Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 435
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Мюнхен
Някой ще ми обясни ли, защо  когато германката обявяваше вота на журито от Германия, зад нея имаше огромна тълпа, все едно победител чакаха Joy....

Немските медии за Кристиан  Sick

http://www.dw.com/bg/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%86% … %D0%B8/a-38846412

И аз попаднах на подобни статии и писания. Дори споделих тук, че когато националната телевизия обяви Кристиан казаха, че той дори не говорел български. А на официалната страница на Евровизия имаше статия на някакъв журналист, че бил гей. Много грозни изказвания. Самите немци сега дискутират дали да не се откажат от бъдещи участия заради поредното им недооценено представяне. Аз харесах песента им, но беше тотално копие на David Guetta - Titanium ft. Sia.

# 3 016
  • Norge
.... Евровизия е песенен конкурс,който...

Дива, навлизаш в зона, която е от интерес за твърде малко хора.  Confused
(Много ценя мнението ти както сега, така и през всички години по-рано.  Hug)

# 3 017
Публиката в залата също не беше настроена особено радушно към нашето момче. Накрая, когато трябваше да обявят резултатите и скандираха "Португалия, Португалия", направо ме хвана страх, че ако Кристиан спечели, ще го освиркат. Не искам да си представям как щеше да се чувства това дете. (Трябва да престана да го наричам дете, ама аз съм от тези, дето не искат да се женят за него, а да го осиновят. Simple Smile)

# 3 018
След това с Крим, можеше и да е по-лошо в залата.
Аз останах с впечатление, че на полуфинала го залата експлодира на неговото изпълнение, на финала обаче вече не бяха радушни.
Въобще не беше случайно цялата сага в последните дни с Крим и руската му връзка.

Той обаче е юнак, издържа.

# 3 019
  • Испания
След това с Крим, можеше и да е по-лошо в залата.
Аз останах с впечатление, че на полуфинала го залата експлодира на неговото изпълнение, на финала обаче вече не бяха радушни.
Въобще не беше случайно цялата сага в последните дни с Крим и руската му връзка.

Той обаче е юнак, издържа.

Точно така беше, за съжаление. А и при представянето преди започване на финала.

# 3 020
  • София
Вчера гледах интервю, в което го питаха как се е чувствал след раздухването на историята с Крим, и той каза, че от екипа се грижели да не го занимават с такива неща и той не знаел до последно - чак накрая разбрал, когато вече се знаело, че няма за какво да се тревожи. Peace
Много силна психика има това дете (въпреки че не съм тръгнала да го осиновявам, за мен също си е дете, предвид осемте ни години разлика и че е роден точно месец след братовчедка ми Mr. Green). Направо му завиждам на твърдостта и стабилността. Аз каквато съм паника и все се притеснявам за най-малкото - особено като бях на 17, даже плачех за какво ли не - сигурно щях да рухна. Blush

# 3 021
  • Испания
От екипа не са му разрешавали да гледа и да чете, за да е спокоен. Но за Крим са му казали, за да може да отговаря адекватно по време на интервюта. Каза, че това не го е разтревожило.

# 3 022
В събота преди финала и той е минал през всички емоции - плакал е, смял се е, крещял. (Четох го някъде вчера.) Брат му е бил до него и много му е помогнал.

# 3 023
  • София
Аз и друго прочетох - че толкова плакал за това, че не спечелил, че дори била викана линейка, защото му станало лошо (предвид и че е имал ангина, съвсем). Това не знам доколко е вярно, обаче. Thinking

Номинация за Кристиан Костов в категория "БГ Дебют" на годината, на наградите на БГ Радио:
https://www.facebook.com/160073880680391/videos/1476831242337975/
 Flutter Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 11:52 от t1n43t0

# 3 024
  • в сърцето на един мъж...
Някой ще ми обясни ли, защо  когато германката обявяваше вота на журито от Германия, зад нея имаше огромна тълпа, все едно победител чакаха Joy....

Немските медии за Кристиан  Sick

http://www.dw.com/bg/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%86% … %D0%B8/a-38846412

Немците обикновено за финала имат пъблик вюинг някъде и се събират след това, за да се надсмиват на участието си в Евровизия. Общо взето те го приемат от към смешната страна и винаги се заиграват с това, че губят.

Иначе аз на български преводни статии не вярвам, защото е като в оня виц за компотите... Тук по радиата не се е говорило нищо лошо, да не говорим, че почти нямаше информация за евровизия тая година и никоя от телевизиите не предаваше конкурса.

# 3 025
  • На земята, която е всъщност звезда.

Кристиан наистина е "чужденец с казашки корени" - прави са. Само един бърз поглед в Уикипедия ни отговаря на въпроса - националност: Русия, България. Руско-български изпълнител. Има двойно гражданство - руско и българско. Нищо казашко - само майка му е от Казахстан. Това е.
Впрочем, това ни е вторият руско-български изпълнител, след Киркоров. Но говори български по-добре, започна кариера в България (не в Русия, въпреки Голос.Дети), и участва на Евровизия, представяйки България и неспирайки да вее българското знаме да казва "ние българите можем и сме силни", "България е моята родина".

Пред украински медии Кристиян каза дословно "нямам нищо руско". Откъде излиза тази руска националност? Все едно едно германче, родено и живеещо в България да е с българска националност.  newsm78 Гражданство и националност са съвсем различни неща.

# 3 026
  • София

Кристиан наистина е "чужденец с казашки корени" - прави са. Само един бърз поглед в Уикипедия ни отговаря на въпроса - националност: Русия, България. Руско-български изпълнител. Има двойно гражданство - руско и българско. Нищо казашко - само майка му е от Казахстан. Това е.
Впрочем, това ни е вторият руско-български изпълнител, след Киркоров. Но говори български по-добре, започна кариера в България (не в Русия, въпреки Голос.Дети), и участва на Евровизия, представяйки България и неспирайки да вее българското знаме да казва "ние българите можем и сме силни", "България е моята родина".

Пред украински медии Кристиян каза дословно "нямам нищо руско". Откъде излиза тази руска националност? Все едно едно германче, родено и живеещо в България да е с българска националност.  newsm78 Гражданство и националност са съвсем различни неща.
Това малко беше пак необмисляне и прибързано изказване от страна на Кристиан, според мен - като това със "счупването на микрофона в Москва". Grinning Има руско. Роден е в Москва, учи и ще завърши в московско училище, по-голямата част от живота си е прекарал в Москва. Peace

# 3 027
Наистина ли са викали линейка, не ми се вярва много. От къде е информацията?

# 3 028
  • София
Наистина ли са викали линейка, не ми се вярва много. От къде е информацията?
От официалната фен страница на Криситан във ВКонтакте. Затова не съм много убедена, че е вярно. Thinking

# 3 029
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това малко беше пак необмисляне и прибързано изказване от страна на Кристиан, според мен - като това със "счупването на микрофона в Москва". Grinning Има руско. Роден е в Москва, учи и ще завърши в московско училище, по-голямата част от живота си е прекарал в Москва. Peace
[/quote]

Има руско като манталитет и начин на живот, но това е различно от националност. Та независимо дали някога е бил в Казахстан /а той сигурно е бил/, той си има казашки корени. На мен би ми било много интересно да видя другата му рода.

Общи условия

Активация на акаунт