Кауфланд - тема 17

• 155 003
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Що? За половин час ще му инсталира Уиндоус. Повечето лаптопи ги продават с Линукс  Peace
Самата ос не е хубава.

# 676
  • София
Що? За половин час ще му инсталира Уиндоус. Повечето лаптопи ги продават с Линукс  Peace
Самата ос не е хубава.
То това всеки го знае. Wink просто доста от лаптопите се продават с Линукс, но това не е от никакво значение.

# 677
  • нейде там, където ....
Самата ос не е хубава.

Коя? За Windows-а съм съгласна.

# 678
Що? За половин час ще му инсталира Уиндоус. Повечето лаптопи ги продават с Линукс  Peace
Самата ос не е хубава.

Линукса не е хубав.
1. Труден е за ползване!
Linux е доста по-труден за ползване,отколкото Windows или Mac OS X.Иска се много време със свикването и бързото му използване! Добри са тези потребители,който са чели доста за Линукс и са информирани и държат само на това ОС.
2. Постояно се променя!
Ако погледнем например миналогодишната версия на Ubuntu и сегашната ще видите колко е променен Interface-а.Това още повече усложнява работата с такъв вид ОС!
3. Бавен е!
Не казвам,че Линукс е лагава ОС но сравнения с Windwos или Mac OS X е доста по-бавна!
Сега компютъра ми е с Windows 8.1 и loading времето му за пускане е около 10-12 секундки,докато с Убунту беше около 20-25 ...
4. Не става за програмираща работа!
Не говоря за програмиране с компютърни езици като Java,C++ и т.н ми например Видео Обработка!
Поради простата причина,че пазарът се държи около 81% от Windows за програмите и игрите!

# 679
Е, то не е ли елементарно да се махне Линукса и да се сложи Уиндоус?

# 680
Е, то не е ли елементарно да се махне Линукса и да се сложи Уиндоус?
За някой да, за някой не.

# 681
  • нейде там, където ....
Скрит текст:
Що? За половин час ще му инсталира Уиндоус. Повечето лаптопи ги продават с Линукс  Peace
Самата ос не е хубава.

Линукса не е хубав. -   Grinning въпрос на гледна точка явно, за много хора, които познавам, е обратното
1. Труден е за ползване! - За всяка ОС е нужно време, за да свикнеш. За всяко нещо, което се прави под Windows, има не по-лоша алтернатива под Линукс.
Linux е доста по-труден за ползване,отколкото Windows или Mac OS X.Иска се много време със свикването и бързото му използване! Добри са тези потребители,който са чели доста за Линукс и са информирани и държат само на това ОС.
2. Постояно се променя! - Имаш много по-голям избор, не е само Ubuntu, освен това - можеш и да избереш кога/дали да updat-ваш. Може да си ползваш версия и от преди няколко години, ако искаш.
Ако погледнем например миналогодишната версия на Ubuntu и сегашната ще видите колко е променен Interface-а.Това още повече усложнява работата с такъв вид ОС!
3. Бавен е! - Това зависи най-вече от компютърната конфигурация. При мен пък Windows 10 зарежда по-бавно от Ubuntu, на PC с по-добри параметри (процесор, RAM, видеокарта ...)
Не казвам,че Линукс е лагава ОС но сравнения с Windwos или Mac OS X е доста по-бавна!
Сега компютъра ми е с Windows 8.1 и loading времето му за пускане е около 10-12 секундки,докато с Убунту беше около 20-25 ...
4. Не става за програмираща работа! - Видео обработката не е програмираща работа.  Peace Иначе, има варианти за видеообработка и под Линукс.
Не говоря за програмиране с компютърни езици като Java,C++ и т.н ми например Видео Обработка!
Поради простата причина,че пазарът се държи около 81% от Windows за програмите и игрите!

Въпрос на гледна точка са всички изброени неща. Ако разработваш продукт, който ще се ползва под Windows, то това е ОС, която трябва да се ползва и за разработката. Но за игри, снимки, филми, ровене в интернет, офис документи, програмиране - Linux е една добра, безплатна и по-управляема алтернатива.

Бих препоръчала на всеки, който се колебае дали да си купи лаптопа от Кауфланд с Windows или от друго място, без него - нека преди да вземе решение първо погледне какво представлява Linux-a и да поговори с някой, който го ползва.  Peace

# 682
  • Карлово
Пъпешите Галия са страхотни и са на 0,70ст. Peace

# 683
  • varna
Някой видял ли е тостера , какво представлява?

# 684
Някой май питаше за латекса? Има ли доволни от него? Покрива ли добре?

# 685
Момичета, случайно да има някакви micro sd card на  промоция, че не мога да отворя брошурата Simple Smile

# 686
Момичета, случайно да има някакви micro sd card на  промоция, че не мога да отворя брошурата Simple Smile

От каталог училище (на промоция до 04.09) има някаква:

Verbatim micro SD карта 8 GB с преходник към SD.

7,49 лв

По-добре си вземи 16 GB. 12ина лева са клас 10 на KINGSTON пак с преходник (тази в К не я знам какъв клас е).

# 687
В нашия вестник има намален Лактацид 400 мл на почти 5 лв, а в Кауфланд няма и помен от такова нещо..даже изобщо нямаше разфасовка от 400мл. При вас има ли?

# 688
# 689
  • София
Бозата Бомакс 1л, която е намалена до утре - много добра!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт