Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 390
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 045
Не му завиждам на този дет ще ни представя след Кристиан. Много вдигна нивото той и очакванията.

# 3 046
Значи той в дует с Крисия да отиват и готово  Grinning

# 3 047
  • София
Не му завиждам на този дет ще ни представя след Кристиан. Много вдигна нивото той и очакванията.
Вдигна... level-а. Joy Joy Joy

Аз точно снощи си мислех кой би могъл да ни представлява. Не знам защо, но се сетих за Невена Цонева. Thinking
Щото първоначално се замислих за някой финалист от Х-Фактор, Гласът..., т.н. Но, примерно, Дара - колкото и да е симпатяга и да може да пее и прочие, е пак на 16-17, но няма психиката на Кристиан, и не знам дали ще издържи на напрежението. Същото се отнася и за Михаела Маринова. Лоизу не ми е от най-най-симпатичните, а и не съм сигурна дали ще приеме да представлява България, предвид, че е кипърка. И така се сетих за Невена Цонева - има много мощен глас, не е толкова млада, и ми се струва доста издръжлива.
А за Крисия още преди това казах - още няколко годинки, и отива и на голямата Евровизия. Peace

# 3 048
  • Разпиляна във въображението
Невена Цонева участваше в подбора с Не изчезвай, ако не се лъжа.

# 3 049
  • София
Невена Цонева участваше в подбора с Не изчезвай, ако не се лъжа.
Hug Това не го знаех.
Ох, не знам, но наистина очакванията към следващия ни представител ще са супер високи.
Но пък никой не очакваше и Кристиан Костов тази година - БНТ го измъкнаха от ръкава си. Кой знае какви други запаси крият там. Twisted Evil hahaha

# 3 050
по-скоро си мисля за Рафи или този Богомил. От девойките харесвам само Виктория от Хъ фактор.

# 3 051
  • София
по-скоро си мисля за Рафи или този Богомил. От девойките харесвам само Виктория от Хъ фактор.
А, да, и за Рафи се сетих снощи.
Побърках се тия седмици с тая Евровизия - имам чувството, че за друго не мисля. То си е така, де. ooooh!
 Embarassed Embarassed Embarassed

# 3 052
  • ВАРНА
 Живея в квартала,където е бил Филип Киркоров.Половинката ми е играл с него.Предвид късната възраст на преместване в Русия и българските училища,които е завършил твърдението,че не говори добре български е смехотворно.

# 3 053
  • в 1001-та нощ
Много ми харесва Радко от "Гласyt на България", но без силна песен, никой няма шанс. Дано пак се обърнат към Joachim Persson. Зашеметяваща дискография има - с толкова любими неща  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 15:22 от a.l.e.n.a

# 3 054
Няма кусури момчето, всички тези разисквания са измукани от пръстите и си е чиста заядливост. Peace.

Сега гледах Сергей Лазарев, каза че за Кристиан му е казал за първи път българина Филип Киркоров,  а ние тук обсъждаме глупости.
Сигурно защото имаме много известни личности извън пределите на страната, та ровиме и коментираме неща, които имат само формално значение и то за единици.
Каза за Кристиан, че е като робот в добрия смисъл - супер професионалист токато го изпипа и изпълнението му е било като запис.

Тинче, ама твоя любимец Сергей е много готин. Обожавам великодушни хора - въпреки въпросите около миналогодишната му загуба не си позволи и намек на недоволство.

# 3 055
В шведските социални мрежи все още нищят "хореографията" на португалеца - повечето както и ние, предположили, че Салвадор е от аутистичния спектър и сега се чувствали излъгани. Това гърчене на ръцете по време на изпълнението  било една поза от прекомерна претенциозност, надменност, чувство за превъзходство и уникалност, и все "добродетели" в този смисъл...

# 3 056
  • София
Фламбе, Hug Сергей е буквално "солнышко" - толкова доброта, галантност и любов струят от него, просто нямам думи.
Никога няма да забравя миналата година, когато спечели зрителския вот, и водещите казваха: "Ще са достатъчни ли тези точки на Русия?", и очите му се движеха по екрана и той смяташе, и просто лицето му, когато видя, че не му достигат за победа... Имах чувството, че сърцето ми се разби тогава. Беше просто жестоко. Затова казах, че тази година беше същото - пак разделиха екрана на две: Португалия и България, и пак се питаше дали теле-точките ще ни стигнат да минем Португалия, и пак ми се разби сърцето, когато не достигнаха и дадоха реакцията на нашата делегация.
Страхотен е Сергей, просто страхотен. Не заслужаваше този цирк миналата година.

# 3 057
  • Мюнхен
Много ми харесва Радко от Гласа на България, но без силна песен, никой няма шанс. Дано пак се обърнат към Joachim Persson. Зашеметяваща дискография има - с толкова любими неща  Heart Eyes

И на мен ми е любимец. И аз се замислих за него. Песента е разбира се много важна, а и той няма толкова фенки.

# 3 058
  • в 1001-та нощ
Може да е пак протеже на Вирджиния Рекърдс и нямам нищо против, при условие, че осигуряват такава стабилна подкрепа, както за Крис. Иска се стабилен гръб, екип, само с талант не става....

# 3 059
Преди година щях да кажа, че Славин е идеален за Евровизия. Вече не мисля така обаче. Sad

Общи условия

Активация на акаунт