ДЕЦА С ТЕЛК 4

• 95 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Дават храни. На мен пак ми звъняха, че раздават храни. Независимо, че началото на годината пак взимах. Странна работа.

# 466
Моля уточнете, тези на които ви дават храни от коя група сте - родители на деца с увреждания /ако да, с какъв % е детето/, многодетни майки, социално слаби...
Защото и миналата година го имаше този момент, но се оказа, че не всички деца с увреждания вземаха - просто родителите попадаха в други категории  Crazy

# 467
  • София
Моля уточнете, тези на които ви дават храни от коя група сте - родители на деца с увреждания /ако да, с какъв % е детето/, многодетни майки, социално слаби...
Защото и миналата година го имаше този момент, но се оказа, че не всички деца с увреждания вземаха - просто родителите попадаха в други категории  Crazy
Ние сме само с ТЕЛК 50% на едното ми дете.

# 468
Благодаря за отговора, но ще помоля да се пише и да се води дискусия в правилната тема За помощите от БЧК , тази все пак не е за това  Peace

# 469
Оказа се,че децата с ТЕЛК имат право на помощи от БЧК.Аз звъннах по район за Варна и ми казаха до 11.11.2016 да отида да си ги взема.

# 470
  • густо майна Филибето
Не съжалявайте , ако не ги вземете, от години раздават компоти, мармалади, кофти мед и ужасни леща и ориз. Струва си само брашното, олиото и вафлите, ако ги има изобщо.

# 471
Здравейте мамита .Някой да ми каже в какъв срок може да се подаде телка в СОЦИАЛА ?Имаме тел от 07 месец , заверихме го с печат 09 месец обаче още не съм го пуснала в социала . newsm78 newsm78Благодаря ви много .

# 472
Здравейте мамита .Някой да ми каже в какъв срок може да се подаде телка в СОЦИАЛА ?Имаме тел от 07 месец , заверихме го с печат 09 месец обаче още не съм го пуснала в социала . newsm78 newsm78Благодаря ви много .

Няма срок,бързото подаване е в твоя полза.

# 473
07,12,2016 протест

# 474
  • Sofia
За какво е протестът и къде?

# 475
  • София
Не съжалявайте , ако не ги вземете, от години раздават компоти, мармалади, кофти мед и ужасни леща и ориз. Струва си само брашното, олиото и вафлите, ако ги има изобщо.
Брашно - 5кг.

# 476
  • София
Благодаря за отговора, но ще помоля да се пише и да се води дискусия в правилната тема За помощите от БЧК , тази все пак не е за това  Peace
Е, какво пък - исках да помогна, а се оказа , че спамя темата....
Направи добро.......
Моля ви, ако имате модераторски функции, преместете моите постове.

# 477
Протестът е на хората,лицата с увреждания, на 7 декември 2016г. от 11ч. до 16ч.Надяваме се да дойдат повече хора!
https://www.facebook.com/events/1600872626885884/

# 478
  • в полите на Балкана
Благодаря за отговора, но ще помоля да се пише и да се води дискусия в правилната тема За помощите от БЧК , тази все пак не е за това  Peace
Е, какво пък - исках да помогна, а се оказа , че спамя темата....
Направи добро.......
Моля ви, ако имате модераторски функции, преместете моите постове.

Не се коси, а помисли дали това не е тема за обсъждане на проблемите около ТЕЛК.  Peace
Има тема за помощите от БЧК, и е редно там да се пишат такива неща. http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=19;topic=622608.msg33991723#new
А обсъжданията на бюджета и добавките нека да е в темата за правата на децата ни. http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=19;topic=733282.msg33866534#new Така е по-лесно да се открие това, което се търси, а не да се рови из половината подфорум интеграция и през пет стр. да се пита едно и също в различни теми.

# 479
Дано поне аз си уцеля въпроса в правилната тема тогава  Mr. Green
Скоро подадохме документите за ТЕЛК на детето.Преди около месец някъде беше.
Ако не получа писмо,къде мога да се обадя или отида да попитам,какво се случва с нашия случай?То,като ви чета по колко време чакате за всичко,още ни е рано.Но да попитам,ако някой знае...В ТЕЛК Перник сме.И още един въпрос-вярно ли е,че ще ни пращат на комисия в София,защото,както се изразяват някои,София ни е на един г.з място?

Общи условия

Активация на акаунт