Кауфланд - тема 17

• 155 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Докато сте на тема кани за пречистване да питам - сегашните филтри дали стават на ката Брита?

# 571
  • Бургас
Трябва да се провери дали е с такава проба ли?
И аз мисля да си взема кана, тъкмо търсих има ли разлика между филтрите Б100-15 и Б100-25...кой е по-добър Hug

# 572
  18% хром, 10% никел основните легиращи елементи в стоманата. Пробата се изписва на дъното на тенджерата. И това си е доста масова стомана, не е нещо специално, както се опитват да внушат мултилевъл-търговците.

# 573
  • София
Аз имам каната и се разсипвам да я зареждам. Много ми е любима. Преливам си филтрираната вода в стъклена кана, а филтрите ги дебна кога са в промоция! Peace

Миланда, много ти благодаря!  bouquet Сега започвам да се чудя кой модел да взема. Твоята каква е - Класик или Макс?

# 574
Мен  ме интересуват пасатора и кафе машината от 22 стр. Някой има ли впечатления? А също и керамичния уок? Благодаря.  bouquet

# 575
  • София
Имам същата тенджера под налягане, купувана в Метро на същото намаление. Имам някакъв спомен от дете, че тенджерата трябва от време на време да изпуска пара през вентила. Тази след кипване и като намаля котлона на 1 си изпуска непрекъснато по-малко. Не знам дали така трябва да бъде. Но определено върши работа.
За каните - нашата Брита я държим в хладилника - на вратата.
Филтрите на Аквафор стават за нея.
За разликата във филтрите. За дългия цилиндричен ни казаха, че е по-стар вариант. С оглед на това, че могат да го спрат от производство по някое време си взехме кана с къс филтър.

# 576
Аз имам каната и се разсипвам да я зареждам. Много ми е любима. Преливам си филтрираната вода в стъклена кана, а филтрите ги дебна кога са в промоция! Peace

Миланда, много ти благодаря!  bouquet Сега започвам да се чудя кой модел да взема. Твоята каква е - Класик или Макс?
Уф, не знам, същата като от снимката в каталога Joy
Когато ми предстоеше да купувам много ги разглеждах и сравнявах, но накрая мъжът ми взе нещата в свои ръце и купи най-евтиното, което е на пазара в момента, като ми каза, че това е просто проба, а по-натам ще търсим по-висок клас, след като се уверя, че ще я ползвам.
Ама тя много ми хареса и нямам нужда от нещо по-специално.
Снимах си кутийката на филтъра и като мина покрай рафта си сравнявам кой филтър беше моя и хич не се и старая да помня модификации...

# 577
Да кажа каква е разликата между цифрите на филтрите-литри пречистена вода.Аз имам от Аквафор с В100-5,той е за 300 л.Доволна съм и си я ползване нон стоп.Иначе водата от чешмата не става за пиене.
И още нещо ще похваля  -днес взехме прахосмукачката ,която е на промоция.Бях решила ако не  смуче хубаво да я връщам.Обаче останах изненадана-смуче здравата.Та за тези пари  ще видим колко време ще изкара,пробвах я на ламинат.Взех от кашкавала,млечната салата и други дребни неща.

# 578
Pisenxeto, а дълъг ли е кабела на прахосмукачката? Поне 4-5 метра?

# 579
Pisenxeto, а дълъг ли е кабела на прахосмукачката? Поне 4-5 метра?
Не е чак толкова дълъг.Но е над  3 м,трябва да го премеря точно.

# 580
Благодаря.
Не, не, не се тормози,  щом ти се вижда нормален като дължина е ок, ако беше къс.....като на прахосмукачката от преди седмица-две (точно 1 метър беше кабела)  щеше да ти направи впечатление.
Ще помоля да отидат и да  ми я купят, че нямам наблизо К. в момента и не мога да я видя наживо.Щом смучи добре и не е много шумна ще ми свърши работа ...Мерси за споделеното  bouquet

# 581
  • Бургас
Взех тенджерата под налягане, но искам да я върна. Някой знае ли докога е срокът за връщане?

# 582
Прахосмукачката много ли е шумна? Да кажа, че тези дни бях на вила, в която имаше същата кафе машина Ayco, която в момента е на промоция и прави много хубаво кафе. Преди си мислех, че тези машини не са хубави, но останах изненада, когато кафето имаше 1 пръст каймак. Само не разбрах кога е загряла машината, защото лампичката не огасваше, но се чуваше едно цъкане, както прави моята, когато загрее. Може това да е е било и дефект на тази машина на вилата, но според мен си струва, особено за тези пари  Peace

# 583
Каква е водата след филтриране в сравнение с минералната вода (Девин)? От години не пия чешмяна и се чудя дали да не взема кана вместо да купувам постоянно минерална

# 584
Взех тенджерата под налягане, но искам да я върна. Някой знае ли докога е срокът за връщане?
С касовата бележка и опакована на информация. Нали сега си я взела?
Проблем ли има?

Общи условия

Активация на акаунт