Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общественото мнение относно оставянето на деца в колата?
Какви са мненията относно изискванията за използване на столчета в колата?
Какви са мненията относно оставянето на деца в колата в различни страни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общественото мнение относно оставянето на деца в колата?
Форумът съдържа различни гледни точки относно оставянето на деца в колата. Някои родители споделят, че са го правили за кратък период от време, когато ключовете са били вътре. Други изразяват силно безпокойство и се притесняват от потенциални опасности като отвличания или прегряване. Освен това се обсъждат законите в различни страни, като се споменават примери за строги наказания и наблюдение на социалните служби.
-
Какви са мненията относно изискванията за използване на столчета в колата?
Форумът разкрива различни гледни точки по отношение на изискванията за използване на столчета в колата. Някои родители споделят, че се чувстват принудени да правят компромиси, особено когато автомобилът им не позволява да поставят всички необходими столчета. Въпреки това има и изразено убеждение във важността на безопасността и спазването на изискванията за използване на столчета, дори и при съпротивата на децата.
-
Какви са мненията относно оставянето на деца в колата в различни страни?
Форумът обсъжда различни гледни точки относно оставянето на деца в колата в различни страни. Някои участници съобщават за строги санкции и наблюдение от социалните служби в някои европейски държави, докато други критикуват американските методи за възпитание и законодателство. Освен това се споменават примери за различни подходи към отсъствията от училище и изискванията за използване на детски столчета в колата в различни страни.
-
Какви са мненията относно оставянето на децата сами?
-
Какви са съветите за научаване на децата да използват гърне?
При нас беше планирано, още като гаджета бяхме решили с мъжа ми да имаме 3 деца, с разлика през 5 години, защото ни се стори най-удачната.
.
Първите 2 се случи да имат 5 години разлика, понеже мъжът ми работеше в Германия, а аз си бях още в БГ с голямата. И докато се наканим... С третото дете вече бяхме всички заедно и искахме да има по - малка разлика с другите, но забременях извънматочно и се наложи да ме оперират. После трябваше да почакаме поне 1 година, докато подновим опитите и то времето пак си мина.
Снощи направо съм се карала да ходи с играчките да си играе!
.
Днес правихме прощъпулник на малкото. Нищо, че ходи от 10месечно,едва сега намррих време.. Хвана си червило и отвертка. Страшна комбинация модна мадама-техник не бях виждала
Чуе ли, че се отваря вратата на тоалетната(обикновено е плътно затворена) и на спринт се е навряла вътре. Ако е била отворена и не я хвана навреме обикновено я заварвам да чисти усилено, при което ми става лошо... Другите чак такъв интерес не са проявявали към вцто, дано поне бързо се научи да я ползва по предназначение като толкова й харесва там..
Страхотен е и в кифлички също ще е уникално. Направих и с яйце и сирене, защото обичам соленко и също ми харесаха. Наистина са по-масленки, може да намаля маслото следващия път, сега си спазих рецептата. С пудра захар отгоре сякаш се отнема малко маслеността, и все пак трябва да се внимава с калориите