Кауфланд - тема 17

• 155 025
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Дали останаха капсули Долче густо? За Русе питам, някой ако е ходил.

# 616
Има. Вчера на кръговото имаше и един намален на 5лв, но само с 8 капсули, та се отказах.

# 617
Тъкмо питах и в русенската тема. Crazy Супер, благодаря ти! bouquet

# 618
Да питам за филтърните кани за вода?Трябва ли да е пълен  с вода контейрнера където се закрепва филтъра?
И как се разбира кога е изчерпан капацитета на филтъра?

Нашата кана е Аквафор. Контейнерът отгоре, където е закрепен филтъра, се пълни с вода при пълнене на каната. След това водата преминава през филтъра и контейнера остава празен. За това всъщност обема на каната не отговаря точно на количеството филтрирана вода. Ако този контейнер е пълен , т.е. има вода над филтъра при наливане от каната прелива отгоре и изтича нефилтрираната вода. Т.е. наливаш вода докато се напълни кантейнера и започне филтрирането. Изчакваш да се филтрира водата и тогава евентуално можеш да долееш още малко вода до напълването на частта под филтъра.
Нащата кана има механичен брояч на капака, който "превърта" когато се отвори за пълнене. Когато стрелката на брояча отиде в червения сектор филтъра е за смяна.
Оф, как обяснявам само....дано ме разбереш.
Благодаря за изчерпателния отговор! bouquet

# 619
# 620
  • София
Здравейте,ако някой е видял някъде из магазините в гр. София външна преносима батерия Sony от каталога за тази седмица, моля да сподели.

# 621
Някой да изкаже мнение за платненките! bouquet

# 622
Някой има ли идея колко са таблетките за съдомиялна Finish в Кауфланд? 

# 623
Отзиви за халатите ?! 

# 624
В Кауфланд има ли такива бисквити или подобни

# 625
  • София
Тези бисквитки май са лидълски...

# 626
  • оттам, откъдето започва България
И на мен така ми се струва, но не съм ги пробвала на вкус и няма как да дам аналог на такива в Кауфланд.

# 627
  • София жк Бъкстон
В Кауфланд има ли такива бисквити или подобни

Има подобни. В К до нас стоят при дребните сладки.

# 628
Hellborn, намерих ги точно където си описала. Благодаря!

# 629
Здравейте
Червените кецове от тази седмица само детски ли са? В най-близкият ми Кауфланд ходих вчера, но имаше само детски, до 34 номер..  Confused

Общи условия

Активация на акаунт