Heart Eyes Hug
Днес нещо се размотавам Laughing и докато готвя съм пуснали турските клюкини Laughing-та в рекламите ли беше или в предаването не разбрах,ма нашето Фахрие почва ново дизи довечера с Ханде и черешко Heart Eyes-смятам да му фърля едно око
От трейовете хич не ме впечетли Laughing

# 25
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да, казва се любовта на живота ми
Ханде играе момиче което живее със семейството си още,влюбва се в шефа си който работи в пр компания

# 26
Обаче Дженго го нема на сватбата Laughing Party Party Party

https://www.youtube.com/watch?v=gtZecA6PpCM

# 27
Hug Hug Hug
Ким newsm78
Чек да продължа-галиба пак питаха Бу незаман евлиниоруз,а а той им рекна-късмет Laughing така ли е или пак съм в грешка

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 12:54 от ludetina ulusoy

# 28
РенкУ  Hug Heart Eyes Дженго е там   Mr. Green вижда се зад позиращата Джансу, той е с бяло сако  Laughing

Привет момичета  Hug Hug Hug

# 29
РенкУ  Hug Heart Eyes Дженго е там   Mr. Green вижда се зад позиращата Джансу, той е с бяло сако  Laughing

Привет момичета  Hug Hug Hug

HugВерно бе Laughing той ше ми избоде очите ooooh! Mr. Green

Миме Laughing Дженго е от Езел Laughing гадняра Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт