Евровизия 21 - размисли, страсти и ново начало

• 187 328
  • 3 232
  •   1
Отговори
# 3 105
  • София
Flushed Flushed Flushed

Тая снимка май я бях пускала преди, обаче пак - заради девера брата на Кристиан:
Скрит текст:

Впрочем, днес видях в инстаграма на wiwibloggs (които много харесвам и за които няколко пъти говорихме в тази тема), че "Евровизия свърши, но приятелствата остават" под снимка на исландката и финландката. Flutter Което пък ме кара да стискам палци за съвместни проекти между различни участници в Евровизия. Супер би било. Heart Eyes

# 3 106
  • На земята, която е всъщност звезда.
Македонската беше хубава, жалко , че не отидоха на финала

Клипът им също беше хубав, да не кажа голяма дума, но за пръв път на световно ниво. Според всички прогнози влизаха във финала, но...Много са разочаровани, но си харесват представянето, за разлика от минали години. А ние само спечелихме от ситуацията. Simple Smile

# 3 107
Flushed Flushed Flushed

Тая снимка май я бях пускала преди, обаче пак - заради девера брата на Кристиан:
Скрит текст:

Впрочем, днес видях в инстаграма на wiwibloggs (които много харесвам и за които няколко пъти говорихме в тази тема), че "Евровизия свърши, но приятелствата остават" под снимка на исландката и финландката. Flutter Което пък ме кара да стискам палци за съвместни проекти между различни участници в Евровизия. Супер би било. Heart Eyes
О да! Искам Крис и Салвадор в общ проект. Някоя лирична балада в стил Tell Him на Селин Дион и Барбра Стрейзанд мъжки вариант Mr. Green
Хубаво би било участниците да си останат близки, все пак това е спомен за цял живот. Не разбирам защо някои хора го приемат този конкурс толкова на живот и смърт. Музиката не би трябвало да поражда толкова негативни емоции.

# 3 108
Крис и Салвадор.... Tired
Не вярвам, че ще стане.И по-добре.

# 3 109
  • София
Съдейки по последния пост на Кристиан в инстаграм, по-скоро ще е Крис и австралийецът. Или с испанеца, имайки предвид, че правиха обши видеа и кавъри.

# 3 110

Joy За първи път да се съглася с теб Laughing
Преди финала като питаха Салвадор кои са песните фаборити за него той отговори Белгия и другата не помня...и като го попитаха за българската  Crazy каза че не е негов стил иначе била хубаваде и Кристиян талантлив но поп не бил неговия стил Mr. Green

# 3 111
И на мен белгийската много ми хареса. Докато не се усетих, че вече съм я чувала Mr. Green

# 3 112

Joy За първи път да се съглася с теб Laughing
Преди финала като питаха Салвадор кои са песните фаборити за него той отговори Белгия и другата не помня...и като го попитаха за българската  Crazy каза че не е негов стил иначе била хубаваде и Кристиян талантлив но поп не бил неговия стил Mr. Green
Граматиката ти е ужасон!
Радвам се за Салвадор. Whistling

# 3 113
  • Испания
Качено току-що, но заснето малко преди финала.

Дима Билан говорит про Кристиана Костова и Евровидение

-----------------------------------------------------------------------
Сергей Лазарев говорит про Кристиана Костова

https://www.youtube.com/watch?v=q0YpDh7fROA

И Бедрос е там и говори.

Цялото предаване:

Как киевское "Евровидение" стало соревнованием в русофобии. Прямой эфир от 15.05.17

https://www.youtube.com/watch?v=m7rretvX3M0

Представитель Болгарии на Евровидении: Во мне нет ничего русского

https://www.youtube.com/watch?v=t1zvyb8_vN0

Водещата коза упорито му говори на украински.
------------------------------------------------------------------------
И още един куп видеа.

И вчерашното включване на Кристиан в "Пусть говорят" /за него от минута 30:45/.

Пусть говорят - Черный список для Евровидения. Выпуск от 15.05.2017

https://www.youtube.com/watch?v=T2LIM_Mb9KI

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 00:10 от smileys

# 3 114
  • в сърцето на един мъж...
Ух, Тинче, не знам защо не мога да видя клипа Sad
А Крис е дете, мило при това Simple Smile Всички го харесват и смятат, че е страхотен талант. Дано успее във всичко, с което се занимава.
А проект с португалеца нема нужда да прави, ще е само в негов ущърб Simple Smile Виж с австралиеца, с французойката, може Simple Smile

# 3 115
Хубава идея би било когато всяко издание свърши всички изпълнители да направят една обща песен и парите които тази песен направи да отидат за някаква благотворителна кауза. Ако не се лъжа това е практика в английския екс фактор!

# 3 116
  • София
а кой ще плати за всичко това?

# 3 117
  • София
Гордите домакини. Simple Smile

# 3 118
  • в сърцето на един мъж...
Тия, дето са спечелили Mr. Green

# 3 119
а кой ще плати за всичко това?
Ще се вземе от бюджета на предаването. Дори не е нужно да е авторско парче или да има кой знае какво видео. Много ги обичам тези общи клипове в стил "We are the world" в което всички са събрани заедно в някое студио Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт